18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak to změníme :-)))
Není tady
Vaku, nech si zajít chu, jsem 1. v pořadníku
Není tady
já pořádník nepotřebuju :-)) to a takový zbytky se msí hlásit do pořadníku :-))))
Není tady
to je jako kdy si nekoupí los
Není tady
Tak se mi zda lidicky, ze jste trosku uhnuli od tematu! Zpet na anal!
Není tady
Ajaj, ty si nějaká divoká, ani se nepředstaví a hned chce anál
Není tady
Ale Kaliku, to by ses divil. Znám dost chlapů, co to normálně s partnerkou doma dělají a líbí se jim to. Svěrače a nervová zakončení v nich máme (chlapi i enské) stejné, take je jen tvá koda e si odpírá taková "potěení"
KALIK napsal(a):
To asi málo chlapů ne? To je snad logické
Není tady
abadon, ale já se nebráním, kdy bude partnerka jemná
Není tady
tak to bych chtěla vidět!!!!??? váně.
Diváky neberu, to bych se styděl
Není tady
ale jdi. já to myslela váně, no asi by mi pak stačilo kdyby jsi popsal svoje dojmya pocity
Já myslím e to bude něco jako odpanění budou asi i stejné pocity
Není tady
no ale i odpanění je u kadé jiné take a to bude mít abslovované tak dej vědět.
Fakt by sis nechal strčit psrt do zadku??
Kolko, pročpak ne? Já razím heslo, e vyzkouet se má vechno a a pak kritizovat Samozřejmě je důleitá opatrnost, ale to u vech činností co se dělají poprvé.
Není tady
Kalíku: Já NEKRITIZUJI a NEODSUZUJI, jestli jsi to myslel přímo na mě.
Jsem otevřená novým zkuenostem, a zajímá mě co se dá ve podniknout.
Ale vechno taky nemusím. KDy jsem ale slyela poprvé o tom e se klukovi (hetero) líbí psrt do zadku tak jediný pocit který jsem měla bylo překvapení. A pak touha to někdy někomu zkusit.
Nemůu přeci přistoupit na ulici k cizímu i kdy pěnýmu chlapovi a říct."pardon, prominte, mohla bych.....":-))))
A pročpak ne, asi bude sice překvapenej, ale kdy bude za něco stát, tak ti vyhoví
Není tady
Tak co já vím a co jsem slyela, tak větině chlapům (hetero chlapům - aby nedolo k omylu) se prst do zadku líbí... take si myslím, e to je normální praktika... ale podle vaich reakcí to moc normální není nebo bydlím v "divném" kraji
Není tady
Já ho teda jetě v zadku neměl, ale rozhodně bych to zkusil
Není tady
Fakt ne? To není moný, já jsem fakt asi z divnýho kraje
Není tady
a z jakýho e si to kraje?
Není tady
KALIK napsal(a):
a z jakýho e si to kraje?
no myslím, e jsem krajově tvá sousedka
Není tady
Hmmm... dobrý a nějaký blií určení?
Není tady
KALIK napsal(a):
Hmmm... dobrý a nějaký blií určení?
Kraj proslavený sladkými kulatými lázeňskými oplatkami a filmovým festivalem...
Není tady