29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a u nás je pořád zataženo a psa by taky nevyhnal.
Není tady
tady na Olomoucku je taky pořád zataženo a zimaaaaa
Není tady
Už je zase nasněžíno...
"Ty počasí jedno hnusný,jdi pryč "
Není tady
Včera ráno bylo nasněženo a už jsem byla pěkně vytočená.............
Celej den drobně sněžilo, naštěstí se to neudrželo. A dnes???? Od rána opět hezky sluníčko svítí na plný kule obloha modrá.............
Slyšela jsem, že má být extrémně teplý léto, ale moc tomu nevěřím, říkali to i loni.... Jo bylo, pár dní .....pak bylo 13 stupňů a léto bylo v háji. A ještě jedna příjemná zpráva....Od konce března má být už hezky a má to rovnou přeskočit do léta. Vůbec bych se nezlobila. Já to prostě miluju když je pařák a slunce svítí na plný pecky.......
Není tady
Dneska tady docela svítí sluníčko.Vykoukne,zaleze....pořád do pryč Je i docela teplo a už jsem viděla kvést sněženky,bledule a krokusy.
Upravil(a) penizek (24. 3. 2006 12:46)
Není tady
jupíííííííííííííííííí Jaro je konečně i u nás...ale že mu to trvalo
snad už to vydrží a nepřijde zase ta hnusná zima
lidičky taky jste plní energie???
Není tady
Bydlím kosek od prahy na vesnici, v baráčku. Je tady krásně, právě mi sluníčko svítí do očí ptáci řvou, kocour se hřeje na terase
a sníh už skoro slezl... Včera mi sundali sádru tak snad to jaro už ppporřádně začne
Není tady
Doufám,že nás všechny zítra vzbudí sluníčkem...
Není tady
Tak na jihu moravy je sice teplo, ale zataženo a prší, sluníčko je nezvěstné..........
Není tady
Tady je zataženo...
Chladno,nic-moc.
Není tady
Krásně od rána...
Sem tam sice načuhne malinký mráček,ale jinak je slunečno a teploučko...jen tak dál
Není tady
Byl jsem před chvílí venku - svítí sluníčko, dokonce i hřeje a jak je to umytý ranním deště, tak všechno tak krásně voní jarem, dokonce i na těch městských ulicích... Paráda
Není tady
teda u nás je konečně pěkně i jinak, než jen za oknem
Není tady
dneska bylo nááááááááááááááádherně hurááááááá
Není tady
Tak dnes bylo nádherně - svítilo sluníčko, bylo teplo a venku to už vonělo. Bohužel jsem si čichla jen z balkonu - máme obě s dcerkou hnisavou angínu. Tak dlouho čekáme a pak tohle.....
Není tady
Káčo jste chudáčci
lituju vás a přeju tobě i dcerce brzké uzdravení
Není tady
Ahoj káčo to jste chudáci já vás lituju, ale dneska je stejně zase po*ně, přeju brzké uzdravení tobě i dcerce
Není tady
juj promin ono to tu je nejdřív se napíše že neni pak zas že je.... ale dneska je vážně počasí k pláči u nás v jednom kuse prší
Není tady
Tak jsem narazila na tuhle diskuzi, všichni jsme se před rokem trápili dlouhou zimou a letos zase všichni vyhlíží sníh. Myslím, že dneska padne další teplotní rekord - Jižní Čechy, Strakonicko v poledne 12 stupňů ve stínu. Na sluničku tipuju ke dvacitce. Krásně vonělo ve vzduchu jaro, moc příjemný, plno lidí neslo bundu přes ruku. No ale normální to asi není....
Není tady
Tohle lednové jaro je opravdu dost divné.Vloni touhle dobou jsme nadávali na zimu, a tahle zima je další extrém.
Ani z něho nemám radost. A hlavně je mi líto vlekařů ( hlavně v menších střediscích), a taky dětí, protože si ještě nestačili postavit sněhuláka.
Není tady
Je to opravdu děs já mám na dvorku Teploměr a na něm je neuvěřitelných 18 stupňů asi se půjdu opalovat.Oprava teď už 20,5
Upravil(a) Ariesek67 (10. 1. 2007 13:53)
Není tady
I u nás je jaro, ptáčci zpívají, kytky kvetou, je asi 15°C ve stínu - je to paráda. Takhle mi to moc vyhovuje - protože nesnáším zimuˇ.
Není tady
Hlásím, že ve Frýdku-Místku svítí taky krásně sluníčko, jako by už bylo jaro, ptáčci zpívají. Jenom zimní gumy na autě strááááááášně trpí.:
Není tady
Nám na Karlovarsku taky svítí sluníčko,ale máme jen 11 stupnu
Není tady