27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak prý výborně zabírá přírodní Dormian z lékárny.
Není tady
Ilseli napsal(a):
max72 napsal(a):
Já trpím nespavostí u taky několik let. Mám ten typ nespavosti, e večer usínám velkou únavou a během noci se x-krát budím a ráno jsem jak zbitá. Zkouela jsem u kde co, léčím se teda s nervama, doktorka mi píe práky na spaní, ale ty mi nezabírají.......
Uspávací práky nejsou řeením. Neodstraňují příčinu a ani kvalita spánku po nich nebývá nejlepí, návykovost je zde nemalá. Poruchy spánkem trpí ten, kdo neumí rozum přinutit k odpočinku, oprostit se od svých problémů. Tělo si potřebný spánek odepřít nedá. Časem můe naruit i jiný chod organismu. Pokud trpíte poruchem spánku, měli byste zjistit jejich příčinu a tu léčit. Dlouhodobá nespavost je u jako nemoc. Vyjímkou jsou ti, kteří potřebují spánku velmi málo, jsou svěí i po třech hodinách spánku. Opakem můe být i nekontrolovaná spavost, kdy dotyčná osoba usíná za kadých podmínek i kdy nechce, co také nikdy nebývá bez příčin.
Ahoj.ráda bych přispěla taky s trokou do mlýna.Trochu si namokřit vnitřní stranu stehen.Nebo kinedril.
Není tady