Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#251 24. 3. 2006 10:06

smoulinenkaa
♥♥-----

Re: po*no

musim se s vama rozloucit, jdu delat obed a nejspis mrknu do ucebnic, at nejsem zitra za nejvetsiho blbce :-) mejte se,pa, hezky vikend

Není tady

#252 24. 3. 2006 10:07

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

jj, škola byla fajn smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#253 24. 3. 2006 10:08

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

vašek napsal(a):

já chci taky zpátky do školy .... to byl život ....

teď zase musím vydržet ještě pár dni do důchodu :-))))))))))))

Vašku, tak to se máš, když to máš do důchodu už jen pár dní lollollol

Není tady

#254 24. 3. 2006 10:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

njn, už je to staroch a norník k tomu lol

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#255 24. 3. 2006 12:02

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Barborko, co bude s tím milováním? hjarta tongue

Není tady

#256 24. 3. 2006 12:04

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

musíš si jako vždy vystačit sám lollollollollollollol

Není tady

#257 24. 3. 2006 12:04

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Tak co mi sem lezeš? mad

Není tady

#258 24. 3. 2006 12:06

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

jsem vyzvědač nezapomeň :-))

Není tady

#259 24. 3. 2006 12:09

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, vyzvědač a ještě k tomu norník lol

Není tady

#260 24. 3. 2006 12:18

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Barborko, co bude s tím milováním? hjarta tongue

jj, ty máš vždy jen silné řeči, ale když na to přijde, tak bereš do zaječích lol... to bych se tak dočkala wink

Není tady

#261 24. 3. 2006 12:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Když přijedeš na pařbu, tak to zmáknem, neboj wink

Není tady

#262 24. 3. 2006 12:30

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

Já nemůžu, vždyť víš...

Není tady

#263 24. 3. 2006 12:33

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

A pak že kdo slibuje a pak utíká z boje lol

Není tady

#264 30. 3. 2006 16:38

Ultra
♥♥-----
Místo: CZ
Web

Jsou dva typy chlapů, jedněm jedna holka prostě nestačí a druej typ chlapů to umí skvěle zalhat.

"Kdo ví, proč je na světě, snese každý způsob života."
(Friedrich Nietzsche)

Není tady

#265 31. 3. 2006 8:59

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Heeej a ty patris do jake skupiny?At vim na co si mam davat pozor...

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#266 5. 4. 2006 9:46

kika26
Host

Asi neskoro, ale predsa sa pripojím. Len sa chcem spýtať prítomných pánov na jednu vec. Keď sa budem pozerať na po*no filny so svojim priateľom, bude sa na to aj ďalej pozerávať aj sám, alebo je šanca, že toho nechá a budeme to všetko prežívať spolu? Alebo to chlap potrebuje pozerať aj sám. Lebo určite keď to chlap pozerá sám, už potom nemá takú chuť na svoju ženu. A prečo by sme mi mali len čakať, až sa mladý pán vykuká a vyblázni a až bude mať chuť máme byť my pripravené? Čo ak mám chuť, keď on to pozerá?

#267 5. 4. 2006 9:50

kolka
Host

"To Ultra:Jsou dva typy chlapů, jedněm jedna holka prostě nestačí a druej typ chlapů to umí skvěle zalhat"

DLOUHO JSEM NEČETLA NIC TAK PEKNEHO A VTIPNEHO A REKLA BYCH I HOOOOODNE PRAVDIVEHO!!!!!

#268 5. 4. 2006 9:50

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím si, že jestliže se budeš chtít dívat s ním a budeš svolná vyzkoušet s ním to co v tom po*n uvidíš, tak se bude chtít dívat s tebou smile a dívat se sám nebude (v takové míře) smile

Není tady

#269 5. 4. 2006 9:53

kolka
Host

no to by byla pěkný chudák, víš co se všechno v takovým po*n provozuje. No tak.
Já myslím že to chlapi prostě potřebují se na to dívat i SAMI že je to rajcuje.Podívat se s parnterkou jo ale ne pravidelně.
Káždý potřebuje být někdy "sám" :-)))

#270 5. 4. 2006 9:56

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

kolko, právě sis odpověděla, když budeš něco odsuzovat a nechtít to dělat, tak se na to partner radši bude dívat sám a vo tom to je smile

Není tady

#271 5. 4. 2006 10:01

kolka
Host

???
ted jsi mě fakt naštval!!!
Je to spíš o tom že mně by nevadilo kdyby se partner díval sám na po*no, a já v sexu nic neosduzuju. Odsuzovat  podle mě  znamená:"FUJ to bych nikdy nemohla." To neříkám. Jen řeknu ne po tomhle netoužím a když to dělá někdo jiný tak at když je to baví. Neřekla bych ale o nich že jsou zvrhlý nebo tak něco. Jiný by zase třeba neudělali to co se líbí mě a řekli by FUJ.

Čím to je že ta komunikace s tebou je tak obtížná, jako by jsi mi nechtěl rozumět??

#272 5. 4. 2006 10:19

kika26
Host

Tak a teraz simôže každá vybrať. Chlapi vraj lákajú ženy , ktoré musia dobýjať, no na druhej strane nebudú sa toľko venovať po*n, keď im budeme povolné podľa ich želaní. Nie je to náhodou tak, že nevedia , čo chcú? Pýtam sa prítomných chlapov : To vám nie je príjemnejší sex vo dvojici naživo ako samému pri po*n? A čo je pre vás na tom také vzrušujúce? Prečo na túto otázku odpovedáte vždy neviem? Tak veľmi to potrebujete?
Neútočím týtmo na mužov, len sa apoň trošku snažím pochopiť, prečo by som to mala tolerovať.

#273 5. 4. 2006 10:37

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

kika26 napsal(a):

Tak a teraz simôže každá vybrať. Chlapi vraj lákajú ženy , ktoré musia dobýjať, no na druhej strane nebudú sa toľko venovať po*n, keď im budeme povolné podľa ich želaní. Nie je to náhodou tak, že nevedia , čo chcú? Pýtam sa prítomných chlapov : To vám nie je príjemnejší sex vo dvojici naživo ako samému pri po*n? A čo je pre vás na tom také vzrušujúce? Prečo na túto otázku odpovedáte vždy neviem? Tak veľmi to potrebujete?
Neútočím týtmo na mužov, len sa apoň trošku snažím pochopiť, prečo by som to mala tolerovať.

Nejsem sice chlap, tak snad nevadí, když odpovím lolwink
No,nejsem chlap, ale v tomto jsem zajedno s chlapama a na jejich straně. Nevím, proč někomu po*no tak vadí, proč to někdo tomu druhému vyčítá nebo proč se někdo diví stylem "co na tom ti chlapi vidí?"... A na tvé otázky:
- sex ve dvojici je krásnej a fajn, ale jsou chvíle, kdy je to fajn i o samotě u po*na a zrovna tak je to zase někdy fajn ve dvou u po*na - přece né každý den jsou stejné představy, stejné chutě...

Není tady

#274 5. 4. 2006 10:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Kolko, promiň špatně jsem se vbyjádřil tím slovem odsuzovat, to je moc "tvrdé". Když by si měla ty nějaká přání, tak bych ti je chtěl rozhodně splnit i když mně by se to třeba moc nelíbilo, ale snažil bych se, páč co bych pro tebe neudělal, že? Mně taky připadá spousta věcí divných, ale nejdřív bych je vyzkoušel a až pak bych je zavrh.

A se mnou je komunikace v poho, já chápu občas dobře wink

Kika26, co na tom ti chlapi mají? Především vzrušení, protože především nové a nepoznané je nejvzrušivější, čili po*no je něco nového neokoukaného a tudíž vzrušujícího. Dá se to řešit i jinak, třeba výměnou partnerky po nějakém čase, ale to asi nikdo z vás (nás) nechce.

Není tady

#275 5. 4. 2006 11:06

kolka
Host

Kalik ty chápeš občas dobře ale já ne:-))
Je to tak jak píšeš než něco zavrhnu tak to asi vyzouším, pokud mi to nebude připadat šílený nebo "umělý"
Víš jak někdy vznikne tak nečekaná příležitost k něčemu...to je pak parádička.

A jinak si myslím že opravdu nelze najít jednoduchou odpověd na to Co na tom ti chlapi vidí??Je to vzrušující. Tečka. Bodka. Chcete-li.
po*no nemusím spíš erotic.film to jo, tam je i trochu "citu" a lidskosti:-)))
Teda podívám se na po*no(viděla jsem to asi no dalo by se to spočítat na psrtech 1ruky, není příležitost:-((( )
Ale eroti.filmy jsou mi bližší.

Upravil(a) kolka (5. 4. 2006 11:09)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí