Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 3. 2006 21:20

Evíík
Host

Anál

Ahojky,
chci se zeptat, provádíte někdo anální sex? Chtěli bychom ho s přítelem vyzkoušet, ale stačí, když mi přítel strčí do zadečku prst a docela dost to bolí sad Jak to provádíte? Dá se to nějak bezbolestně, nebo méně bolestně? Díky.

#2 19. 3. 2006 0:54

Estd
Host

Re: Anál

nejake uzitecne rady by se daly najit napr zde http://www.004.cz/view.php?cisloclanku= … --anal-sex

kazdopadne pokud to chcete zkouset tak zaklad je ten gel.

#3 19. 3. 2006 13:58

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

gel a pomalu :-))

Není tady

#4 19. 3. 2006 15:11

Evíík
Host

terikus napsal(a):

Já jsem to jednou dělala bez gelu a brečela jsem u toho, a pak jsem nemohla jít tejden na velkou...už to nechci nikdy zažít...ani s gelem :-D

No, tak jak to tak vidím, tak si tu chu na to raději nechám zajít. Budem se držet dál u klasiky a hotovo:)

#5 31. 3. 2006 9:22

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

AUUUUUUUU:(

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#6 31. 3. 2006 12:47

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já si ho teda taky raději odpustím. Stačí mi prstík na krajíček a mám toho až dost....Ale na druhou stranu, mému příteli prstík dělá dobře...

Není tady

#7 31. 3. 2006 15:37

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Pokud máme hemoroidy, zvyšuje se riziko přenosu HIV bez použití kondomu až o 800 %. ----- TOHLE JE FÁÁÁKT VTIPNÉ big_smile big_smile big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#8 31. 3. 2006 21:46

kamolina
♥♥♥♥---

Vašku? Mᚠs análem osobní zkušenost? Myslím konkrétní prožitek... osobní zkušenost s gelem ve tvém análu:-)... Chápu, že tě téma rajcuje... jde mi jen o to, zda jsi to již zažil na vlastní "svěrač":-)

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#9 31. 3. 2006 21:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

To asi málo chlapů ne? To je snad logické smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#10 31. 3. 2006 22:39

kamolina
♥♥♥♥---

já se ptám pana rádce:-) Ale u Tebe už všichni odpověď nejspíš tušíme, Kaliku.-) Mě prostě vždycky fascinovalo, jak muži radí, co mají ženy dělat při análním sexu...:-) Jedinou odpověď, kterou chápu ( od mužů ) je "hekat a tvářit se slastně" ...

Není tady

#11 1. 4. 2006 16:19

Ivulka
♥♥-----

Pekne. big_smile Nanejsvis souhlasim!!!

potvurka.prapodivna napsal(a):

já se ptám pana rádce:-) Ale u Tebe už všichni odpověď nejspíš tušíme, Kaliku.-) Mě prostě vždycky fascinovalo, jak muži radí, co mají ženy dělat při análním sexu...:-) Jedinou odpověď, kterou chápu ( od mužů ) je "hekat a tvářit se slastně" ...

Znej míru v lásce, a je stálá, zmešká kdo otálí, i ten kdo cválá.
William Shakespeare

Není tady

#12 1. 4. 2006 18:55

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Vašek je všeználek, tak bych mu to toleroval smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#13 1. 4. 2006 21:44

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Chlapci, zkuste si jednou taky anál na ten vlastní svěrač, jak tu někdo vtipně napsal, a pak nám napište, jaký to bylo a jak jste na to šli....prosíííím... big_smile

Není tady

#14 1. 4. 2006 22:28

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Když ono je to docela problém sehnat holku s ptákem lol

Není tady

#15 1. 4. 2006 22:36

kamolina
♥♥♥♥---

ale? to je divný... když to zafinancuješ, připínáka si klidně pořídím.... a pak si můžeme popovídat.-)

Není tady

#16 1. 4. 2006 23:05

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jo, já jsem pro lol

Není tady

#17 2. 4. 2006 0:21

kamolina
♥♥♥♥---

mᚠvíc odvahy, než já.... asi bych ten pohled nesnesla.-) ale mám pár kamarádek, zeptám se:_)

Není tady

#18 2. 4. 2006 17:14

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

holky některým se to líbí jiným ne proč z toho dělat vědu nebo někoho odsuzovat ...

Není tady

#19 2. 4. 2006 17:53

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Vašku, taky bys to rád zkusil, viď? Potvurka má spoustu kamarádek s připínáky lol

Není tady

#20 3. 4. 2006 3:05

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Zrovna jsem nechala vzkaz na "Fisting" ale jak vidim, tak tohle je hned vedle, takze se opakuji:

Mam radu pro devcata jejichz mladenec bude navrhovat "analek". Jelikoz je to jeho napad, tak by se melo zacit s analkem jeho. V pripade, ze se bude vymlouvat, ze nemate ud (jako se vymlouva Kalik), postaci Anglicka salatova okurka. To be ho melo vylecit z toho aby strkal veci tak kam nepatri.dumbom

Nekteri lide (zvlaste mladi a nezkuseni) si oduvodnuji normalnost analniho sexu tim, ze si predstavuji, ze homosexualni muzi provadi sve sexualni ukojeni timto zpusobem. Vetsina homosexualnich muzu, kteri maji mozek, toto nedela a je to jen predstava heterosexualu, kteri neznaji jiny druh sexu nez zasouvani neceho nekam.

Ritni otvor neni prirodou vytvoren k tomu, aby jak tvarem, tak pruznosti pojal vetsi ci delsi objem nez je vasi zazivaci soustavou dano. Nejvaznejsim nasledkem zneuzivani teto casti tela je snadna nakaza AIDS, protoze i nepatrne trhlinky (vznikajici pri KAZDEM analnim styku) vedou k prijimaji nakazy (a nakaze druheho). Toto se tyka i jinych pohlavnich nemoci, ktere jsou ale dnes jiz lecitelne. Jeden z beznych nasledku analniho sexu je povoleni analniho sverace (svalu ktery drzi stolici aby neunikala). S tim se vam ale ti, kteri to jiz z vlastni zkusenosti vi, sverovat nebudou.

Vzdy mi pripada zajimave, ze jsou to vetsinou muzi, kteri s napadem prijdou a kteri dost casto nejsou ochotni na toto sami pristoupit.

Veselte se, mnozte se, ale mimo sexualnich organu pouzivejte take obcas mozek.hjarta

Není tady

#21 3. 4. 2006 8:46

DankaS
♥♥♥♥---

Neznám holku, která by při análu zažila orgasmus. Znám ale kluky, kterým anál orgasmus přivodí. Mluvím tedy pouze o těch, do kterých se zasouvásmile.

Není tady

#22 3. 4. 2006 11:41

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

DankoS

tak to tě vyvedu z omylu, já jednu znám .... a pak to chtěla i sama :-)) jo jakej učitel takovej žák :-)))))))

Není tady

#23 3. 4. 2006 12:48

kolka
Host

jak: "pak to chtěla i sama"???anál.To jako před tím sama nechtěla??a dělala to z donucení?

#24 3. 4. 2006 12:58

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

né :-)) ale sama s tím přišla dnes chci to a to, nebo dlouho jsme nedělali tohle ... prostě si dokázala říct co chce

Není tady

#25 3. 4. 2006 13:42

kolka
Host

aha, šikovná holka, takový mám ráda:-)))) teda lidi co si řeknou....

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí