|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojte.Idem o mudr. a predstavte si ze tam su dve,budeme mat dvojicky,ostanem na nervy:dudlik:
Není tady
No to je krásná zprávička Kajusko, gratuluju ke dvojčátkům.
Měli jste dispozice? A v jakém týdnu to už poznali, že budeš mít dvojčátka?
Není tady
Kajuska, já jsem ze dvojčat a to co bych si fakt přála je mít dvojčata. Je to super celý život je mnohem jednoduší, myslím pro nás pro mamku to určitě byl záhul, ale dá se to zvládnout. Moc ti gratuluji a závidím!!!
Není tady
Kajuško, moc gratuluji. To je paráda, taky bych chtěla dvojčátka. Přeji bezproblémové těhu 
Není tady
som stoho na nervy!kludne by mi stacilo 1 babo ale...ked pridem domov muz sa ma naco tesit,zabijem ho
Není tady
Kajuško, jééé, tak to moc gratuluji...

Není tady
kajuško, taky moc moc gratuluji.......
Není tady
mala by som byt 6+5 alebo uz 7,mudr.nevedel sam,na kontrolu idem 10.4 a tam mi to upresni.je to krasne mat 2 ale je to velky sok,ked si predstavim ze zacnu naraz plakat tak sa mi vlasy postavia!jedna pani ktora sa vyzna vtom mi povedala ze to bude parka,a povedala mi ze to uz vedala si predtym ako som ostala ale nechcela mi to povedat.super nie?
Není tady
Kajuska, to už nějak zvládnete, hlavně aby miminka i Ty jste byli v pořádku...
Já si s touhle myšlenkou taky pohrávala, ale manžel mi řekl, že to teda nééé, dvojčata nééé, že by se zbláznil, že dvojčata jsem měla mít poprvé a mohla jsem mít klid, teď když si představí, že bychom měli dvě kopie našeho prvního
, kterej byl chronický nespavec a křikloun, tak že si už raději začně shánět novou postel, aby se vyspal a mohl nás uživit..

Není tady
Takže už v sedmém týdnu bylo vidět že čekáš dvojčátka?! To je opravdu šok. Ale je to krásný. Mě čeká druhé UTZ 3. dubna to bych už měla být 7 - 8 týden a máme velké dispozice na dvojčátka v rodině, tak jsem opravdu zvědavá 
Kajuško vím že to je šok ale je to i krásný má to určité výhody. Buď na sebe opatrná, přeju pohodové těhu a zdravá miminka 
Není tady
moj muz sa usmieval,jemu sa to pacilo ale mne nie!keby boli dvaja chalany ze by to bolo super
Není tady
kači, no co Ty víš, třeba tu za chvíli s Kajuškou založíte novou diskuzi "dvojčátka"...
to by bylo supééééér... 

Není tady
Káčátko, koukni na diskuzi tuším Dvojčátka, tam jsem zkopčila nějaké info , co jsem měla. My taky máme dispozice v rodině, tak uvdidíme na podruhé
Dvojčátka jdou vidět už tak brzy, jen jednovaječné se mohou projevit později 
Kajuško, moc gratuluji. Máte taky dispozice v rodině, nebo jsi první ??
Není tady
Moje ségra čekala trojčátka, normální otěhotnění, ale nakonec zůstala jen jedna holčička, ale to je teda dračice
Ale když jí řekli, že budou asi tři, tak mně jí bylo tenrkát docela líto, jsem si to nedokázala vůbec představit, jak by to mohla jedna ženská zvládnout 
Ale Kajusko, Tobě přeji, ať je to všechno OK...

Není tady
Já už to tady psala právě v diskuzi dvojčátka, synovi kamarádky se narodily trojčátka a to je teprve frkot 
Není tady
Kamčitko už jsem to četla neboj.
A děkuju za informace
Ale je to mé první těhu tak to vypadá spíš až napodruhé neee? A to by byl pak taky šok. Lepší hned než napodruhé nebo napotřetí

Kajuško, smiř se s tím a hledej natom to krásné, manžel se nato těší . . .
Není tady
dakujem pekne za pozbudenie.Asi to chce cas na zmierenie,co by dali zato niektore ktore nemozu otehotniet
Není tady
Kajusko, přidávám se ke gratulacím. Neboj, určitě to brzo rozdýcháš a budeš se těšit jako manžel :-)
Kajusko mamatuju si jak jsi psala, ze jsi v tom a jak jsi se radovala. Tak to mas dvojnasobnou radost. Ale upne te chapu, ze jsi v soku taky bych to tezce rozbychavala. Ale uvidis, ze se s tim srovnas. Clovek je vzdycky zaskoceny, kdyz s necim nepocita a toto jste moc ovlivnit nemohli:)
PS: a ber to, ze je lepsi, ze jsou dvou vajecne apon je nebudete mit pres kopirak:)
Není tady
kajusko moc gratuluju ke dvojčátkům moje sestra má taky dvojčata holky a po všech těch problémech co měli(narodily se ve 28t.t.) je šťastná,že je má doma a všechno perfektně zvládá až je s toho sama překvapená.
Takže se neboj určitě to taky zvládneš a buď na sebe opatrná.
Není tady