6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
e by Karlovarský? A kde přesně? Přímo?
Není tady
KALIK napsal(a):
e by Karlovarský? A kde přesně? Přímo?
a chce i číslo popisné?
Není tady
Tak zajet bych mohl
Není tady
Kdybych tě neznala, tak ti to i věřím
Jezdí někdy do Varů (nebo okolních měst) nebo byl jsi tu někdy?
Není tady
Jak neznala? Ona mi nevěří Já klidně zajedu, to není problém, stačí se domluvit na víkend a jsem tam na to ta ta Ve Varech jsem byl veho vudy asi pětkrát
Není tady
teda tady na sexy seznamce to ije :-)))
Není tady
Ku NULO
Není tady
Odpanění u chlapa?
Kdy bylo mému příteli asi 9 let, spolknul kovovou kuličku a pan doktor s velkými tlustými prsty se mu jí potom pokouel ze zadečku vyndat. Tomu říkám odpanění Od té doby si na pr... sáhnout nenechá, take tohle neřeím
:-))) se mu ani nedivím :-)))
Není tady
Tak od pana doktora bych taky nechtěl Taky jde o to, jak moc ta kulička byla veliká
Není tady
Právě, e kulička byla malinkatá a patně se chytala a klouzala, take jí musel uchopit opravdu pořádně
KALIK napsal(a):
Tak od pana doktora bych taky nechtěl Taky jde o to, jak moc ta kulička byla veliká
tomu říkám fisting
Není tady
Moná bys to měl nejdříve vyzkouet pod odborným lékařským dohledem a teprve potom experimentovat doma
KALIK napsal(a):
tomu říkám fisting
:-))))
marja no tady to jede. To jste furt jetě v análech :-) ?
Není tady
Electra napsal(a):
marja no tady to jede. To jste furt jetě v análech :-) ?
jj, líbí se nám to
Není tady
Jo Barborko? Tak kdy mám teda přijet?
Není tady
KALIK napsal(a):
Jo Barborko? Tak kdy mám teda přijet?
Není tady
ty si dělá kozy?
Není tady
:-)))))))))))))))))))) a jsi v prd.... Kalíku :-))
Není tady
JJ, jen jsem se zmínil a u nastavuje
Není tady
jaký nastavuje? Co kdy tě posílám někam?
Není tady
No dyk a ne jen ruku, ale rovnou celý, safra
Není tady
Vaku, nehyhněj se tak blbě
Není tady