29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
DankoS:
souhlasím s Vaškem... i já znám holky, které při análu zažívají orgasmy a jsou i takové, které si to nemohou vynachválit.
Není tady
Já tedy znám jen takové, které to dělají jen kvůli svým partnerům. Pokud nepočítám ty herečky v po*n. Stejně si myslím, že jsou chlapi zblblý ze sledování po*na a pak si myslí, že to co tam vidí, je opravdu tak úžasný.
Není tady
To jsou pěkný husy, kvuli partnerovi""Pche to by mi mohlo "zadek líbat"!!!
Vašku a Barborko jak můžete nesouhlasit s tim, že znám jen holky, který při analu orgasmus nezažily, to teda nevim:).
Není tady
Ono je asi taky těžký, aby se mi to líbilo, když pořád musim myslet na to, jak je to "divný". Ale nemůžu říct, že by to bylo vyloženě nepříjemný.
Není tady
lidi když ste u toho análu kto by mi vedel poradit. je to asi debilní otázka ale u toho nemužu otehotnet že ne nebo jo? když to zústalo ve mne za odpoved moc krát dík
Není tady
lina napsal(a):
lidi když ste u toho análu kto by mi vedel poradit. je to asi debilní otázka ale u toho nemužu otehotnet že ne nebo jo? když to zústalo ve mne za odpoved moc krát dík
Ne, takhle otěhotnět opravdu nemůžeš, ledaže bys potom to děťátko porodila zadečkem..
Není tady
Lina, otehotnet muzes tim, ze se ti cast (i kapka) partnerova ejakuatu dostane do pochvy (ci na pochvu) - K otehotneni staci jenom jedna spermie a u mladych lidi je tech mrsek hodne a jsou rychle. Nemela bys delat takoveto pokusy bez ochrany/condomu natrenem KY-gellem. Bude to nejen gygienictejsi/estetictejsi a ale take zabranis te jedne jedine spermii ktera se vydava na cestu kam jste ji neposlali. Z ejakuatu v konecniku otehotnet menuzes ale clovek nevi kdy kam co zabloudi.
Není tady
DankaS napsal(a):
Vašku a Barborko jak můžete nesouhlasit s tim, že znám jen holky, který při analu orgasmus nezažily, to teda nevim:).
no asi máme společné známé :-)))
ba ne to spíš byla reakce na to že to není možné, možné to je holt ty co znáš ty to nezažili :-(
Není tady
vašek napsal(a):
DankaS napsal(a):
no asi máme společné známé :-)))
ba ne to spíš byla reakce na to že to není možné, možné to je holt ty co znáš ty to nezažili :-(
DankoS,
jj byla to jen (asi) špatně vyjádřená reakce. Brala jsem tvou odpověď jako že "holkám se to nelíbí = všem" - neuvědomila jsem si, že píšeš jen o několika svých kamarádkách - to možné samozřejmě je. Takže má omluva.
Není tady
ach jo, co je to anál?
Není tady
Přispěji do statistiky oblíbenosti či naopak této praktiky. S minulou přítelkyní mne ona sama donutila??inspirovala ??? k této praktice a údajně prvně v životě. Pro mne to byla též první zkušenost, a první pocity byly hlavně u mne smíšené. Po určité době vysloveně občas tuto praktiku vyžadovala s tím, že orgasmus který má při tomto způsobu je dalece masivnější a intenzivnější.Postupem času i já jsem přišel na chuť tomuto milování a společně s partnerkou jsem si jej velmi intenzivn užíval.
Chomáček má smysl. Pro humor.
lidi, vysvětlete mi prosím, co to přesně je ten fisting, když Ivan píše, "....i já jsem přišel na chuť tomuto milování " . Nerozumím těm dvoum slovům "tomuto milování". Vy tomu říkáte druh milování když tam partnerovi střčím ruku až po rameno?
Není tady
Sakra chomáčku, ty jí máš tak hlubokou?
Není tady
Kalik...... no to nevím, to jsem ještě nezkusila. Chceš tento pokus zkusit ty?
Není tady
chomáček napsal(a):
lidi, vysvětlete mi prosím, co to přesně je ten fisting, když Ivan píše, "....i já jsem přišel na chuť tomuto milování " . Nerozumím těm dvoum slovům "tomuto milování". Vy tomu říkáte druh milování když tam partnerovi střčím ruku až po rameno?
Chomáčku, přeháníš... a spojuješ dvě rozdílné věci: Ivan píše do debaty o análu a ty sem pleteš fisting.
Není tady
Chomáčku nejsi z jiné galaxie???
Ne promin fakt se ti nesměju jen mi připadáš že se děláš zbytečně hloupou.Promin.
Barborka...... no právě to je proto, že jsem z jiné galaxie.
Není tady
chomáček napsal(a):
Barborka...... no právě to je proto, že jsem z jiné galaxie.
To jako, že u vás v té jiné galaxii to máte všechno pomotané ? Nebo co tím chtěl básník říct?
Není tady
Od toho tu jsme, abychom nezkušené dívky řádně poučili
Chomáčku, já to chci zkusit (na tobě), tak řekni kdy a kde?
Není tady
šmarja kam se to dostala sodoma gomora
Kalik už je na to nějakej nahatej........
Není tady
Elektriko, já jsem nahatej permanentně
Není tady
Já ti dám elektriku........
A toho že nám tu běhá nějakej naháč jsem si samo sebou už všimla dřív.
Tak se koukej oblíct, ještě takové teplo není, nastydneš a z tý vaší zkoušky nebude nic.
Není tady