|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ja se na po*no nekoukam, stejne mi prijde, ze jsou tam stejny veci, ktere dela doma kazdy. Ale treba ne :-)
Není tady
Tak prispejem aj ja, ak mozem... moj priatel niekedy stiahne nejake po*no z netu, pripadne donesie nejaky film a ked mame chut, tak si to pozrieme spolu a hned aj odskusame 
som aj ja prasa?
neviem ako by som sa zachovala, keby si to pozeral sam bezomna, ale asi by som sa pridala. no a co???
ved ked som sama doma a mam jeho notebook, tiez si to pozrie... 
Není tady
KALIK napsal(a):
Když ty si myslíš o každým chlapovi, co se dívá na po*no, že je prase, tak se nediv, že Vašek utek
jo ještě starý prase :-)) to doma byla ironie na 23 jseš na mě moc hrrrr :-))))))
Není tady
sunny 2
správně :-))
Není tady

sunny 2 - popsala jsi to přesně!
Není tady
Pockat, teraz neviem co je spravne - to ci som prasa, alebo to, ze to s nim pozeram alebo aj sama 
Není tady
sunny2
to snad poznáš sama né :-)) je to na ten příspěvek že se díváš :-)))))))
Není tady
len som chcela s tebou nadviazat blizsiu komunikaciu, vies, vasek... 

Není tady

Barborko, můžem se koukat spolu 
Není tady
sunny2
a jak moc blízkou :-)))
Není tady
no ako to len pojde, nie? 
uz musim ist. pa pa
Není tady
občas nakouknu, kam bych chodila pro inspiraci, že jo Kaliku?

Není tady

Jedině sem 
Není tady
tak k cemupak jste dosli, mezitom, co jsem tu nebyla?? Neco noveho? :-)
Není tady
tak to vypada, ze tady nikdo neni, skoda.... :-(
Není tady
Dana
pro inspiraci jedině do Mostu :-)))))))))))
Není tady
no, nevím nevím, jestli ty seš ten pravý,to budu muset teprve zjistit
Upravil(a) Dana (21. 3. 2006 21:16)

Není tady

KALIK napsal(a):
Barborko, můžem se koukat spolu
Kaliku, to by bylo pěkný... ale to bysme toho moc neviděli (alespoň tedy já bych nevydržela vedle tebe jen koukat
).
Není tady
Henry napsal(a):
smoulinenkaa napsal(a):
tak k cemupak jste dosli, mezitom, co jsem tu nebyla?? Neco noveho? :-)
Tak se zkus nafotit nebo mu natočit nějaké domácí ,,P" a zaručuju Ti že to bude dárek nad dárky a ještě jeho výkon půjde rapidně nahoru. A třeba si o něm přestaneš myslet, že je starý prase.
Mě by to stoprocentně vyrajcovalo, kdybych takovýto dárek dostal. A je mi úplně jedno, že moje žena není typ modelky s pánskejch časopisů.
no nevim, nevim, Henry..k tomu mi schazi chut. To radsi, at se diva a ja to mam bez prace .-)
Není tady
takze ty si normalne leniva, co?
ale ved si pri tom uzijes...
Není tady
nevim jestli jsem leniva nebo uz me ten muj omrzel :-(
Není tady
tak se stav dokud jsem volnej :-))))))))))))
Není tady
jen jestli pro tebe nejsem Vasku moc hrrr :-))
Není tady