|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý den, v prosinci roku 2014 jsem si u své obvodní lékařky nechala vystavit potravinářský průkaz, měla jsem vypomáhat v cukrárně. Z této práce, ale nakonec sešlo, vůbec jsem tam nenastoupila, potravinářský průkaz mi ale tedy zůstal.
Je na něm uvedeno moje jméno, příjmení, číslo občanky, moje adresa. Druh práce a zaměstnavatel jsou nevyplněny. Na druhé stránce u "základní zdravotní vyšetření při nástupu do potravinářství" je že jsem schopna. Průkaz je vystaven na dobu neurčitou.
Nyní 02/2018 mám nastoupit na HPP jako výpomoc do kuchyně a na vydávání jídel, samozřejmě potřebuji potravinářský průkaz, můžu použít ten z prosince 2014 nebo si mám u obvoďačky nechat vystavit nový?
Není tady
Nejlepší by bylo zeptat se u zaměstnavatele, jestli bude neomezenou platnost akceptovat... pravděpodobně bude stejně požadovat vstupní prohlídku, která by měla ne/schopnost vykonávat práci zjistit.
Není tady
Podle mých informací by měl platit.
Není tady