18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
teda nevím kolik je venku, ale hlásím, e mi na zahradě řádí housenky a jsou děsně čilý..... A k večeři budou dnes natrhaní ředkvičky..... Opravdu je leden?
Není tady
Jo, je to nádhera! Kdyby to u takhle chtělo zůstat! Hned se líp chodí na procházky.
Není tady
Kladno, krásné sluníčko a teplíčko - úplně na sundání bundy to nebylo, ale nádhera.
A to jsem se obrňovala na tvrdou zimu - u v říjnu jsem si pořídila teplounké kozačky a punčocháče. Kozačky jsem měla dvakrát k sukni a zimní bundu jen několikrát, kdy jsem někde byla večer. Jinak pořád nosím tenisky a mírně oteplenou bundu. To jsou věci - a to jsem tu před pár dny zaloila téma "sněí" :-)
Není tady
teda lidi, řeknu vám...toto počasí se mi vůbec nelíbí, pro přírodu ani pro nás to nevěstí nic dobrého, taky by se mohlo stát, e dojde ke změně mořských proudů, z nich myslím ..sakra u nevím jak se jmenuje..no prostě otepluje evropu a pokud tímto táním dojde ke změně, tak tu můeme mít taky brzo dobu ledovou a na sluníčko se budem dívat jenom v televizi....a to se mi nadvakrát nelíbí...prostě si myslím, e toto teplo bude mít jetě nějakou dohru a ne moc příjemnou
Není tady
Tak jsem kdesi četla, e prý kdysi bejvávalo celý rok přiblině stejný počasí... Třeba se to vrací a bude tak furt? No, ani bych se nedivila, páč mám celkem novej koich... a protoe jsem fakt pozoruhodnej "kejdař", tak jej snad ani neobleču! Jak tak čučím do koule: Končí doba ledová, odstěhujte se na chalupy a chaty...prostě k "půdě" blí a třeba se zachví země, či nebe a začne novej věk?! Hergot, to by byl kalup!
Není tady