29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
zařizuji nový byt a tudíž i novou kuchyni. Po prosondování nabídky na trhu jsem trochu rozčarovaná cenami i nabídkou jako takovou, a to jsem obloukem obešla Sykoru nebo Korynu :-)
Rozumná je docela Ikea, při rozměru cca 2,5 x 2,5m by vyšla do 50 tisíc bez spotřebičů.
Máte někdo zkušenost s linkami od Ikey?
A co třeba Jamall?
Nebo máte nějakou jiný dobrý tip na kvalitní a cenově dostupnou kuchyni?
Díky za všechny vaše rady a tipy!
B.
Nechala jsem si linku udělat na míru od malého truhláře, roh 1,5 roh+ 1,5 m a protější stranu 2m, v těch je i velká skřn na ukládání potravin, vše vyšlo na 40 000 + spotřebiče, bylo to laconější než od velkých firem a je tam spousta zajímavých detailů.
Není tady
taky jsem si nechala udělat linku na míru. Cca 2 m, různé poličky, přídavná deska, lišta kolem sporáku a vyšlo to asi na 28 tis. Můžeš si vybrat úchytky, dvířka skříněk (barvu, prosklení), desku, dřez. Jsem spokojená.
Není tady
Určo je nejlepší nechat si udělat kuchyň na míru. Truhláři jsou většinou šikovní a levnější. Já si nechala udělat kuchyňskou linku na míru v Polsku, taky u truhláře, ale tam je vše mnohem levnější, téměř celý dům jsme vybavovali v Polsku od dlažby přes topení až po zahradu . Mám kuchyňskou linku do U a má přes 9m, a stála mně včetně rampy s osvětlením bez pětistovky 40.000Kč. Kdo ji viděl, vypadá že je luxusní za majlant. Já jsem si ji n avrhla, co kde chci, kolik kde šuplíků, jaké skříňky, jak velký špajz a oni jen dovypočítali tak aby tam vešel sporák atd. Stolář u nás, který nám dělal dveře, nám na rovinu řekl, že by za tu cenu nebyl schopen tak velkou linku udělat, i když máme slevu
Není tady
My jsme si nechali udělat kuchyń kuchyňským studiem. Máme 3,5 metru a vyšlo nás to okolo 35 000 Kč (v Praze) NEchali jsme si udělat několik nabídek (4-6) a vybrali jsme to studio, kde se k nám chovali nejlépe. Hanák byl šíleně předražený jejich nabídka byla okolo 70 000 Kč a Koryna nám zase nabízela, že pokud bychom si jejich nabídku a kalkulaci chtěli vzít domů, zaplatili bychom poplatekc 1000 Kč. Ještě doporučuju zeptat se, kde vyrábí dvířka a korpusy - i cenově vyšší nabídky byly některé vyráběny v Polsku!!! Jo a taky nám dodávali sptřebiče s 5% DPH - kupovali jsme přes ně myčku, digestoř a sklokeramickou desku.
Není tady
Já mám výhodu,že manžel je kutil všeho druhu:O)))Takže máme náklady minimální,jen za matroš.Jestli si ale necháš dělat kuchyň,zjisti si,jak jsou spokojení ostatní zákazníci,abys nenaletěla.
Není tady
Bibik napsal(a):
Dobrý den,
zařizuji nový byt a tudíž i novou kuchyni. Po prosondování nabídky na trhu jsem trochu rozčarovaná cenami i nabídkou jako takovou, a to jsem obloukem obešla Sykoru nebo Korynu :-)
Rozumná je docela Ikea, při rozměru cca 2,5 x 2,5m by vyšla do 50 tisíc bez spotřebičů.
Máte někdo zkušenost s linkami od Ikey?
A co třeba Jamall?
Nebo máte nějakou jiný dobrý tip na kvalitní a cenově dostupnou kuchyni?
Díky za všechny vaše rady a tipy!
B.
Nám namontovali kuchyň v pátek. Zvolili jsme kuchyňské studio Katalpa (v Praze). Jednání, cena i montáž bezvadné. Doporučuji. Trochu jsme se obávali, ale bylo to v cajku.
Já mám kuchyń od reklama a do ikea chodím nakupovat jenom drobnosti a doplnky
Upravil(a) mala.popelka (20. 2. 2012 21:20)
Není tady