|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky holky, dneska jsem trosku zakrvacela! Vcera jsem byla s pritelem v hospudce a pak tam zacali hrat, ze to tam trosku dunelo a dneska jsem zakrvacela! Ted je to zas hnede spineni, jen trosku. Zitra jdu radsi hned k Dr, ale myslite ze to bylo z te hlasite hudby? Citila jsem se naprosto v pohode, zadny problemy. Ted mam hrozny strach! Neni mi nejlip a obcas se mi zatoci hlava. Nestalo se vam to taky nekdy?
Není tady
Ahoj Veru,
já těhulka nejsem, ale kdyby se to stalo mě, tak bych určitě hned zašla k Dr. Myslím, že tou hlasitou hudbou to nebude. Nemusí to být vůbec nic, ale nepodceňuj to....
Držím palečky, ať je vše O.K.
Není tady
Ahoj Veru,
Já bych určitě k doktorovi zašla, když se to přihodilo mě v 8. týdnu, jela jsem hned a dobře jsem udělala, na UZ vylo živé mimčo, nechali si mě na týden v nemocnici dostala jsem léky a teď končím 38. týden. Já mám se špiněním špatnou zkušenost, před více jak rokem jsem byla také těhotná, začala jsem špinit a myslela jsem, že to přejde a miminko umřelo. Takže pokud máš možnost, zajeď k lékaři ještě dnes- do nemocnice, budeš vědět na čem jsi.
Není tady
No dneska uz bych se tam nemela jak dostat a mame to 25km, to neni teda tak hrozny, ale ted uz je to opravdu jen ten hnedy vytok a jen malo. Radsi porad lezim. Hned rano tam pujdu. Na zacatku jsem prave to spineni mela taky, asi tak 3 tydny, i jsem zakrvacela, ale pak uz to bylo ok. Tak z toho mam ted strach. Stejne myslim ze by to mohlo byt z ty hudby, ono tam vsechno brnelo.Moc dlouho jsem tam radsi nebyla,ale stejne. No zitra napisu jak dopadnu. V utery jsem byla na UTZ a melo se cile k svetu.
Tak doufam ze se tak porad ma.
Není tady
Ahojky, tak je to v pohode, mimi tam skakalo jak divy, pomalu delalo kotrmelce. 
Dostala jsem Ascorutin a vynadano, protoze jsem na neschopence a neuvedomila jsem si to a rekla jsem ze jsem v sobotu vecer chvilku nekde byla. No uz nikam nepujdu, mela jsem fakt strach.
Pry se to stava normalne a nekdy se pry ani nevi proc. No aspon jsem zase videla mimiska.
Není tady
Super Veru, tak hlavně, že jste oba v pořádku... Dávej na sebe pozor....
Není tady