|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj Jančo!!! Jsem ráda, že jsi v pořádku!
Už aby bylo 3. dubna!!! Tlačím s tebou čas!!!

Není tady
Ládi napsal(a):
Ivi, budu myslet na tebe i na pejska......a pokud bude pejsek ok, tak budeš ok i ty......
Cecilko, vítej mezi námi, přidávám se k Ivče, cítím z tebe jaro......Jak je? Už je ti lépe?A co MS, měla by dorazit teď nějak, ne? No a pak už jenom 2x a hurá na to, ne?Jaro je za dveřmi a uteče to jako voda, odpočiň si dneska....
Hani, zkus si k dr někde tajně brnknout, myslím, že můžeš jít o odpoledne, krev může vzít i odpoledne a UTZ ti také udělá......Přeju ať je vše v pořádku a můžeš si těhu užívat a pak to oznámíš i v práci....jak dlouho jste se snažíli?
Už jsem tam volala-nevydržela jsem. Sestra mě řekla, že mám nejdřív přijít na potvrzení těhotenství a že mě pak doktor řekne co a jak, tak uvidím. Nebyla zrovna nejpříjemnější, tak mě je docela smutno. Taková krásná zpráva a hned mě může někdo takle zkazit náladu. No my jsme to poprvé zkusili někdy v srpnu a od té doby jen tak někdy-nechtěla jsem se nervovat a hlavně jsem si pořád nebyla jistá, jestli už chci. No a teď (jak se to asi podařilo) tak jsem si měřila teploty, koupila ovulační test a podle toho jsme na to hupli a ono to asi vyšlo. To má někdo štěstí co? Nemůžu tomu uvěřit, že je tolik holek, kterým to nejde. Moc všem přeju, ať se jim to brzy podaři, ať se na to tolik neupínají a ono to určitě vyjde. Držím všem pěstičky
Není tady
Ahojky Kačátko, pěkně jsi mě teda vyplašila, začala jsem šílet, zda je vše O.K. Uvidíš, že 3.4. tam už bude pořádný cvrčeka a pěkně silné srdíčko..
Jinak já jsem se zrovna vrátila od Dr., byla jsem na folikulometrii. Takže mi po Clomhexalu dozrály 2 folikuly do velikosti 20 mm a 21mm. tak mi sestřička píchla injekci do zadku na vyvolání ovulace, no a zítra a ve středu se musíme tulit a snad to třeba vyjde.... Kéž by, jen mám strach z toho, že 2 vajíčka = 2 dětičky.....!!!!
Není tady
Jééééééé vy jste takový zlatíčka, že jste na mě tak myslely!!! 
Ivuško, držím palečky na genetiku, spermio bude určitě taky vpoho a začíná vylézat sluníčko, jaro se blíží tak holky (Ivuško, Pinky, Cecilko, Ládi, Leidejko, Darjinko . . .) honem do toho ať jsou z Vás těhulinky. Taky na vás pořád myslím 
Jééé zlatýho retrívra, toho si mooooooooooc přeju. Chtěla jsem si štěňátko v létě pořídit, když by se do léta nezadařilo, teď počkám až budou dětičky trošičku větší a pejska jim pak pořídím 
Upravil(a) Kačátko (20. 3. 2006 9:28)
Není tady
Takového pejska jsem si vždycky přála. Jsou takoví jemňoučcí! My jsme si vzali vloni pejska / fenku / z útulku. Maminka byla asi barvář a tatínek???? Ale je miloučká a hodná, máme ji moc rádi. Tak ať jste v pořádku! A zítra Ivinko ať je to též v pořádku a můžete začít:dudlik:Jejda já ti tak moc držím pěstičky!!!!!
Není tady
Ahoj Lei, vítej zpátky.......Za chvíli tady máme i Andri, co? Tak to je fajn, že jsou folikuly takhle krásný.....No a když budou dvě, tak budou dvě......
Není tady
Jééé, co bych za to dala, kdybych čekala a měla dvojčátka! Nevíte co Haňule???? Sice jsem tu dlouho nebyla, ale četla psaníčka, ale nikde jsem ji tu nezahlédla.
Není tady
Andri je teď někde na cestě k Dr. Jde tam na 11 hod. tak asi napíše až zítra, nebo když prý půjde do práce, tak dá vědět ještě dnes...
Holky, kéž by to tento měsíc klaplo, to by byl velikonoční zajíček......
Není tady
Vyjde Leidejko, věřím tomu, folikulky jsou krááááááááásný. Takže tulte tulte a nožky nahoru a nejlépe nevstávat a spinkat až do rána

Není tady
Holky, zní to krásně.... taky mám z toho dneška od rána úsměv na tváři, bála jsem se, že na ten Clomhexal nebudu reagovat.... Ale taky nechci nic zakřiknout.
Není tady
Mám doma taky Zlatého retrívra. Je to fenečka Bára. Říkám jí "pupíku" 
Jsem ráda, že ji mám je to moje zlatíčko.
Umí hodit vždycky takový kukuč, až to hřeje u srdíčka.
Není tady
Mací, tys to zase dostala?! Já ti to tak přála
!!!!! Zlobím se na tu tvojí mrchu
a moc!!! Teď tě čeká opravdové umělé nebo jak dál?! Nechceš tomu chvilku nechat dát volný průběh? Do léta? Třeba se zadaří?! Ještě že máš Barušku, jsou to takový zlatíčka.
Upravil(a) Kačátko (20. 3. 2006 11:03)
Není tady
Ahojky,
holky, já mám dnes radost!!!!!
Dozvěděla jsem se, že dvě holčiny z mého okolí, podotýkám, že měly velké problémy s otěhu (nedozrávala vajíčka, apod..., mimoděložní...), tak jsou obě těhu!!!!!! Já mám takovou radost, to fakt povzbudí. Dnes totiž začíná jaro a březen je od slova březí!!!!!!!!!!!!
A jen tak na okraj, nakonec obě otěhotněly přirozenou cestou!!!!!!!!!!!
Tak jen abych tady trochu zvedla náladu!!!!

Není tady