|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Njn (tvoje oblíbené slovíčko
), budu se muset krotit a to já stráááášně nerad 
Není tady
jo kdo má OPRAVDOVY problém ten si cestu najde

tino, škoda že jseš vdaná... 
Není tady
:-))))))) tino teda tobě ti vtípky nějak jdou to se musely v noci dít věci :-))))))))
Není tady
Jen provokuj:)
Když usínáš napruděná, tak to moc klidná noc není 
To snad ani ne, ale přemýšlíš ne o tom, že ten chlap je fakt asi utahanej, ale spíš o tom, že pro něj nejsi dost atraktivní a podobný iracionální myšlenky.
Máš pravdu, je to pak bludnej kruh. K představám, že má jinou jsem ještě nedospěla, naštěstí. Spíš mě vytáčí ty jejich silácký řeči a pak skutek utek, to mám temno před očima 

aaaa mne sa vcera stalo nieco co suvisi s touto temou ..... s mojou laskou sme si uzivali krasny vecer plny sexiku ......a zrazu bum.... lulanek nejako nechcene zabludil tam kam nemal, do analku, ale takou rychlostooooou ..... fuuuu tak to zabolelo ze som asi 3 minuty nechapala. Mojho milacka som odstrcila stranou ,lebo ten sex v tom momente nemal ziadny vyznam .... on bol chudacik z toho taky vylakany a sa mi ospravelnoval a bozaval ma na vlaskoch ..... a ja som myslela ze sa asi ani nepostavim ... ale preslo to o chvilku ale stale je to citit aj dnes rano ;(( aaaaaaauuuuu.... uz nechcem nikdy .
Není tady

nehody se stávají 
Není tady
to je ale nešika :-))))))))) pak už se nedivím, že se ti do toho nebude nikdy chtít :-)))
Není tady
Kalíku,
co to tu čtu.... nepiju, sexuálně nežiju..... tys jeptiška??? 
Není tady

tak trochu 
Není tady
divný toť stav..... jak k tomu došlo???? 
Není tady
Kalíku,
piju, sexuálně žiju..... co jsem ????
Není tady

R. Otoman 
Není tady
OK... dík za vysvětlení, lumpe 
Není tady

No co, to je kompliment 
Není tady