18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U jsem se tu jednou ptala na malování - teď u je jasné, e sibudeme malovat sami - o víkendu proběhne stěhoví /marja mě je zle/ a rychle tam musíme vymalovat.
Chceme malovat barevně, ale není mi jasné jak a čím se dělá linka pod stropem - abych na bílym stropě neudělala barevný přesahy stětcem.
A taky ta bílá linka pod stropem - tu si mohu udělat kolik cm chci, nebo na to jsou nějaký pravidla, aby pokoj vypadal větí......
Díky
Není tady
teeeda, já kdy malovala, tak jsem neřeila co je in a co out, ale prostě co se mi líbí..... linka se dá vyměřit "prý" skvěle cvrnknutím pagátku namočeného do barvy... a podle něho pak maluje... my máme byt hodně barevný, spousta lidí nestačí valit oči.... a co ? mě se to líbí.... třeba taková modrá lonice v kombinaci s javorovým nábytkem, béovým kobercem, béovo modrou postýlkou a bílýma záclonama vypadá fakt luxusně, ikdy nezvykle
nedej na módu, ale na svůj pocit, bydlet tam bude ty a tvoji blízcí
Není tady
Electro, tak u má zbaleno ?
Hele já maluju celý barák sama, dokonce v pokročilém těhu.
Na to přesáhování tětcem je ideeální páska, koupí třeba v baumaxu, stojí 50m asi 39,-Kč. Tu nalepí, přes ní můe patlat, ale kdy ji odlepí, bude mít krásnou rovnou barevnou a bílou plochu oddělenou.
Ten pagátek je taky dobrý, dá se taky koupit v baumaxu, stojí taky kolem 50Kč, natáhnete, cvrnknete a má čáru, ale bohatě stačí ta páska, já kdy jsem třeba malovala kolem krbu, tak jsem si tam udělala tukou rysku a na ni jsem nalepila tu pásku.
A co se týče barev, dej na vlastní pocit, co se ti líbí, k čemu má nábytek. Já mám třeba záchod do zelena, ta uklidňuje, chodbu citronovou, íleně rozjasňuje , kuchyň mám lososově oranovovou, je to příjemné po ránu, i kdy nesvíctí sluníčko. Lonici a přilehlou koupelnu máme do různých odstínů modré - říká se, e je chladná - záleí na odstínech. Velmi příjemně se v ní usíná. Já navíc preferuju třeba jednu stěnu udělat tmaví ne ostatní a tak.
Jo a maluju klasicky primalexem, do kterého namíchám barvy, vdy si malink nechám na opravy. A válečkem.
Kdy jsem potřebovala special barvu, třeba kolem krbu, nechala jsem ji namíchat v Hornbachu, přesně podle vzorníku. Nestálo to moc a bylo to přesně podle mých představ.
Zdar a sílu
Není tady
mala.popelka napsal(a):
teeeda, já kdy malovala, tak jsem neřeila co je in a co out, ale prostě co se mi líbí..... linka se dá vyměřit "prý" skvěle cvrnknutím pagátku namočeného do barvy... a podle něho pak maluje... my máme byt hodně barevný, spousta lidí nestačí valit oči.... a co ? mě se to líbí.... třeba taková modrá lonice v kombinaci s javorovým nábytkem, béovým kobercem, béovo modrou postýlkou a bílýma záclonama vypadá fakt luxusně, ikdy nezvykle
nedej na módu, ale na svůj pocit, bydlet tam bude ty a tvoji blízcí
Děkuji za rady a doporučení a to vymaluju jak to cítím - no to je jasný, e to tak udělám, já se tam neptám jak barevně mám vymalovat, ale na to, jak a čím se dělá ta ryska. Ale je fakt, e se dá ta otázka pochopit i tak, jak jsi ji vzala ty.
Není tady
Kamčitko zbaleno je tak na půl - no spí na čtvrt :-)
A ty taky - ty jsou fakt super - musím jetě pro pár určitě doběhnout. Fakt se do toho vejde skoro celá garderoba :-) Za tu radu tady vduchu děkuju pokadý, kdy mi na ty plný taky padne zrak.
No a od rodiny chci pořád taky slyet vděk jak jsem ty taky dobře zjistila. Furt jim to tu opakuju: "to byl ale dobrej nápad co, ty taky" :-)
A děkuji i za radu jak vymalovat a nemít to klikatý nahoře.
Ty jo a u je přítí týden a máme ty svý poklady přetahaný.......
Není tady
Já myslím e má s takama dobrou výmluvu - e "pořád" sedí na babinetu
Fakt ti nezávidím, ale aspoň bude mít uklizeno a vyházený nepotřebný bordel
Není tady
No vyházela jsem toho u spoustu - myslím e za měsíc se budu po spoustě věcech schánět :-)
Pak na čistej uklizenej byt se u těím jako blázen.
No právě e já tady jen tak nesedím, já tu intenzivně pracuju, maluju, balím, vařím ...................... :-)
Není tady
linka jde prý udělat i kloboukovou gumičkou (stejným způsobem) - manel to před malováním řeil, jak to udělá a nakonec máme vude barevně vymalované i stropy. Bydlíme ve staré zástavbě, stropy máme ve výce 3m, take to vypadá docela dobře. Údajně nejlépe se mu pracovalo s barvou z Hornbachu - nebyla drahá, hezky kryla a měla tu správnou hustotu. Jo a kupovali jsme u namíchanou v kyblíku, nenechávali jsme si to namíchat od nich, ani jsme to nemíchali doma. A máme krásně sytě modrou pracovnu (jako jarní nebe...)
Není tady
Sice u trochu passé, ale k tomuto tématu jsem nala několik zajímavých rad třeba tady (http://www.branikbyty.cz/moznosti-bydle … s-barvami/), tak snad se bude někomu hodit
Není tady
My jsme nedávno měli malovat u děti v pokojíčku Manela napadlo proč nezkusíme něco modernějího a nového a tak koupil barvu na kterou se dá psát Děti jsou z toho nadené
Není tady
Barva na kterou se dá psát? Tak to slyím poprév v ivotě, jak taková věc vůbec teda funguje?
Není tady
Normálně to natře na zeď, jako musí to mít dobře vyčitěné Pak to nechá schnout Není na tom nic těkého a pak u děti jen kreslí a čmárají
Není tady
Opravdu zajímavé, ale tohle by se třeba dalo vyuít i ve firmě nebo ve kole ne?
Není tady
Rozhodně ano! Co vím, tak to má i T-mobile, Airbank nebo i fortuna, jako ono je to docela rozířené Jako myslím si, e i v hodně kancelářích tohle objeví
Není tady
Holky příjde mi to jako dobrá myslenka a máte to objednané z toho chytrazed.cz?
Není tady
Jojo zdá se mi, e přesně z tama jsme to objednávali Objednával to manel, ale řekla bych, e je to fakt ono Jako třeba tedka na Vánoce tam máme Vánoční stromeček a vypadá to mooc hezky
Není tady
Hodně jsem si toho teďka o té zdi četla a opravdu se mi to velice líbí. Dokonce na to dávají i záruku. A finančně je to také výhodné.
Není tady
Záruka na to je Jako musí si dobře připravit podklad, aby to fungovalo správně a mít to hezky vyčitěno Potom to natře a schne to a pak u jen kreslí a kreslí
Není tady
Zajimava volba urcite do toho jdi a pak nam to tady vyfot a posli
Není tady