|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ajena napsal(a):
No tak ,holky,to už vás to kamarádění přešlo?Já myslím,že by to bylo opravdu fajn se někde sejít ve větším počtu.Ráda poznávám nové lidi a kecám o všem možném i nemožném.Vlasta
ajenko, nepřešlo, jen je to se mnou většinou nejisté ( choré klouby), - takže jeden den dojdu, druhý ne... a většinou až ráno odhadnu, co ten den "zvládnu". Nedá se to nějak předem na jistotu. No je to blbý.
Proto ani nenavrhuju žádný termín, aby pak na mě někdo nečekal zbytečně. Spíš si říkám, že bych se připojila, kdyby už něco domluveno bylo a já v tu dobu byla schopna dojet.
Kdyby bylo něco se srazem u hl. n. , třeba pod hodinama, a nešlo se daleko pěšky na ten "posez", .....
Není tady
Ahoj holky. jestli chcete tek se můžeme sejít příští týden.Tak kolem 16-17hod.Na české před řezníkem u telefoní budky.Ale musíme me si dát znamení jak se poznáme.
Není tady
Ahoj,Ali
myslíš,že tuhle rubriku ještě některá čte?
Doufám,že ano,ale moc jistá si tím nejsem.Ale kdyby se to povedlo měla bych radost.
Není tady
ajena napsal(a):
Ahoj,Ali
myslíš,že tuhle rubriku ještě některá čte?
Doufám,že ano,ale moc jistá si tím nejsem.Ale kdyby se to povedlo měla bych radost.
ČTE
a dokonce aj píše
Upravil(a) gemi (30. 6. 2006 22:43)
Není tady
Ahol gemi. Jsem ráda, že se taky někdo ozval.Ty by jsi měla čas tento týden?
Není tady
ajajaj napsal(a):
Ahol gemi. Jsem ráda, že se taky někdo ozval.Ty by jsi měla čas tento týden?
Asi myslíš příští - od 3.7. -ne? Čas by se našel, a určitě bych přišla ráda, jen to mám se sebou takové složitější - psala jsem to tu ( včera 15.44). Proto teď tak dopředu nedokážu říct na 100%. Já vím, je to takhle trochu "na kočku", - proto když se na něco domlouvám, tak to pak "potvrzuju" až ten den ráno...
takže: budou-li klouby poslouchat, přijdu.
Pokud Tě to neodradilo,.. napiš kdy, atd.
Není tady
Ahoj, já bych mohla příští týden v pondělí a úterý až tak od 18.00, ale v pátek dělám jen do 14.00, tak někdy potom.
Není tady
POndělí nebo uterý kolem 18.00 bych taky mohla,jen nevím jestli se to dovím včas ,jsem totiž oba 2 dny až do 17.30 v práci.V.
Není tady
Tak by sme se mohli pokusit sejít v uterý kolem 18.30 na české.Před řezníkem.
Není tady
ajajaj: tak jo. Ale jak se poznáme?
Není tady
Musíme si dát nějaký znamení.Tak mám mít v ruce cedulku babinet?Nebo budu stát u telefoní budky.
Není tady
Ahoj já už se nikomu vnucovat nebudu.Čekala jsem na české do 19.00hod.Měla jsem cedulku a připadla si jak debil.
Není tady
Ahoj já se dodatečně omlouvám,ale stala se ze mne babča na hlídání a se 2 dětmi ,bych si to netroufla. Je mi líto,že jsi tam zbytečně čekala.V.
Není tady
Našly by se tady kamarádky z Brna i kolem padesáti let, které mají opravdu zájem najít nové přátele, ne jenom plánovat neuskutečněné srazy?
Není tady