18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes je rovnodennost-Slunce vstupuje do znamení Berana v 19.26 SEČ.
Je první jarní den,juchůůůůů
Upravil(a) penizek (20. 3. 2006 14:50)
Není tady
A u nás to není jen kalendářem, ale také počasím. Jupíííííííí
Není tady
Jo oskar konečně vylezl a snad u i vydrí
Není tady
u nás na Olomoucku se oskar nějak zapomněl...je tu hnusně...
Není tady
V Opavě je nádherně,nemůu se na to sluníčko vynadívat,vyráím s malou na procházku..:-)
Není tady
U nás je taky krásně.Teploměr ve stínu ukazuje +9!!
Není tady
Právě je na teploměru 12,5C a svítí nádherně sluníčko!!!
Já snad večer v 19.26hod. zařvu z balkonu-JARO!
Není tady
já ci takyyyy tady svítilo sotva půl hoďky dopoledne a u je zase zakaboněno
Není tady
u nás kráááásně, vytáhli jsme botasky, lehčí bundy a hurááá ven !!! Sníh mizí přímo před očima !!!!
Není tady
Jo jo taky mi svítí na ty pinavý okna, ale co jen kdy svítí.
Není tady
U nás taky bylo od rána krááááásně. Udělala jsem si 2 copánky (čepici jsem uklidila hodně dolů do skříně) vzala jsem si jen svetr a vestu (zimní bundu jsem taky uklidila) malýho jsem oblékla do lehčí bundičky a manestovejch lacláčků (kombinézu bych u mu nejraději nedávala) do kočáru u jsem nedala ani pytel a jen deku a vyrazila jsem po dlouhé zimě ven na skoro celé odpoledne. No, ale obávám se, e se nebudu radovat dlouho, slyela jsem, e ke konci týdne má zase být přes den na nule. Tak doufám, e sluníčko u bude silnějí a odsune tu oklivou zimu někam hoooodně daleko.......
Není tady
Tak jsem si teď projela počasí, a mrazy, asi tak do -8, by měly být u jen v noci. Tak doufám, e u je tady......... to dlouho očekávané jaro a teplíčko. Taky jsem dnes ty paprsky do sebe do slova nasávala. Budu asi na sluneční energii, dodává mi to hroznou sílu. A věřím, e nejen mně.
Upravil(a) Lucy (20. 3. 2006 18:24)
Není tady
holky kdepak bydlíte??? u nás sluníčko svítilo sotva hodinku kolem 8 ráno a pak u nic...no snad k nám dorazí aspon zítra
Není tady
Já bydlím v Ai a celý den bylo náááádherně sluníčko svítilo do pinavích oken a já měla spoustu energie ale místo uklízení jsem la na celé odpoledne ven.
Není tady
jen bych ráda upozornila, e za 5 minut je to tady !!!!!!!!!
Upravil(a) anela (20. 3. 2006 19:21)
Není tady
Raduju se,raduju,ale nemám co na sebééé
Ostatně,jako kadé jaro...
Není tady
u nás je zima a pratí, vechno zamrzlé a hnusné a kytičky nikde, sluníčko taky ne, já se z toho picnu. Kruci kde bydlíte holky, na Marsu?
Není tady
a jetě bych chtěla připomenout, e se u prodávají sněenky za 25 káčé
Není tady
U je zase pod nulou - jupííí
Není tady
tak v tom nejsem sama ( myslím v té zimě)
Není tady
my čekali jaro a zatím přiel mrááááz Venku -5st, ale u začíná nesměle vykukovat sluníčko, odpoledne by mohlo být zase krásně jako včera.
Není tady
No ale ptáci řvou u od půl páté - ony mrchy vědí...
Není tady
Jsou to svině s ptačí chřipkou , musíme se obrnit trpělivostí ono to jaro snad dorazí, nebo e by jetě ? Abychom , ne se probudí
Není tady
Prý zima přeskočí rovnou do léta - jeden den koíek, druhý den plavky... a podzim prý taky nebude...
Není tady
U nás v Plzni je od rána hezky, ale svítí to trochu přes opar. Odpoledne se to má zkazit. Achjo.....
Není tady