6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zařizujeme si nové bydlení s manželem a chybí mi inspirace na osvětlení v bytě ať už do obýváku, kuchyně a všech místostí...máte nějaké typy? Díky
Není tady
Dobry den nedavno jsem resila stejny problem a byla mi doporucena stránka luxprim.cz kde mají opravdu krásná světla a osvětlení do bytu či domu mohu jen doporučit
Není tady
Ahoj, no já také strávila při zařizování nejvíce času výběrem osvětlení. Přijde mi v interiéru dost důležité, hezky to doladí celek. Když přijdu někam na návštěvu hned se koukám na stropy:) Výběr je v dnešní době opravdu velký, jen ty opravdu hezká světla jsou dost drahá. Já se to snažila nakombinovat od více značek a objevila jsem moc hezké osvětlení od Cellbes, je to sice e-shop hlavně s oblečením, ale mají moc hezké bytové doplňky a opravdu krásná světla.
Není tady
Myslím, že je opravdu nutné pečlivě prostudovat systém osvětlení v domácnosti. Protože je nejen estetický, ale působí i na zdraví, zejména na oči.
geometry dash world
Upravil(a) anearthpie (23. 10. 2023 5:26)
Není tady
Můžete najít jasná světla, která se zaměřují na jeden bod pro jídelnu a obývací pokoj. Je moderní a vysoce estetický
planet clicker
Není tady