Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 24. 3. 2006 8:38

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: Nespavost

Tak prý výborně zabírá přírodní Dormian z lékárny. dumbom

Není tady

#27 24. 3. 2006 11:41

LOA
Host

Ilseli napsal(a):

max72 napsal(a):

Já trpím nespavostí už taky několik let. Mám ten typ nespavosti, že večer usínám velkou únavou a během noci se x-krát budím a ráno jsem jak zbitá. Zkoušela jsem už kde co, léčím se teda s nervama, doktorka mi píše prášky na spaní, ale ty mi nezabírají.......

Uspávací prášky nejsou řešením. Neodstraňují příčinu a ani kvalita spánku po nich nebývá nejlepší, návykovost je zde nemalá.  Poruchy spánkem trpí ten, kdo neumí rozum přinutit k odpočinku, oprostit se od svých problémů. Tělo si potřebný spánek odepřít nedá. Časem může narušit  i jiný chod organismu. Pokud trpíte poruchem spánku, měli  byste zjistit jejich příčinu a tu léčit. Dlouhodobá nespavost je už jako nemoc. Vyjímkou jsou ti, kteří potřebují spánku velmi málo, jsou svěží i po třech hodinách spánku. Opakem může být i nekontrolovaná spavost, kdy dotyčná osoba usíná za každých podmínek i když nechce, což také nikdy nebývá bez příčin.

#28 31. 3. 2006 17:43

ajajaj
♥♥-----

Ahoj.ráda bych přispěla taky s troškou do mlýna.Trochu si namokřit vnitřní stranu stehen.Nebo kinedril.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí