29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vašek prosím čo znamenajú tie symboly, fakt to neviem.
Není tady
:-)
Natoč hlavu o devadesát stupňů doleva a řekni mi, co ti to připomíná?
Není tady
Osobně si taky ráda prohlížim pronofotky, ale dělám to tak, aby o tom přítel věděl. To co se mi na nich totiž líbí on nikdy provozovat nebude, takže proč mu tím vlastně předhazovat, že mi v jistejch věcech nevyhovuje. Stejný je to podle mě u chlapů, pokud si prohlážej nahý modelky se šestkama, neměla by o tom jejich partnerka vědět. Když na to pak ženská přijde, může se cítit tak, že manžel by chtěl krásnější a mladší a s ní že spí jen proto, aby se udělal a myslí přitom na svý vysněný hvězdy:).
Není tady
eset
to je úsměv :-) žádnou sprosťárnu v tom nehledej :-))
Není tady
nijakú sprostárnu som nehladala, skor som si myslela, ze ide o nejaku sukromnu spravu. A nad cim si sa usmial? Zdaju sa ti naše trable smiešne?
Není tady
No, babulky, pozrite sa na Madonnu...... Ta ma 50 a urcite sa nijakej konkurencie bat nemusi, ale chce to na sebe riadne makat.
Alebo sa zmierit so svojim telom, inak to nejde.
netusim sice, ako sa budem citit v 40tke, ale nehodlam nechat svoje telo zvadnut, ak to co len trochu pojde.
Není tady
eset
ne ........ to byla reakce na ten příspěvek před tím úsměvem, přímo na poslední větu:
Za to mu dávám do těla večer a běda, jak řekne, že je unavený:-))
tak snad už je to jasný :-))
Není tady
buďme rádi, že se Vašek zasmál
Není tady
lenka.0323 napsal(a):
jo, jo souhlasím, ty mladé ženské jsou na koni, protože mají ještě krásné postavy. My jsme sice taky mladé - třicítky s celkem normální postavou, že jo, ale berem to už jinak. A kdyby si měli představit ti naši chlapi, jak jsou neodolatelní pro nás, tak by s tím hned přestali:-)) např. včera můj manžel zjistil,že nám praskla roura vedoucí k žumpě, jo, tak to šel celé spravovat, hovna kolem baráku a on v tom dělal, voňavý:-)) čistý:-)) po takové práci, to jsem si taky mohla sednout na net a pustit si nějaké borce v pérama až ke kolenům, abych se navnadila na večer:-)) holt, chlapi mají někde tam vzadu v hlavě pořád uloženo, že kdysi lovili mamuty, tak teď prostě musí lovit aspoň na netu. Taky jsem mu řekla svoje, tak to vydržel celé 3 DNY se nekouknout, a jede zase nanovo, už to neřeším. Za to mu dávám do těla večer a běda, jak řekne, že je unavený:-))
AJ ja som sa zasmial :-) SI fakt vtipná. No keby si to urobila a pozerala na nete tie péra, tak možno by ma naštvalo iba to že pokial ja sa morím, tak ty vysedávaš za PC a surfuješ po nete, ale to že by si sa chystala na večer a to na čo by si sa pozerala, tak kvôli tomu by som naštvaný nebol, ale by ma to vzrušovalo a tešil by som sa na večer
tak vidíte holky jaký názro na to maj chlapi :-)
Dana - ty na mě tak hezky mrkáš :-))
Není tady
jo, jo, už jsem z legrace říkala chlapovi, když nemá čas na mě v posteli, tak si najdu mladšího:-)) ještě se tomu směje. Ale řekněte samy holky, NAČ OTEVÍRAT NOVOU KONZERVU, KDYŽ VÍM CO JE V TÉ STARÉ!!!
všichni chlapi jsou stejní v tom čučení, takže se buď smíříme s tím nebo budeme koukat s něma, pokud nás pozvou že jo? :-)))
Není tady
doporučuju koukat s nima :-)))
Není tady
...a nezůstávat jen u toho
Není tady
Me je 23, memu priteli 51. Merim 171 a vazim 54, takze nema zapotrebi koukat na po*no. To jsem si jeste donedavna myslela, ale stejne jsem ho nacapala. Rozumite tomu? Mit doma mlade kuzlatko a koukat jeste na dalsi?? Docela me nastval a klesl u me v cene. Drive byl pro me idealnim chlapem.. zkusenym...ktery poradi, podrzi. Ale ted je pro me jen starym prasetem. smoulinenkaa
Není tady
smoulinenkaa, jestli takhle reaguješ, tak se mu nedivím, že se kouká na jiné
Není tady
No, mozno si dodava guraz na vecer s tebou. :-)))))))))
Není tady
vedla jsem s ním o tom dlouhý debaty, furt omílá, že mě má rád a že by mě za žádnou takovou nevyměnil, no asi proto že by mu neprala a nevařila, mám pocit, a to mě hrozně bolí, zakazuju si na to myslet. Když jsem byla mladší taky mi to nevadilo, ale teď....
Není tady
faf - ze by? :-)) no vsechno je mozny..
Není tady
to KALIK - ale ja to tak zacala citit az potom, co jsem ho pristihla :-))
Není tady
silena.milena - no hlavne, aby nechytl druhou mizu a neprevadel to do realu, jak uz se to nekterym starsim panum stava :-(
Není tady
smoulinenkaa
tak tebe bych chtěl mít doma :-)))
šílená milena
neblbni to jsou jen představy ...
Není tady
Nevím kdy ty ženský pochopí že fantazie a realita je naprosto něco jiného Až se to stane, bude na světě víc pohody
Není tady
smoulinenkaa
ani se mu nedivím že to tajil .... kdo by taky chtěl bejt starý prase, že? ...
Není tady
vašek napsal(a):
smoulinenkaa
tak tebe bych chtěl mít doma :-)))
šílená milena
neblbni to jsou jen představy ...
vasek
Není tady