29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kaliku, aspon ten smích mi dopřej, když už nic jinýho...teda když už je venku tak příšerně!!!!
a to to já bych šla...:-)))do pelíšku. HNED! Dnešek je pro to jak dělaný, jenže ta p ráce, ta práce....:-((((
úplně jsem se z toho rozkoktala: a to to já bych šla:-)))))
Ty si myslela si TO TO a nechceš TOho moc na jednou?
Teď se můžeš smát OK?
Není tady
no ona věta: Ty si myslela si T O TO" je taky dobrá(2x "si":-)))))
CHci TOho moc najednou, přiznávám se bez mučení....
na množství záleží :-)))))))
Není tady
že jo nezáleží na kvantitě ale na k v a l i t ě:-))) a to ve všem!!
Upravil(a) kolka (10. 4. 2006 9:32)
kolko, ale Vašek psal, že na kvantitě ZÁLEŽÍ Asi nejsem trubka sám
Není tady
A sakra!!!No jo máš pravdu!!! Stydím se a to tak že doopravdy....
Ale podle mě ne kvantitě nezáleží!!!!To se určitě i Vašek upsal! CO? Vašku??
tina to rozsekla, díky tinečko a máš pravdu
když je to kvalitní tak po tom čím víc tím líp. TAK
tak jsem to myslel, kdo by o to stál když není kvalita :-)))))))
Není tady
Já se taky přidávám
Není tady
co to je kvantita?
Není tady
si děláš kozy teda kamzíky
................. sakra, já jsem už zblblej
Není tady
chomáček napsal(a):
co to je kvantita?
1 x za půl roku :-)))))))))))))))))))
Není tady
a tak tady se můžu vyřádit, aby Kalik věděl že taky něco vím takže kvantita je množství. Snad jsem to nespletla, tak se soustředím!!!
Vašku, to je blbě!
1 x za půl roku je KVALITA
Není tady
:-))))))))))))))
Není tady
opravdu stačí jen hodně gelu?.......my jsme to s manželem zkusili zatím dvakrát, poprvé to bylo v alkoholovém opojení a pak jsem tři dny nemohla pořádně chodit o vylučování ani nemluvě, a pak nedávno, to už jsme byli opatrnější,ale vzhledem k manželovým rozměrům to stejně moc nešlo, tak sotva půlka a stejně mě to pak nepříjemně pálilo a měla jsem tam i trošku krve :-(
Není tady
Zdravím, já jsem včera zkusila anál poprvé a jsem fakt úplně nadšená Žádnej gel, byla jsem rozjetá z normální soulože, uvolněná a fakt jsem si to užila. Pravda ale je, že partner je "malej". Jednou jsem to zkoušela s větším a nemohl se tam vejít
BLUE napsal(a):
opravdu stačí jen hodně gelu?.......my jsme to s manželem zkusili zatím dvakrát, poprvé to bylo v alkoholovém opojení a pak jsem tři dny nemohla pořádně chodit o vylučování ani nemluvě, a pak nedávno, to už jsme byli opatrnější,ale vzhledem k manželovým rozměrům to stejně moc nešlo, tak sotva půlka a stejně mě to pak nepříjemně pálilo a měla jsem tam i trošku krve :-(
Není tady
Vašku nejsi náhodou váha (astrologicky)?
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 10:23)
Tak jsem si to tady prochroustala, mám nového přítele, kterého anální sex vysloveně vzrušuje. Vtip je v tom, že s tím vůbec nemám zkušenosti, protože žádný z mých předchozích partnerů tuto praktiku nepovažoval za úžasnou a nebyla v našem repeortáru. Mě osobně je to příjemné, ale orgasmus se u toho nekoná . Přečetla jsem si Oxiho odkazy hned na začátku, ale cítím se jako malá holka. Mám strach, abych mu neublížila, aby se mu to líbilo
. A to ještě poběžím pro gelík. Bojím se, že budu vypadat jako idiot, protože tuhle praktiku neumím, zatímco jeho předchozí partnerka měla stejné choutky jako on, takže je mi jasné, že byla "přebornice". Kaliku, Vašíku, jak bys přistupoval k takové partnerce jako já?
Počkej, ty mu děláš anální sex? Safra
Není tady
No Kaliku, chystám se na to, když ho to rajcuje, ale nikdy jsem to nedělala, nemám s tím zkušenosti. A myslím jenom prstíkama , rozhodně ze začátku víc ne. Nemám s tím pocitově žádný problém, spíš strach, abych to nezpackala, neublížila a ve finále si nepřipadala jako neschopný idiot.
Jestli máš někde po ruce flašku od šampusu, tak hurá do toho
Ne, ničeho se neboj, partner ti řekne jak na to
Není tady