29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes je rovnodennost-Slunce vstupuje do znamení Berana v 19.26 SEČ.
Je první jarní den,juchůůůůů
Upravil(a) penizek (20. 3. 2006 14:50)
Není tady
A u nás to není jen kalendářem, ale také počasím. Jupíííííííí
Není tady
Jo oskar konečně vylezl a snad už i vydrží
Není tady
u nás na Olomoucku se oskar nějak zapomněl...je tu hnusně...
Není tady
V Opavě je nádherně,nemůžu se na to sluníčko vynadívat,vyrážím s malou na procházku..:-)
Není tady
U nás je taky krásně.Teploměr ve stínu ukazuje +9!!
Není tady
Právě je na teploměru 12,5C a svítí nádherně sluníčko!!!
Já snad večer v 19.26hod. zařvu z balkonu-JARO!
Není tady
já ci takyyyy tady svítilo sotva půl hoďky dopoledne a už je zase zakaboněno
Není tady
u nás kráááásně, vytáhli jsme botasky, lehčí bundy a hurááá ven !!! Sníh mizí přímo před očima !!!!
Není tady
Jo jo taky mi svítí na ty špinavý okna, ale co jen když svítí.
Není tady
U nás taky bylo od rána krááááásně. Udělala jsem si 2 copánky (čepici jsem uklidila hodně dolů do skříně) vzala jsem si jen svetr a vestu (zimní bundu jsem taky uklidila) malýho jsem oblékla do lehčí bundičky a manšestovejch lacláčků (kombinézu bych už mu nejraději nedávala) do kočáru už jsem nedala ani pytel a jen deku a vyrazila jsem po dlouhé zimě ven na skoro celé odpoledne. No, ale obávám se, že se nebudu radovat dlouho, slyšela jsem, že ke konci týdne má zase být přes den na nule. Tak doufám, že sluníčko už bude silnější a odsune tu ošklivou zimu někam hoooodně daleko.......
Není tady
Tak jsem si teď projela počasí, a mrazy, asi tak do -8, by měly být už jen v noci. Tak doufám, že už je tady......... to dlouho očekávané jaro a teplíčko. Taky jsem dnes ty paprsky do sebe do slova nasávala. Budu asi na sluneční energii, dodává mi to hroznou sílu. A věřím, že nejen mně.
Upravil(a) Lucy (20. 3. 2006 18:24)
Není tady
holky kdepak bydlíte??? u nás sluníčko svítilo sotva hodinku kolem 8 ráno a pak už nic...no snad k nám dorazí aspon zítra
Není tady
Já bydlím v Aši a celý den bylo náááádherně sluníčko svítilo do špinavích oken a já měla spoustu energie ale místo uklízení jsem šla na celé odpoledne ven.
Není tady
jen bych ráda upozornila, že za 5 minut je to tady !!!!!!!!!
Upravil(a) anela (20. 3. 2006 19:21)
Není tady
Raduju se,raduju,ale nemám co na sebééé
Ostatně,jako každé jaro...
Není tady
u nás je zima až praští, všechno zamrzlé a hnusné a kytičky nikde, sluníčko taky ne, já se z toho picnu. Kruci kde bydlíte holky, na Marsu?
Není tady
a ještě bych chtěla připomenout, že se už prodávají sněženky
za 25 káčé
Není tady
Už je zase pod nulou - jupííí
Není tady
takž v tom nejsem sama ( myslím v té zimě)
Není tady
my čekali jaro a zatím přišel mrááááz Venku -5st, ale už začíná nesměle vykukovat sluníčko, odpoledne by mohlo být zase krásně jako včera.
Není tady
No ale ptáci řvou už od půl páté - ony mrchy vědí...
Není tady
Jsou to svině s ptačí chřipkou
, musíme se obrnit trpělivostí
ono to jaro snad dorazí, nebo že by ještě
? Abychom
, než se probudí
Není tady
Prý zima přeskočí rovnou do léta - jeden den kožíšek, druhý den plavky... a podzim prý taky nebude...
Není tady
U nás v Plzni je od rána hezky, ale svítí to trochu přes opar. Odpoledne se to má zkazit. Achjo.....
Není tady