29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám v úmyslu si ji přivézt plnou a napřed ji vyzunknout, abych se nebála . Když pak jsem ovíněná, tak jsem šelma divoká
. No dobře, jsem malinko klidnější, ale jen malinko
. No všechno je jednou poprvé, což
? Budu muset trénovat
, jelikož opakování je matka moudrosti
. Chjo jo, nikdy by mě nenapadlo, že tohle budu řešit. Chm.
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 11:04)
Anální sex jsem ještě nezkoušela, ale partner se při milování pokuší o náznaky prstem. Myslím, že by se mu to líbilo. Ale když nesouhlasím, tak nechápe, že mě se to nelíbí.
Není tady
Pokud chce anál on, tak ať běží pro ten lubrikační gel on, ne? Když už s ním vyloženě takové zkušenosti, tak to pro něj nebude problematická záležitost. Nehledě na to, že je naprosto jedno, jaký lubrikant použiješ (myslím vůni nebo příměsy).
lvice napsal(a):
Tak jsem si to tady prochroustala, mám nového přítele, kterého anální sex vysloveně vzrušuje. Vtip je v tom, že s tím vůbec nemám zkušenosti, protože žádný z mých předchozích partnerů tuto praktiku nepovažoval za úžasnou a nebyla v našem repeortáru. Mě osobně je to příjemné, ale orgasmus se u toho nekoná
. Přečetla jsem si Oxiho odkazy hned na začátku, ale cítím se jako malá holka. Mám strach, abych mu neublížila, aby se mu to líbilo
. A to ještě poběžím pro gelík. Bojím se, že budu vypadat jako idiot, protože tuhle praktiku neumím, zatímco jeho předchozí partnerka měla stejné choutky jako on, takže je mi jasné, že byla "přebornice". Kaliku, Vašíku, jak bys přistupoval k takové partnerce jako já?
Není tady
Evíík napsal(a):
Ahojky,
chci se zeptat, provádíte někdo anální sex? Chtěli bychom ho s přítelem vyzkoušet, ale stačí, když mi přítel strčí do zadečku prst a docela dost to bolíJak to provádíte? Dá se to nějak bezbolestně, nebo méně bolestně? Díky.
Auuuuuuuu....
Není tady
ahoj, nevite cim to je , ze mi nejde strcit vibrator do zadecku hloubeji nez 10cm?
Není tady
sindy 18 napsal(a):
ahoj, nevite cim to je , ze mi nejde strcit vibrator do zadecku hloubeji nez 10cm?
Špatným úhlem... Špičku vibrátoru miř šikmo nahoru, směrem k pupíku... hodně lubrikantu, nespěchej a postupně.. nezkoušej to jedním rázem.. Na rodíl od pochvy není anální otvor uvnitř rovný, ale esovitě zahnutý...
Pokud ti tědy 10 cm nestačí.. hlavně si neproraž střevo..
Upravil(a) Wayway (1. 2. 2007 19:13)
Není tady
chce to jen trénink a dostatek gelu :-)
Není tady
A možná ještě pořádný klistýr.To vzkazuje můj kamarád gay.
Není tady
Zensky si nechaji delat piercing a tetovani po celem tele, lifting obliceje, vyhlazuji si vrasky, delaji jim cisarske rezy, odsavaji jim tuk, zmensuji si velikost stehen, podvazují vajecniky, zmensují slzné váčky, nechavaji si davat silikonove implantaty snad po celem tele, depiluji se pinzetou nebo horkym voskem.. A pak se nechteji nechat pichat do zadku, protoze je to boli?
//Vtip ze splachovac.cz
Není tady
teda Oxi to zas byla trefa :-)))))))
Není tady
Mě to nebolí . Proto nemám lifting, piercing a........
Upravil(a) lvice (13. 2. 2007 9:31)
No jo, jenže všechny ty procedury co jsi jmenoval Oxi ženy zkrášlují. Anální sex bohužel ne. věř tomu, že kdyby se potom zadek třeba zmenšoval, dělala by to každá dvakrát denně.
Není tady
Lulu:supr:!
Není tady
taky jsme se jednou rozhodli s pritelem,ze ten anal purbneme..teda spis chtel on..i jala jsem se iniciativy a protoze byl pritel velka pusa,ale sex shop mu nahanel hruzu a cerven do tvari lubrikacni gel jsem koupila sama..bananovej i kdyz to je asi jedno...Krasny romanticky vecer na chajde u krbu s sklenkou sampanskeho...nadherne milovani,vlna orgasmu a pak pritel vyndal ten gel..Rekla jsem si proc ne..ale asi jen prvnich vterin,protoze ac se snazil byl nezny,jak to slo me se to nelibilo..Gel sem zahodila,koupila uplne jine pomucky a analek preji lidem co ho maji radi..Ja bohuzel..nebo bohudik???
Není tady
Myslím, že je to hlavně o psychice, jsou chvíle kdy mám na anál vyloženě chut a někdy mi zase vadí i pouhej prst. Každopádně si myslím, že do ničeho se člověk nemá nutit. Jsou i jiné krásné sex. praktiky.
Není tady
lulu24 napsal(a):
No jo, jenže všechny ty procedury co jsi jmenoval Oxi ženy zkrášlují. Anální sex bohužel ne. věř tomu, že kdyby se potom zadek třeba zmenšoval, dělala by to každá dvakrát denně.
to je jasný
Není tady
lvice napsal(a):
Mě to nebolí
. Proto nemám lifting, piercing a........
no vidíš a to jsi z toho měla obavy ...
Není tady
lulu24 napsal(a):
Já taky !!!
Není tady
Já raději 4x, po těch vánocích to potřebuju
.
Vašíku, se nediv, člověk nechce ublížit.....
Dámy, ale ono se u toho vážně hubne, tak honem do toho
Není tady
Ale to se hubne zrovna tak i při normálním sexu. Ženský, nenechte se vyhecovat!
Není tady
Ale při análu musíéš napnout všechny síly, aby sis nenatrhla, pr..., teda sedínku A to odbourává tuk mnohem lépe
Není tady
A nejlépe ho odbourává tukožroutská polévka .
lulu24 napsal(a):
Jen 2 krát? Já bych asi manžela strhala...........
Není tady
Lvice dik,uz vim co delat az na me zase mlada vyrukuje s tim,jak potrebuje hubnout.Zadnej sex,poslu ji do zeleniny .
Není tady