|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky Ládi a všichni zlatíčka co jste mě scháněly! Jsem vpořádku, trošku na mě něco lezlo tak jsem radši zůstala doma a vyležela se. Už je mi dobře. To víte, jsem teď na sebe víc opatrná kvůli
v bříšku než jsem bývala. A co je tady nového? Je tady nějaká nová těhulka? A co Špuntík, Ambra a Babu, už viděli svoje drobečky na UTZ?! Pište prosíííííííííííííííííím 
Není tady
Ahoj Káčátko, věřila jsem, že jsi v pořádku. Protože já jsem, tak ty musíš být taky 
Dnes si jdu pro neschopenku (viz příspěvek "Letošní těhulky"). Tak nevím, jestli mě nebude chtít dr vzít na UTZ, ale chci počkat na tebe 
Není tady
Pročítala jsem příspěvky "Letošní těhulky", je to kvůli tý práci viď?! Jsou tam pěkný hnusáci. To víš že jo, vyprdni se na ně a jdi hezky na neschopenku, nebudeš se přeci nervovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já vydržím do toho 3. dubna chci abych už pořádně něco viděla Mončo víš. 
Není tady
Já čekám taky na 3.4., abychom šli spolu, ale odpoledne Ti napíšu, jestli mě neukecal. Mám totiž strach.
A co jinak, jak ti je? Máš žaludek občas "na vodě" a co bříško?
Není tady
Z čeho máš strach Moňi, máš nějaký problémy?! Moc ti držím palečky, hned musíš dát vědět a pokud tam jdeš, UTZ si nech udělat to je jasný!!!
Mě je dobře, žaludek vpohodě, občas ale většinou jen večer pobolí bříško ale ty prsa ty nepřestávají bolet, je to hrůza 
Není tady
Prostě mám strach, aby bylo všechno OK. Jinak problémy žádný nemám. Ráno, než se najím, tak mi trochu plave žaludek a večer mě taky pobolívá bříško, ale to je všechno v pořádku. Jenže ta blbá kolegyně mi fakt nasadila brouka do hlavy. Kvůli tomu vlastně chci být doma, abych byla v klidu. Aspoň pár týdnů. Určitě ale bude náš mimísek v pořádku.
Prostě je to zázrak, viď. 
Není tady
To je jasný, buď hezky v klídečku
A kdy že jdeš k tomu dr.?! Dneska?! Dej hned vědět, myslím na tebe 
Není tady
Dneska v 10 tam mám být, pak jdu ještě do práce, tak se určitě ozvu. Budu moc ráda, když na mě budeš myslet. Budu vědět, že mi posíláš na dálku štěstí
díky
Není tady
To víš že na tebe myslím, pořád
A v deset budu držet pěstičky, pak se ozvi!!!
Není tady
Ahoj Kačko, teda ty jsi nám dala, fakt jsem měla strach a u tebe by mě to holka obzvlášť mrzelo, ale fajn, že jsi mezi námi a je vše ok. Tak se opatruj.....a užívej si těhu.
Mony, běž na neschopenku a na krávy se vyprdni. Co se stalo tobě se prostě stává a další těhu bude v pořádku, neboj. Drž se a buď šťástná a užívej si to.
Není tady
Moc jsi mě potěšila Ládinko jak moc mě postrádáte
Jsem vpořádku a už jsem 3. dubna objednaná k doktoru na druhé UTZ, tak snad už uvidím srdíčko. 
Není tady
Kači, určitě tam už bude vidět a ty to budeš moci rozhlásit do světa.......Jaký se to stal zázrak......Jsem ráda, že je to ok a přeju ti ať to všechno probíhá tak jak má ato pak budou krásný vánoce
Není tady
Ahoj Jani, teda tys nám nahnala strachu
, naštěstí jsi tady a ji v pořádku
, tak to je super. My zítra ráno vyrážíme na tu genetiku a další spermio, tak držte palečky. Doufám, že vše bude O.K. a ještě stihnem ovulaci...
, teď musí být pauza, kvuli spermiu...
Není tady
Ahoj Ivi, tak je nakonec v pořádku, to bylo strachu, viď?
No zítra na tebe budu moc moc myslet, drž se, ať to všechno dobře dopadne a ať vás pan Dr pochváli za kvalitku,.....no a konečně velký pupíno....co pejsánek?
Není tady
Ahoj holky můžu mezi vás? Já jsem asi čerstvá těhulka, takže jsem ještě taková vyplašená a nevěřící. Teprve mě čeká první kontrola u doktora. Nevím jak to mám udělat, nechci, aby v práci něco vytušili, jenže na krev se asi musí ráno co? Nebo se dělá jen ultrazvuk? Možná tam zkusím jít zítra odpoledne po práci a uvidím co mě řekne-snad mě nezabije.
Hanka
Není tady
Ahoj Káčátko!!!! Taky moc zdravím!!!! To je dobře , že jste v pořádku!!!!Měla jsem takový divný pocit až nepříjemný. Nu a teď je fajn!Pá a opatruj se!!!
IVuško!!! na tebe také myslím, hlavně na zítřek!!!!! Dnes mám po dlouhé době volno, tak tu můžu být až do večera!!!!
Není tady
Ahoj Ládi, štěňátko se zatím drží, už i přibírá na váze, i když o víkendu jsme měli horké chvilky, fenka začala ztrácet mléko,ale podařilo se nám jí rozlaktovat, tak snad už bude maličká mimo nebezpečí 
No začínám se zítřka trochu bát, doufám, že výsledky budou lepší než minule a na genetice nám neřeknou nějaký závažný problém
. Taky se modlím,aby mi neutekla ovulace, sex máme zakázaný kvůli kvalitě spermií na spermiogramu, tak snad to počká do středy...
Není tady
Jééé, Cecilko, hrozně ráda Tě tu vidím a nějk cítím, že máš alespoň trošku lepší náladu...
. To by jsi mi udělala radost a věř, že až se konečně dokážeš pozitivně naladit,bude velkým přínosem nejenom pro Tebe,ale i pro celou rodinu...:kapitulation:Tak zhluboka dýchej ten jarní vzdoušek, alespoň tady je už cítít, i přes ranní mrazík..
Není tady

Ahoooooj Kačátko....teda tys nám dala........ 

Ale hlavně , že je všechno v pohodě...... 
Vítej zpátky....
Není tady
Ivi, budu myslet na tebe i na pejska......a pokud bude pejsek ok, tak budeš ok i ty......
Cecilko, vítej mezi námi, přidávám se k Ivče, cítím z tebe jaro......Jak je? Už je ti lépe?A co MS, měla by dorazit teď nějak, ne? No a pak už jenom 2x a hurá na to, ne?Jaro je za dveřmi a uteče to jako voda, odpočiň si dneska....
Hani, zkus si k dr někde tajně brnknout, myslím, že můžeš jít o odpoledne, krev může vzít i odpoledne a UTZ ti také udělá......Přeju ať je vše v pořádku a můžeš si těhu užívat a pak to oznámíš i v práci....jak dlouho jste se snažíli?
Není tady
náladu mám sice lepší, ale v pohodě nejsem. Byli jsem o víkendu na Moravě, tam je hezky a to jaro tam už ťuká na dveře. Tady je ještě mraky sněhu. Ivi jakého máte pejska???
Není tady
Ivčo ( Cecilko), psala jsem to tu v dřívějších přípěvcích, porodila mi fenka Zlatého retrívra a bohužel byly komplikace a štěňátka umírala...Podařila se zachránit jedna fenka, to je velká bojovnice a i přes malou porodní hmotnost si chce vybojovat své místo na slunci 
A s tou náladou a klidem je to těžký,ale vem si, že jsme tady na tom světě " jen na návštěvě" , život nám rychle utíká mezi prsty, tak přeci je ho třeba užívat každým dnem a ne si ho ztrpčovat, problémy do života patří a záleží na každém z nás, jak se s nima dokážeme vyrovnat a co zvítězí
Tak hlavu vzhůru a přivítej jaro úsměvem!!! 
Není tady
Ono v úplné pohodě tady Cecilko asi není nikdo...Bohužel je to tím naším údělem, ale musíme se s ním poprat....Člověk spoustu věcí ve svém životě ovlivní, ale tohle prostě ne, tak musíme doufat a věřit a jít za tím dál a být silné. Je nás tady hodně a všichni bojuje za jednu věc....Je dobře, že nemáš žádné komplikace související s tou situací a že budete moci brzo začít...
Není tady