29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nakupujete spodní prádlo přes Internet? Jak jste spokojeni? Doporučte mi nějaké adresy. Dík.
Není tady
Já ne. Musím si ho osahat, abych odhadla, jestli mi bude příjemné
Není tady
Prádlo si musím vyzkoušet, abych věděla, že mi bude pasovat. Proto využívám jen specializované prodejny, ale ne přes Internet.
Není tady
Ahoj, já nakupuju výhradně na www.astratex.cz a jsem spokojená,nestalo se mi,že by mi něco nesedělo,nebo nebylo kvalitní. I na omak je prádlo příjemné. U nás totiž není normální obchod,samý vietnamec, a tam se mi to spodní prádlo moc nezdá.
Není tady
No láká mě to protože náký kouskyjsou cenově dostupnější a vypadaj dobře,ale přeci jen to ráda vyzkouším jak to padne takže nenakupuji.Ale co určitě nemusím zkoušet a vím,že mi padne je prádlo od TIMA.
Není tady
Tak to mně většinou nic nesedí, takže jsem ráda, když něco seženu v normálním obchodě...
Není tady
Spodní prádlo nakupuju přes internet ráda. Nemám s tím problém,aspoň se nemusím mačkat v malé kabince a nechat si prodavačkou vnucovat něco co vlastně ani nechci. Mám ráda značku Konrad nebo Gorteks.Mám větší prsa a tyto značky mi sednou. Mají je na nepovolená reklama.
Upravil(a) AndreaP. (25. 7. 2012 22:04)
Není tady
Já nakupuji přes net, hlavně na chickie.cz, maji velký výběr a prádlo je kvalitní.. pomůžou mi i s výběrem velikostí, takže za mě super.
Není tady
Ahoj, je pravda, že by se prádlo mělo pořádně vyzkoušet, ale pokud už dobře znáte svoji velikost, tak je fajn mít možnost si vybírat u více značek a třeba i po internetu. Mám své vyzkoušené značky, ale občas mám chuť zkusit něco nového. Nedávno jsme se sestrou objevily zn. Cellbes, původně nás zaujalo oblečení, ale mají tam i celkem hezký výběr ve spodním prádle, tak jsme ho vyzkoušely a musím říct, že jsme měly štěstí a velikost trefily:)...tak můžeš zkusit.
Není tady