Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 10. 1. 2007 14:27

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Re: JARÓÓÓ!

teda nevím kolik je venku, ale hlásím, že mi na zahradě řádí housenky a jsou děsně čilý..... A  k večeři budou dnes natrhaní ředkvičky..... Opravdu je leden?

Není tady

#52 10. 1. 2007 16:36

Sjuzn
♥♥♥♥♥--

Jo, je to nádhera! Kdyby to už takhle chtělo zůstat! Hned se líp chodí na procházky.

Není tady

#53 10. 1. 2007 16:39

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

jo, je 10 ledna, venku je 15 stupňů a všechno kvete. Bomba, ale já se pořád bojím, že to ještě přijde, bude zima jak v psírně, sněhová kalamita a tak.

Není tady

#54 10. 1. 2007 19:12

Jessie
♥♥♥♥♥--

Kladno, krásné sluníčko a teplíčko - úplně na sundání bundy to nebylo, ale nádhera.
A to jsem se obrňovala na tvrdou zimu - už v říjnu jsem si pořídila teplounké kozačky a punčocháče. Kozačky jsem měla dvakrát k sukni a zimní bundu jen několikrát, když jsem někde byla večer. Jinak pořád nosím tenisky a mírně oteplenou bundu. To jsou věci - a to jsem tu před pár dny založila téma "sněží" :-)

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#55 10. 1. 2007 23:04

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

teda lidi, řeknu vám...toto počasí se mi vůbec nelíbí, pro přírodu ani pro nás to nevěstí nic dobrého, taky by se mohlo stát, že dojde ke změně mořských proudů, z nichž myslím ..sakra už nevím jak se jmenuje..no prostě otepluje evropu a pokud tímto táním dojde ke změně, tak  tu můžeme mít taky brzo dobu ledovou a na sluníčko se budem dívat jenom v televizi....a to se mi nadvakrát nelíbí...prostě si myslím, že toto teplo bude mít ještě nějakou dohru a ne moc příjemnou rock

Není tady

#56 11. 1. 2007 1:02

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem kdesi četla, že prý kdysi bejvávalo celý rok přibližně stejný počasí... Třeba se to vrací a bude tak furt? wink No, ani bych se nedivila, páč mám celkem novej kožich...hmm a protože jsem fakt pozoruhodnej "kejdař", tak jej snad ani neobleču! butterlol Jak tak čučím do koule: Končí doba ledová, odstěhujte se na chalupy a chaty...prostě k "půdě" blíž a třeba se zachví země, či nebe a začne novej věk?! Hergot, to by byl kalup! va lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí