|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

vašek napsal(a):
tak jsem zase vyhrál :-))))))))) ten Kalík už neni co bejval :-)) pořebuju lepšího soupeře :-))
Teď si troufáš, když tu Kalik neni, viď 
Není tady
spis myslim, ze potrebujes poradnou zenskou :-))
Není tady
copak, copak..zlaticko..snad jsem se nedotkla citliveho tematu? :-)
Není tady
smoulinenkaa
to už jsme řešili a řešení by to bylo ale není :_))))))))
Není tady
smoulinenkaa
neboj já nejsem urážlivej ani nemám citlivé téma ...
jo poslal jsem ti soukromou zprávu je to na obrazovce v pravém horním rohu ...
Není tady
Barborka napsal(a):
vašek napsal(a):
tak jsem zase vyhrál :-))))))))) ten Kalík už neni co bejval :-)) pořebuju lepšího soupeře :-))
Teď si troufáš, když tu Kalik neni, viď
ty jsi mě prokoukla :-))))))))))
Není tady

Hardcore je na mě čajíček, z pohádek jsem už vyrostl 
Není tady
Vy holky pořád něco řešíte, probíráte, přebíráte, dumáte....proč si tak otravujete život, berte takové blbosti s humorem a nadhledem, úsměvem 

KALIK napsal(a):
Hardcore je na mě čajíček, z pohádek jsem už vyrostl
??????????????
Není tady
dobre rano Barborko, tak koukam, ze jsme tady jen 2 zenske. Ze by si chlapi proudlouzili vikend? :-)
Není tady
to jsem rada, ze nejsem sama, kdo nepochopil KALIKOVU posledni poznamku :-)
Není tady

Ahoj smoulinenkoo
,
tak to já jsem taky ráda, že nejsem sama, kdo nepochopil Kalika... třeba nám to vysvětlí.
Hardcore diskuse v souvislosti s čajem a pohádkami??? Kaliku, ty mě mateš 
Není tady
Kazdy si holt hardcore predstavuje asi jinak :-))
Není tady
holky to byl jen vtípek :-)))))))) tak o tom nepřemýšlejte :_)))))
Není tady
tak jo vasiku.. jakpak se dneska mas? :-)
Není tady
nic moc měl jsem jen debilní sen ... :-(((( tak bude dlouho trvat než se z toho zase proberu ...
a co ty ???
Upravil(a) vašek (24. 3. 2006 9:48)
Není tady
celkem to jde az na to, ze mam zitra zkousku ve skole a jeste jsem se nezacala ucit, nejak ne a ne se donutit. A jky sen...sekni, sekni :-)
Není tady
co děláš za školu a kde ?? já už mám hotovo teď dělám jen Bc. práci o koneeeec :-))
Není tady

jé, zlaté krásné časy na škole... jak já bych to vrátila 
Upravil(a) Barborka (24. 3. 2006 9:54)
Není tady
poslala jsem ti soukromou zpravu. A kde je vlastne dneska KALIK??
Není tady
Barborka - ja bych sla zase radeji do prace, clovek by si pak pripadal vic potrebnej :-)
Není tady

jé, práce tě čeká už celej život... ale ty léta na škole, kdy si člověk užívá, je ještě takovej bezstarostnej... aspoň u mě to byly nádherný léta, který bych vrátila hned... jak přijde práce, tak pak už jen starosti...
Není tady
ja jsem uz par let byla v pracovnim procesu, akorat ted chodim posledni rok zase do skoly a prijde mi, ze v praci jsem byla spokojenejsi. Asi jsem vyjimecna odruda :-)
Není tady

aha, tak to už ti je víc... já vzpomínala spíše na ty středoškolský léta... teď už by mě škola taky asi nebavila... tak to tě chápu.
Není tady
já chci taky zpátky do školy .... to byl život ....
teď zase musím vydržet ještě pár dni do důchodu :-))))))))))))
Upravil(a) vašek (24. 3. 2006 10:03)
Není tady