|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Poradíte mi, odkud se dá stahovat hudba - i starší? Dík.
Není tady

možností je spousta, jen dej pozor na to, že se jedná o činnost nelegální, pokud to není hudba přímo ze stránek daných umělců.
Jinak ten, kdo jí dá k dispozici, může být postihnutelný, protože jí nepoužívá pouze pro svoji potřebu (pokud vím, tak z originálu si majitel může zhotovit jednu kopii a je to legální), ale také ty, že si jí obstaráváš nelegálním způsobem.
Každý říká, že po tom nikdo nepátrá, nikdo to neřeší...... Ale vzhledem k tomu, že velmi dobře znám jednoho poskytovatele internetu, vím z docela zaručeného zdroje, že jemu neustále chodí upozornění, že majitelé konkrétních IP adres z jeho sítě sdílejí nelegálně ať už hudbu, hry nebo software. Zatím jen upozornění, ale moc dobře ví, že pokud by přišel za ním někdo z policie, MUSÍ bez diskuce předat výpis jednotlivých IP, komu konkrétně jsou přiděleny... Takže pozor na to, pokud nemáš připojení, kdy tvoje IP je pokaždé jiná, je to fakt snadno dohledatelné. A pokud zase jsi připojená přes nějaký pomalejší net, pak stáhnutí takové písničky, která má klidně 6 Mb, potrvá setsakra dlouho.
Co se týká možností, existuje nespočet stahovacích programů (DC++ například), kde je ale většinou požadováno, abys ve svém PC měla nasdílený určitý objem dat (ke stažení jiným lidem) no a nebo FTP, kde se taky dá...

Není tady
Ahojky. Hele stažení není trestný,můžeš si to normálně stáhnout. Ten program DC++ je prej nejlepší, ale je to v angličtině a musíš mít v počítači alespoň kolem 5MB hudby,aby bylo možný stahovat další písničky z netu.
Není tady

není trestné používat program (dc++ kazaa a další) na stahování, je trestné šířit nelegálně filmy, hudbu, hry, software
a ano, dá se říct, že to dělají všichni... ale ono sdílet se dají taky další věci, jako jsou fotky... které už autorskému právu nepodléhají... pokud si nafotíš domácího miláčka, je tvoje věc, komu ho budeš ukazovat
ale s cizí hudbou, kterou sis koupila, uložila v PC a teď ji zdarma poskytuješ dalším lidem, už to v pořádku není...každopádně si celý svět říká - však na mě nemůžou přijít... a nemůžou, pokud nemáš veřejnou pevnou IP adresu... jakmile ale ano, pak jsi snadno k odhalení

Není tady
No vždyť to mám taky na mysli,jen pro stahování písniček pro tvou potřebu to není trestné.Ale to je snad jasný.Mno jinak nevím co poradit,ale vím,že ten DC++ je dost těžký instalovat a umět sním pracovat.
Mě osobně se to nepodařilo.
Není tady

no...ale když se na věc podíváš z druhé strany, tak ten který tu hudbu nasdílel ve svém PC už zákon porušuje, protože nejde předpokládat, že jí dal k dispozici jen pro svoij potřebu, že ?
takže jakmile nasdílíš ve svém PC soubory dalším lidem, které podléhají autorskému zákonu, stáváš se postižitelnou taky 

Není tady
To nevím. Kámoš ten program má a vše je v pohodě. Nic o tom,že by to bylo trestný mi neříkal a pracuje s počítačem vcelku dlouho.
Není tady
do dc++ je k dispozici i cestina
Objem dat, ktery sdilis je rozdilny podle jednotlivych hubu.
Nejlepe je se zeptat primo na webu zamerenem na dc. Napr. http://dcplusplus.unas.cz/
Samozrejme neni legalni s ohledem na autorsky zakon nabizet nebo stahovat jak hudbu, tak filmy, hry, sw apod.
Ani neverejna IP adresa nikoho nezachrani. Kazdy poskytovatel internetu uchovava logy pripojeni, takze neni problem zjistit o tvem pocitaci cokoliv.
Pokud tedy chces sdilet, musis pocitat s pripadnym postihem.
Není tady
Prosím Vás, otázku zda stahování je legální či nikoliv bych nechala na pozdější dobu. Myslím si , že pro svou osobní potřebu si můžu stáhnout cokoliv. Problém by možná mohl mít ten, kdo tuto hudbu na internetových stránkách poskytuje. I JÁ BYCH VŠAK POTŘEBOVALA VĚDĚT J A K N A T O: - kde jsou patřičné stránkÿ a jak stahovat !!!!!
Není tady

tequilo, zkus pana googla a tam si zadej třeba dc++, ono už na tebe něco vypadne... nebo zkus ten odkaz, co sem hodil Janucha.
Znovu ale podotýkám, pokud chceš stahovat, jak už tady několik lidí psalo, musíš i nasdílet a tím se dostáváš do rozporu s autorským zákonem 

Není tady
Odporúčam používať STRONG DC++, nie DC++. Výhoda spočíva v segmentovanom sťahovaní, t. z., že môžete sťahovať jeden súbor naraz od viacerých užívateľov, čím sa môže doba sťahovania niekoľkonásobne znížiť...
Není tady

xXx nooo, to ano.... ano, ty si stáhneš soubor za několikanásobně kratší dobu, ale ostatní uživatelé v dané chvíli jsou pěkně nametení... pravda, coby koncového uživatele tě to až tak nemusí zajímat, ale tvůj poskytovatel se může zbláznit, aby zajistil průchodnost sítě a konektivity i dalším
ale to už je na jinou debatu, odbornější a hlavně ne k tématu........

Není tady
mala.popelka napsal(a):
xXx nooo, to ano.... ano, ty si stáhneš soubor za několikanásobně kratší dobu, ale ostatní uživatelé v dané chvíli jsou pěkně nametení... pravda, coby koncového uživatele tě to až tak nemusí zajímat, ale tvůj poskytovatel se může zbláznit, aby zajistil průchodnost sítě a konektivity i dalším
ale to už je na jinou debatu, odbornější a hlavně ne k tématu........
Už sa zbláznil... 
Už mi volal a prosil ma, či by som to mohol nejako obmedziť...
Není tady

vidíš vidíš
a co jsi udělal ??? ...................dál stahuješ několikanásobně rychleji.......... že? 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
vidíš vidíš
a co jsi udělal ??? ...................dál stahuješ několikanásobně rychleji.......... že?
Obmedzil som rýchlosť uploadovania... vraj to pomohlo... 
Není tady

NO TEDAAAA !!! že by jeden z mála tolerantních a chápajících userů ?
to by někteří uvítali 

Není tady
ahojik, tady ti dám pár odkazů na stránky, odkud stahuju já
http://www.bestoldgames.net/arkady.php
http://www.bezvaportal.cz/katalog/Hudba_185/
http://mp3s.nadruhou.net/
když ti nebudou vyhovovat svojí nabídkou, tak stačí dát do vyhledávače něco ve smyslu "stáhnout mp3" a ono ti to vyjede spoustu odkazů.
Není tady