|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky, dneska s tímto cvičením začínám. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli to cvičíte taky a jaké na sobě cítíte účinky? Prý je to výborná věc na spoustu zdr. problémů, kladný vliv to má i na zdravé lidi.
Cvičila jsem poctivě jeden a půl roku, dýchala jsem tak jak se má - ale účinek jsem na sobě žádný nezpozorovala, nakonec jsem to opustila, raději si jdu zaplavat. Podotýkám ale, že jsem úplně zdravá a nic mě nebolí, tak proto možná jsem na sobě neviděla žádný účinek.
Není tady
taky do toho jdu... hlava se motá kvůli tomu, že je najednou větší přísun kyslíku... nejdříve se musíš naučit dýchat.....
Není tady
Cvičím asi 14 dní, ze začátku strašná motanice, teď už je to lepší. Mám problémy s páteří, tak jsem zvědavá, jestli se efekt dostaví.Když nic jiného, tak už teď se cítím o malinko pružnější.Nejhorší bude vydržet...

Není tady

Toto cvičení je výborné na protažení a posílení imunity. Můj kolega jej cvičí denně ráno, každý cvik 20x a prý celou dobu nebyl nemocen. Holky - zhubly mu nohy. Já jsem cvičila asi 3 měsíce a nějak mi to nevydrželo. Chce to silnou vůli
Upravil(a) Věra-1 (4. 6. 2010 8:55)
Není tady
Dělá se z toho zbytečná věda.
Není tady
já myslela, že je to pro starší lidi??? děda to cvičí, mě by ty cviky jako pro mladýho člověka byly k ničemu myslim, mě zabírá jóga jako na tvarování těla a mysli..ale děda cvičí tohle a je na svůj věk hodně fit!!pokud v 85 dokážu jako on cvičit, tak si budu fandit.
Není tady
Cvičím tibeťany denně už asi dva roky. Beru to jako rozvičku, protažení těla. Na imunitu to u mě myslím vliv nemá, ale někdy, když jsem unavená, tak mi to dodá energii. Aspoň mám ten pocit. Je to určitě lepší než si neprotahovat tělo vůbec. Každý cvik cvičím 21x.
Není tady