|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Na to nelze nic namítat 
Není tady
Znamená to, že ˇkeď sme spolu dlhšie , už nie som pre neho vzrušujúca, lebo som okukaná. Ale veď to po*no je jedno a to isté dokola. Čo je na tom ešte neokukané? Myslíš tým, po*nčky? Veď každá má dve ruky, dve nohy, atď.
Verím, že je to vzrušujúce sa na to dívať a priznám sa, že aj mňa to vzrušilo, ale práve vtedy, keď sme to pozerali spolu.
Keď som pozerala sama, nebavilo ma to.
Ja ale narážam na to, že keď to chlap pozerá sám, potom už nemá chuť na ženu a dosť ma vie rozhnevať, keď mi potom povie, "čo stále na to myslíš? " No jednoducho to chcem, ale ako, keď on si to urobil doobeda, keď som bola v práci a už nemá chuť?
smoulinenkaa napsal(a):
to je teda fakt, ze si to beru osobne. Asi jsem jeste moc mlada a nedokazu holt pochopit, ze chlap v letech, ktery ma doma mladou holku, ktera jen tak mimochodem asi taky neni z nejskaredsich, ma zapotrebi koukat na po*no, kdyz se ma v posteli sam co ohanet, aby to k necemu bylo .-))
prepac, ale ked si to beries tak osobne, tak sa potom necuduj, ze ta to zere.....asi skor nevies "spracovat" ze nie si jedina a najkrajsia. Myslim, ze iba fakt, ze si mlada holka nestaci......a zamysli sa.....kdyz se ma v posteli sam co ohanet, aby to k necemu bylo......a ty si kde?

Teď mluvím za sebe, partnerka se kterou chodím třeba 2 roky už není pro mě tolik vzrušující jako na začátku vztahu, to ale neznamená že není vzrušující, ale prostě už né tolik. Na začátku stačilo abych se jí dotkl a "udělal bych se", po dvou letech už třeba ne. Když se podívám na nový po*no, je to děsně vzrušující, nové ženy (neokoukané) a nové věci, to je na tom to nejvzrušivější. Za čas se mi to konkrétní po*no okouká a už to není ono, tak si zase třeba seženu nové, neokoukané. Už chápeš? Ale rozhodně bych nedával přednost po*n před reálem, to rozhodně ne. Může se to docela dobře doplňovat 
Není tady
Diky za uprimnost. Akorat nevim jestli jsme na to dostatecne pripravene. 
Není tady
I kdyz me osobne se po*no obcas take libi! 
Není tady
Ivulka napsal(a):
a co se na po*n líbí holkám ???
Není tady
vašek napsal(a):
Ivulka napsal(a):
No tak to jsem jeste nezkoumala proc se mi to libi! Proste me to rajcuje.
Mozna takhle, kdyz se libi chlapum predstavovat si ze to je jejich ... obsluhujici tu nadanou slecnu
, proc by me nerajcovalo predstavovat si jak jsem ja tou nadanou slecnou!

Není tady

Moje řeč 
Není tady
Ivulka napsal(a):
vašek napsal(a):
Ivulka napsal(a):
No tak to jsem jeste nezkoumala proc se mi to libi! Proste me to rajcuje.
Mozna takhle, kdyz se libi chlapum predstavovat si ze to je jejich ... obsluhujici tu nadanou slecnu, proc by me nerajcovalo predstavovat si jak jsem ja tou nadanou slecnou!
![]()
no to je dost že to taky nějaká přiznala :-))
Není tady

jj, aspoň jedna 
Není tady
Dekuji, dekuji!
Jo to ja se klidne priznam!
Ted se priznejte vy kluci, jaky je vase oblibeny po*no???
Není tady
:-))))))))) to si někdo pamatuje název ?? :-))))))))
Není tady

Ejakula, to jsem viděl někdy v 16ti a děsně se mi tam líbily ty hlášky (především ty) 
Není tady

KALIK napsal(a):
jj, aspoň jedna
Jaký "aspoň jedna"? Já to tu říkám už 14 dní 
Není tady

Barborko, ale já myslel tebe 
Není tady

Kaliku, teda ty jsi ukecanej
, že se nestydíš... ty jsi takovej lichometník nevěrnej 
Není tady

Ják nevěrnej? Dycinky věrnej a všem 
Není tady
Toto už asi zapadá do inej debaty, ale keď som začala tu, tak pokračujem. Chcela by som vedieť, ako niektoré veci cítia muži. Myslím, že Kalik by mi mohl odpovedať, pretože som doteraz dostala od neho rozumné odpovede. Zaujímalo by ma, či chlapa vzrušuje, keď si to žena pred ním robí sama. Zaujíma ma to, lebo 7 rokov som nič také neskúšala, až teraz. Myslíš, že je to jedna z vecí, ktorá môže v mužovi zase zdvihnúť chuť na vlastnú ženu?
kika 26
ano chlapů se to líbí :-)) hurá do toho !!
Není tady
páni, já se picnu, prý od Kalika jsem dostala roumný odpovědi? tak bud jste všichni divný nebo já jsem letadlo
Jestli ti můžu odpovědět kika26(ikdyž jsi se ptala chlapů) tak to chlapy dozajistě určitě vzrušuje když si to dělá ženska před chlapem sama...jaká byla reakce tvého muže??
To je to, prečo sa pýtam. On totiž nedáva svoje pocity moc najavo a keďže sme boli dosť unavení a bolo neskoro, hneď sme zaspali. No a ráno, keď som šla do práce ešte spal. Ale ako ho poznám, nič mi k tomu nepovie. To ma najviac žere, že svoje sny a pocity mi nehovorí a ja potom môžem len dúfať, že všetko bolo ok. Ale inak je to skvelý chlap, len má svoje muchy ako každý.
Čo sa týka Kalika, čítala som len jeho odpovede na moje otázky a myslím, že som porozumela, čo chcel povedať. A trošku chápem aj tie "chlapské dni" , s čím som mala prv dosť veľký problém.
Peta napsal(a):
smoulinenkaa napsal(a):
Ahojky vsichni. Pripada vam normalni, kdyz nachytate svojeho o dost starsiho pritele, jak se diva na po*no, zatimco si mysli, ze spite? To se mi dnes stalo a docela me to mrzi. Co myslite? smoulinenkaa
Šmoulinko, bohužel je to úplně normální, akorát my ženské v životě nepochopíme co na tom ti chlapi vidí. Zrovna dneska jsme to probírali s přítelem, proč pořád čumí na ty jeho nahotinky na počítači - a on neví. Neřeš to. TAky jsem se s tím ze začátku nedokázala smířit, ještě kór když tě chlap pošle spát a ty když se jdeš za tři hodiny podívat kde je, tak zjistíš, že si ho honí u počítače. A ty by sis při tom dala říct.
Prostě to tak je a musíme ty chlapy tak brát. Netrap se, je nás takových víc.;)
Tak to máš smutný...
Já si ho také vyhoním u po*na, protože je to lepší než koukat do záchodové mísy nebo se očumovat v zrcadle. V bedně dávaj Kobru 11 a Růžovou zahradu a u toho se mi zkrátka nepostaví - ani bych nechtěl. Ne vždy ale partnerka chce sex. Já jí nutit nebudu. Tak jdu a udělám si to sám. Hotovo.
Co se mi na po*n líbí?
V podstatě nic. Když vidím ty ženské, co ve skutečnosti vypadají jak čarodějnice po týdení kalbě a jejich umělé prsa nebo vytahanou ... nic moc. když na to potom vlítnou a jedou jak králíci čtvrt hodiny (což je mj. nepřirozeně dlouhé) je mi z toho špatně. Nicméně jsem si už mezi tou kvantou videí vybral některá povedená a nebo se soustředím jen na určité momenty - např. kuřbu. A potom, když je po všem, říkám si jak je to laciné a trapné. Jak se takhle člověk může sám před sebou shodit. Na co má partnerku?! Jenže jak jsem psal, partnerka né vždy má náladu - to jest samozřejmě individuální. Je to spíš taková náhražka.
Na závěr bych ještě dodal, že je lepší, když chlap masturbuje u PC, než když se někde peleší s nějakou "ku****" (resp. milenkou apod.). Každý máme jiné potřeby a je jen na nás, jak se s tím vypořádáme...
Není tady
taky jsem zjistila že ten můj koukal na po*no když jsme nebyla doma (nechal blb kazetu ve videu) ale počítám, že u nás je to spíš tím, že kdybych byla doma chtěla bych koukat s ním a pak bych chtěla sex, takže se radši v klidu podívá sám 
Není tady