18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
chci se zeptat, provádíte někdo anální sex? Chtěli bychom ho s přítelem vyzkouet, ale stačí, kdy mi přítel strčí do zadečku prst a docela dost to bolí Jak to provádíte? Dá se to nějak bezbolestně, nebo méně bolestně? Díky.
nejake uzitecne rady by se daly najit napr zde http://www.004.cz/view.php?cisloclanku= … --anal-sex
kazdopadne pokud to chcete zkouset tak zaklad je ten gel.
gel a pomalu :-))
Není tady
terikus napsal(a):
Já jsem to jednou dělala bez gelu a brečela jsem u toho, a pak jsem nemohla jít tejden na velkou...u to nechci nikdy zaít...ani s gelem :-D
No, tak jak to tak vidím, tak si tu chu na to raději nechám zajít. Budem se dret dál u klasiky a hotovo:)
AUUUUUUUU:(
Není tady
Já si ho teda taky raději odpustím. Stačí mi prstík na krajíček a mám toho a dost....Ale na druhou stranu, mému příteli prstík dělá dobře...
Není tady
Pokud máme hemoroidy, zvyuje se riziko přenosu HIV bez pouití kondomu a o 800 %. ----- TOHLE JE FÁÁÁKT VTIPNÉ
Není tady
Vaku? Má s análem osobní zkuenost? Myslím konkrétní proitek... osobní zkuenost s gelem ve tvém análu:-)... Chápu, e tě téma rajcuje... jde mi jen o to, zda jsi to ji zail na vlastní "svěrač":-)
Není tady
To asi málo chlapů ne? To je snad logické
Není tady
já se ptám pana rádce:-) Ale u Tebe u vichni odpověď nejspí tuíme, Kaliku.-) Mě prostě vdycky fascinovalo, jak mui radí, co mají eny dělat při análním sexu...:-) Jedinou odpověď, kterou chápu ( od muů ) je "hekat a tvářit se slastně" ...
Není tady
Pekne. Nanejsvis souhlasim!!!
potvurka.prapodivna napsal(a):
já se ptám pana rádce:-) Ale u Tebe u vichni odpověď nejspí tuíme, Kaliku.-) Mě prostě vdycky fascinovalo, jak mui radí, co mají eny dělat při análním sexu...:-) Jedinou odpověď, kterou chápu ( od muů ) je "hekat a tvářit se slastně" ...
Není tady
Vaek je veználek, tak bych mu to toleroval
Není tady
Chlapci, zkuste si jednou taky anál na ten vlastní svěrač, jak tu někdo vtipně napsal, a pak nám napite, jaký to bylo a jak jste na to li....prosíííím...
Není tady
Kdy ono je to docela problém sehnat holku s ptákem
Není tady
ale? to je divný... kdy to zafinancuje, připínáka si klidně pořídím.... a pak si můeme popovídat.-)
Není tady
Tak jo, já jsem pro
Není tady
má víc odvahy, ne já.... asi bych ten pohled nesnesla.-) ale mám pár kamarádek, zeptám se:_)
Není tady
holky některým se to líbí jiným ne proč z toho dělat vědu nebo někoho odsuzovat ...
Není tady
Vaku, taky bys to rád zkusil, viď? Potvurka má spoustu kamarádek s připínáky
Není tady
Zrovna jsem nechala vzkaz na "Fisting" ale jak vidim, tak tohle je hned vedle, takze se opakuji:
Mam radu pro devcata jejichz mladenec bude navrhovat "analek". Jelikoz je to jeho napad, tak by se melo zacit s analkem jeho. V pripade, ze se bude vymlouvat, ze nemate ud (jako se vymlouva Kalik), postaci Anglicka salatova okurka. To be ho melo vylecit z toho aby strkal veci tak kam nepatri.
Nekteri lide (zvlaste mladi a nezkuseni) si oduvodnuji normalnost analniho sexu tim, ze si predstavuji, ze homosexualni muzi provadi sve sexualni ukojeni timto zpusobem. Vetsina homosexualnich muzu, kteri maji mozek, toto nedela a je to jen predstava heterosexualu, kteri neznaji jiny druh sexu nez zasouvani neceho nekam.
Ritni otvor neni prirodou vytvoren k tomu, aby jak tvarem, tak pruznosti pojal vetsi ci delsi objem nez je vasi zazivaci soustavou dano. Nejvaznejsim nasledkem zneuzivani teto casti tela je snadna nakaza AIDS, protoze i nepatrne trhlinky (vznikajici pri KAZDEM analnim styku) vedou k prijimaji nakazy (a nakaze druheho). Toto se tyka i jinych pohlavnich nemoci, ktere jsou ale dnes jiz lecitelne. Jeden z beznych nasledku analniho sexu je povoleni analniho sverace (svalu ktery drzi stolici aby neunikala). S tim se vam ale ti, kteri to jiz z vlastni zkusenosti vi, sverovat nebudou.
Vzdy mi pripada zajimave, ze jsou to vetsinou muzi, kteri s napadem prijdou a kteri dost casto nejsou ochotni na toto sami pristoupit.
Veselte se, mnozte se, ale mimo sexualnich organu pouzivejte take obcas mozek.
Není tady
Neznám holku, která by při análu zaila orgasmus. Znám ale kluky, kterým anál orgasmus přivodí. Mluvím tedy pouze o těch, do kterých se zasouvá.
Není tady
DankoS
tak to tě vyvedu z omylu, já jednu znám .... a pak to chtěla i sama :-)) jo jakej učitel takovej ák :-)))))))
Není tady
jak: "pak to chtěla i sama"???anál.To jako před tím sama nechtěla??a dělala to z donucení?
né :-)) ale sama s tím přila dnes chci to a to, nebo dlouho jsme nedělali tohle ... prostě si dokázala říct co chce
Není tady
aha, ikovná holka, takový mám ráda:-)))) teda lidi co si řeknou....