Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 3. 2006 23:26

Bibik
Host

Kuchyňská linka, poraďte prosím...

Dobrý den,

zařizuji nový byt a tudíž i novou kuchyni. Po prosondování nabídky na trhu jsem trochu rozčarovaná cenami i nabídkou jako takovou, a to jsem obloukem obešla Sykoru nebo Korynu :-)

Rozumná je docela Ikea, při rozměru cca 2,5 x 2,5m by vyšla do 50 tisíc bez spotřebičů.
Máte někdo zkušenost s linkami od Ikey?

A co třeba Jamall?

Nebo máte nějakou jiný dobrý tip na kvalitní a cenově dostupnou kuchyni?

Díky za všechny vaše rady a tipy!

B.

#2 20. 3. 2006 8:08

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kuchyňská linka, poraďte prosím...

Nechala jsem si linku udělat na míru od malého truhláře, roh 1,5 roh+ 1,5 m a protější stranu 2m, v těch je i velká skřn na ukládání potravin, vše vyšlo na 40 000 + spotřebiče, bylo to laconější než od velkých firem a je tam spousta zajímavých detailů.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#3 20. 3. 2006 8:19

anela
♥♥♥♥---

taky jsem si nechala udělat linku na míru. Cca 2 m, různé poličky, přídavná deska, lišta kolem sporáku a vyšlo to asi na 28 tis. Můžeš si vybrat úchytky, dvířka skříněk (barvu, prosklení), desku, dřez. Jsem spokojená.

Není tady

#4 20. 3. 2006 15:17

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Určo je nejlepší nechat si udělat kuchyň na míru. Truhláři jsou většinou šikovní a levnější. Já si nechala udělat kuchyňskou linku na míru v Polsku, taky u truhláře, ale tam je vše mnohem levnější, téměř celý dům jsme vybavovali v Polsku od dlažby přes topení až po zahradu  big_smile . Mám kuchyňskou linku do U  a má přes 9m, a stála mně včetně rampy s osvětlením bez pětistovky 40.000Kč. Kdo ji viděl, vypadá že je luxusní za majlant. Já jsem si ji n avrhla, co kde chci, kolik kde šuplíků, jaké skříňky, jak velký špajz a oni jen dovypočítali tak aby tam vešel sporák atd. Stolář u nás, který nám dělal dveře, nám na rovinu řekl, že by za tu cenu nebyl schopen tak velkou linku udělat, i když máme slevu big_smile

Není tady

#5 21. 3. 2006 11:27

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

My jsme si nechali udělat kuchyń kuchyňským studiem. Máme 3,5 metru a vyšlo nás to okolo 35 000 Kč (v Praze) NEchali jsme si udělat několik nabídek (4-6) a vybrali jsme to studio, kde se k nám chovali nejlépe. Hanák byl šíleně předražený jejich nabídka byla okolo 70 000 Kč a Koryna nám zase nabízela, že pokud bychom si jejich nabídku a kalkulaci chtěli vzít domů, zaplatili bychom poplatekc 1000 Kč. Ještě doporučuju zeptat se, kde vyrábí dvířka a korpusy - i cenově vyšší nabídky byly některé vyráběny v Polsku!!!  Jo a taky nám dodávali sptřebiče s 5% DPH - kupovali jsme přes ně myčku, digestoř a sklokeramickou desku.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#6 21. 3. 2006 20:42

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Já mám výhodu,že manžel je kutil všeho druhu:O)))Takže máme náklady minimální,jen za matroš.Jestli si ale necháš dělat kuchyň,zjisti si,jak jsou spokojení ostatní zákazníci,abys nenaletěla.

Není tady

#7 3. 4. 2006 20:20

Kahlan
Host

Bibik napsal(a):

Dobrý den,

zařizuji nový byt a tudíž i novou kuchyni. Po prosondování nabídky na trhu jsem trochu rozčarovaná cenami i nabídkou jako takovou, a to jsem obloukem obešla Sykoru nebo Korynu :-)

Rozumná je docela Ikea, při rozměru cca 2,5 x 2,5m by vyšla do 50 tisíc bez spotřebičů.
Máte někdo zkušenost s linkami od Ikey?

A co třeba Jamall?

Nebo máte nějakou jiný dobrý tip na kvalitní a cenově dostupnou kuchyni?

Díky za všechny vaše rady a tipy!

B.

Nám namontovali kuchyň v pátek. Zvolili jsme kuchyňské studio Katalpa (v Praze).  Jednání, cena i montáž bezvadné. Doporučuji. Trochu jsme se obávali, ale bylo to v cajku.

#8 20. 2. 2012 20:58

martina76
Zablokovaný

Já mám kuchyń od reklama a do ikea chodím nakupovat jenom drobnosti a doplnky

Upravil(a) mala.popelka (20. 2. 2012 21:20)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí