Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Dohoda o ukončení popř. výpověď dohody o provedeni práce

#1 7. 2. 2018 12:01

pinďule
♥------

Dohoda o ukončení popř. výpověď dohody o provedeni práce

Dobrý den, chci se se zaměstnavatelem dohodnout na ukončení dohody o provedení práce ke dni 12.02.18. V pondělí 5.2.18 jsem odeslala poštou zaměstnavateli dopis, že se chci dohodnout na ukončení DPP + přiložila jsem sepsanou dohodu o ukončení DPP a podepsala ji. Dle sledování zásilek na webu české pošty byl dopis doručen 6.2.18. Dnes 7.2. v 10:00 h jsem tam volala, zda tedy souhlasí a personalistka mi řekla, že dopis na stole ještě nemá, protože pošta, která přišla včera se jí na stůl dostane až dnes kolem 13:00 h a že až si to přečte, že mi zatelefonuje jejich stanovisko.

Zajímalo by mě, že kdyby nesouhlasili, zda bych stihla ještě poslat výpověď. V DPP se píše, že výpovědní lhůta je 3 dny a začíná běžet dnem doručení druhé straně.
13.02.18 nastupuji v nové práci na HPP. Takže bezpodmínečně chci toho 12.02.18 ukončit DPP.
Takže když zítra tj. ve čtvrtek 8.2.18 odešlu výpověď, jim to přijde tedy v pátek 9.2.18, výpovědní lhůta 3 dny - takže půjdu do práce ještě sobota 10.2., neděle 11.2. a pondělí 12.2.  Je to tak?

Jen ještě: přijde jim to 9.2.18 jenže podle toho, jak paní říkala, že jim třídí poštu, tak se jí to na stůl dostane až to pondělí 12.02.18, protože oni na rozdíl ode mne v sobotu a neděli nepracují.
Bude teda platit to, že skončím 12.02.18 i když si to přečtou až toho 12.02.18? Doufám, že mi rozumíte, jak to myslím.

Upravil(a) pinďule (7. 2. 2018 12:03)

Není tady

#2 7. 2. 2018 13:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Dohoda o ukončení popř. výpověď dohody o provedeni práce

Pošlete výpověď s doručenkou - jestliže výpovědní lhůta je 3 dny a začíná běžet dnem doručení druhé straně, pak záleží na tom, kdy si adresát (firma) písemnost převzal, ne kdy si ji přečte příslušný pracovník.
Možnost osobního doručení a povrzení kopie možná není?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#3 7. 2. 2018 13:27

pinďule
♥------

Re: Dohoda o ukončení popř. výpověď dohody o provedeni práce

Děkuji za odpověď.
Teoretická možnost osobního předání tu je.
1. Mohla bych ji předat team leadrovi, který se za mnou v práci staví, tak jednou za měsíc (tento měsíc už tu byl).
2. Sebrat se a jet přes půl republiky do Prahy, kde má firma sídlo.

Není tady

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Dohoda o ukončení popř. výpověď dohody o provedeni práce
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí