18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikaa napsal(a):
Po epidurálu se můe také ihned chodit.
nemůe. Musí zcela doznít jeho účinky. Mám pocit, e je tam podmínka 4 hodiny po epiduralu, ale přesně to nevím.
Hodně záleí asi i na tom, kdy vám ho aplikují a jak dlouho pak jetě porod jako takový trvá, kdy skončí jeho účinky atp.
Není tady
Ela.. napsal(a):
Mikaa napsal(a):
Po epidurálu se můe také ihned chodit.
nemůe. Musí zcela doznít jeho účinky. Mám pocit, e je tam podmínka 4 hodiny po epiduralu, ale přesně to nevím.
Hodně záleí asi i na tom, kdy vám ho aplikují a jak dlouho pak jetě porod jako takový trvá, kdy skončí jeho účinky atp.
Pak mi asi pichli nejaky ockovani a ne epidural hlupáci Odchazela jsem ze salu po hodine a pul.
Není tady
j8 taky po epiduralu hned chodila, tedy leela jsem na porodnim sále jetě asi dvě hodniny, to je fakt, ale to je u vech rodiček, a u maj nebo nemaj epidural. Pak jsem si taky pochodovala po svých. Taky jsem chtěla říct, e hodně záleí v jaký porodnici rodíte a jaký tam maj s epiduralem zkuennosti. Mě například vpich do páteře nebolel vůbec, víc mě bolelo píchnutí při připojení na kapačku.
Není tady