|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kamarádka čeká mimčo, je na začátku těhotenství a trpí nevolnostmi. Nemáte nějaký přírodní recept, který by jí mohl alespoň trošku pomoci?
Není tady

Prodávají v lékárně zázvorová líztka, ty prej pomáhají. Nebo pokud by jí to nepomohlo a nevolnosti byly fakt velké a ubývala by na váze, tak ať to řekne doktorovi, předepisujou na to nějaký čípky na zavádění, kamarádka je měla a chválila si to.
Taky pomáhá coca cola, ale zase tady někdo psal že se nemá v těhu pít tak nevim 
Není tady
Zázvorová lízátka jsou dobrá (není špatné pít i zázvorový čaj), já osobně jsem měla čípky Theadryl a jsou fakt dobré, jen je tam menší vada-jsi po nich ospalá.
Radí se, dát si k posteli dětské piškoty a ještě, než ráno vstaneš z postele (hned po probuzení)si pár vzít. Až pak vstát.
Není tady
kamosce zabirala zmrzlina, a nebo neco sladkeho, ja mela taky lizatka a docela to pomahalo
Není tady
Jak říká Káča, než jsem vstala z postele, snědla jsem pár piškotů a dala pár loků coly. Ta pomáhá všeobecně, dokonce ji radí porodní asistentka Magdalena Mikulandová ve své knize.
Není tady
Ahojte, ja taky cekam v postylce nez mi manza udela snidani a popijim slazeny caj medem. A taky piju colu a lizatka mam objednane:) Ale hlavni je nevstavat a na lacno pobihat po byte a necuchat napr. do lednice. To jsem pak musela vstavat na 3x a jeste mi bylo spatne cely den.
Není tady