|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mám něco po 40.Kluk ma 19 a holka 16.Nahod téma
Není tady
Bibica napsal(a):
Hledám kamarádku, která si se mnou bude psát o čemkoli, děti už jsou velký a já jsem sama.
Teprve se učím, chce to trpělivost:-)
Ja jsem od Rousinova,jestli mas E-mail,tak mi odepis ahoj Hana
Je mi 46, téměř rozvedená, děti 18 a 20 let, takže plno času. Zájmy: procházky přírodou, kino, divadlo, knihy, hudba, cestování.
Není tady
Ahoj.Taky Vás ty velké děti tak rozčilují.Moje záliby jsou všestranné.
Není tady
pani Drapelova, pouzivejte na internetu jenom krestni jmeno/ci jine. Z bezpecnostnich duvodu.
Není tady
Bibica napsal(a):
Hledám kamarádku, která si se mnou bude psát o čemkoli, děti už jsou velký a já jsem sama.
Teprve se učím, chce to trpělivost:-)
Ráda si budu psát. Je mi 39, jsem z Brna, rozvedená, mám syna 13 let.
Tak co holky,jak se vám líbí letošní počasí od ledna? To je hrůza.Strašná zima a skoro žádný teplo.Už se těším jak se oteplí a budu se moci rochnit na sluníčku.Tak už se nám blíží prázdniny.Kam pojedete na dovču?
Není tady
I když jsem vdaná babička ,tak se taky někdy někdy cítím sama.Je mi 48 a jsem z Brna.Nedomluvíme se tu na kousek řeči u kafča? Vlasta
Není tady
Není to problém.Akorát,že já nejsem vůbec kávová.Piji ji jenom když se mi motá hlava. Jinak miluji jakýkoliv čaj. Můžu tak kolem 16.00hod.
Není tady
ajajaj napsal(a):
Není to problém.Akorát,že já nejsem vůbec kávová.Piji ji jenom když se mi motá hlava. Jinak miluji jakýkoliv čaj. Můžu tak kolem 16.00hod.
Nevadí,já občas dám i pivo nebo minerálku,Tak jestli chceš můžem se domluvit a když se k nám někdo přidá tak může být prima babinec.
Středa nebo čtvrtek bych odpoledne mohla.Pak bychom se domluvily,kde .Vlasta
Není tady
ahoj holky,
docela ráda bych někam zašla a pokecala. V týdnu mám čas až tak od 16.30 hod., ale o víkendech jsem volná jako pták.
Není tady
Taky si ráda popovídám, je mi 42, děti 23 a 16 let. Jak už to bývá, život přináší samé nenadálé situace. O těch laskavých i smutných a veselých si ráda popovídám.
belinda.x@seznam.cz
Není tady
Ahoj holky,tak kdy se domluvíme? Skuste některá navrhnout něco konkrétního.Co tak třeba v pondělí kolem 17.00 někde u Starého divadla?Kdo je pro,ať zvedne ruku,nebo napíše jestli se to hodí nebo ne. Vlasta
Není tady
Ahojky, taky splňuji podmínky .... ohledně věku a místa. Kluci velcí ale čásku moc nemám. Koupili jsme domeček ... , v práci celkem fofr ... Psát si ale budu ráda. Občas bych potebovala kámošku na kolo. Klukům se moc nechce ... a kam taky s matkou, že jo ...
a mužíček nekoluje 
Není tady
Ahojte,
taky se připojím... Vlasto, to pondělí bych brala -19.6. Akorát nevím- to divadlo, myslíš Mahenovo? ( nejsu rodačka z Brna ).
Doufám, že se ještě do pondělí domluvíme, a že se třeba ještě někdo přidá.
Nejsem sice ještě babička, ale věk stejný.
Není tady
Ahoj holky,omlouvám se,ale dcera si potřebuje vyřídit v pondělí něco na úřadech a nechce si brát sebou mimino.Takže se budu muset v pondělí stát vzornou babičkou a hlídat 2 děti.
Je mi to líto,skuste něco navrhnout vy a já bych se ráda zůčastnila.
Po 17 hodině bych mohla,tedy pokud do toho zas něco nevleze každý den. Vlasta
Není tady
Ahoj.Máte některá čas ve středu 21.6 v 17.hod na české před masnou stenhauser?
Není tady
V 17.30 tam budu, Vlasta
Není tady
Prosim tě počkej tak do třičtvrtě na šest pujdu rovnou z masáže.
Není tady
ahoj Ivano,
tak nevím, jestli se to "odehrává" spíš na icq, nebo soukromé zprávy- je tu docela ticho...
Není tady
Taky mám kluky už dospělé, a je to jak píšeš, -o té maminkovské péči.
Třeba by se dalo použít i to icq, jestli máš možnost.
Není tady
Ahoj holky.Já sem se minulou středu sešla s ajenou.NIkdo jiný tam nepřišel.Asi o to nestojí a jenom tlachají.Jinak se nám blíží prázdniny.Co budete dělat.Sme nespokojený národ.Když je zima tak si stěžujeme.Když je teplo tak si taky stěžujeme.Ale to teplo je strašný.Ivano jak máš starý dětï?
Není tady
Ahoj holky,potvrtzuju ,že sme sešly ,nevím jak ajajaj,ale mě se schuzka libila.Takže pokud má některá ještě zajem o malý rande,tak skuste navrhnout kdy a kde by se vám to hodilo.Kamarádek není nikdy dost.Vlasta
Není tady
No tak ,holky,to už vás to kamarádění přešlo?Já myslím,že by to bylo opravdu fajn se někde sejít ve větším počtu.Ráda poznávám nové lidi a kecám o všem možném i nemožném.Vlasta
Není tady
Ahoj,
já jsem nemohla přijít, měla jsem rande s jinou kámoškou. Dětem je téměř 19 a 21 let, studují střední a vysokou. Jestli bude ještě nějaký sraz, tak se s váma ráda "srazím", pokud to nebude mezi 18.7. a 28.7., to jedu s jednou kámoškou z netu na dovču.
Není tady