29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ono je toho trošku víc,mám pocit,že mu na mě nezáleží,cítím se děsně sama.Nechává mě flirtovat,sjednávat si rande atd.(dělám to jen na oko,abych vyvolala zájem) a zájem nikde,tak si říkám zda za to stojí zůstávat jen pro to,že je hodný.
Není tady
Pak jseš postavená před docela vážnou věc - buď se nechat rozvést, nebo svoje postoje přehodnotit. Píšu ti to z pozice ženy, která podvedla na začátku manželství svého manžela (tehdy šlo o osmiměsíční vztah, důvody nechávám stranou, je to na dlouho)...jakmile se na to přišlo, nechala jsem milence být. Opravdu mě to mrzelo. Ovšem můj manžel to nikdy nepřekousl, zkrátka to nedokázal, i když se nejspíš snažil, uvnitř něj to stále bylo. Ta moje zrada, hýčkal si ji tam (a nikdy asi nepochopil, proč se to stalo)....kdykoli byl u nás později nějaký problém (třeba jsem chtěla, aby po dvou měsících konečně spravil nefunkční vodovodní baterii v kuchyni) , vpálil mi, ať si pozvu milence.....naše manželství se pomalu hroutilo, až jsem to byla nakonec já, kdo podával žádost o rozvod...a to jsem si jednu dobu myslela, že nevěra už je za námi, že jsme ji překonali. Ale opak byl pravdou. A já mu trošinku mám za zlé, že klamal jak sebe, tak i mě. Měl se se mnou rozvést dávno. Ale opravdu jen trošinku, protože vím, že i on se snažil zapomenout, protože mě měl rád, ale zkrátka to nedokázal. Netvrdím, že já na jeho místě bych to dokázala. Ale doufám, že bych si to dokázala vyhodnotit a případně po dlouhém váhání bych dokázala se dát rozvést. Což jsem vlastně i nakonec udělala. Já vím, že můj muž měl před naším rozvodem taky milenku, ale taky vím, že kdyby milenky zanechal a začal se chovat jako otec a manžel, tak bych mu milenku odpustila. Umím pochopit, proč si ji našel, takže by to pro mě nebylo tak složité. Umím připustit, kde jsem dělala chybu. A někdy nemusíš dělat ani žádnou chybu, nevěrník si tím řeší své sebevědomí, které má pošramocené, dodává si tím tu sílu "Ano, jsem žádoucí. Stojím druhým za to, aby po mě toužili...." I tohle jsem si já řešila svou nevěrou (kromě toho, že mě manžel odstřihl svými řečmi od rodičů a kamarádek a nechával mě na mateřské stále zavřenou doma, asi aby mě někdo neokoukal...abych byla jen jeho....byla jsem nešťastná a nevěra byla tehdy vlastně otázkou času, kdy přijde někdo a nabídne mi pochopení).
Není tady
Muž, který má ženu..nemá co si dál začínat s jinou.
Má svůj přístav a lásku a nemá zapotřebí se navážet do citů jiných často svobodných žen. Je to bezcharakterní z jeho strany. Je to bezcitnej idiot ubližuje oběma!!!!
Kdysi mi řekl můj kamarád (hrozný záletník), že muži, pokud mají doma vše, klid, tak právě to je to, co je asi žene za novýma zážitkama. Tenkrát se smál a říkal: ukaž mi jediného muže, který má čas a hlavně chuť na zálety, když musí vlastní ženu hlídat. Víte, co tím myslel?
Není tady
Rouss, omluva tvoje pocity nevyřeší. Omluva jsou jen slova, můžou být maximálně upřímná, ale taky naprosto prázdná. Přeci si neříkáš, teď se mi omluvil a odteď je vše v pořádku.
rozpustilá napsal(a):
Muž, který má ženu..nemá co si dál začínat s jinou.
Má svůj přístav a lásku a nemá zapotřebí se navážet do citů jiných často svobodných žen. Je to bezcharakterní z jeho strany. Je to bezcitnej idiot ubližuje oběma!!!!
rozpustilá, možná má ženu... ale třeba nemusí mít v té chvíli ani přístav ani lásku... Anebo může cítit jen ten přístav a lásku ne. A taky se může stát, že přes to všechno se zamiluje jaksi "navíc". Možná Tě jednou něco takového taky potká, budeš pak mluvit o sobě jako o idiotovi..?? Může se to stát, život je dost zamotaný a pestrý sám o sobě, tak prosím, neodsuzuj.. Byl jsem podvedený, takže to nepíšu z pozice "samečka", který touží "rozsévat".. Hm?
Není tady
Domnenky domnenky
kvetou tu jak pomnenky
rozpustile voneji ti vedle nosa
vsak neboj devce,
dockas ty se sveho kosa
sakra! ja uz tu ze zoufalstvi i versuju
Není tady
Když pmněnky odkvetou,jiná kvítka vykvetou. Na světě je mnoho kvítí,hlavně, že nám slunce svítí....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Domnenky domnenky
kvetou tu jak pomnenky
rozpustile voneji ti vedle nosa
vsak neboj devce,
dockas ty se sveho kosa
sakra! ja uz tu ze zoufalstvi i versuju
Pan, pokud to bylo na mne, tak proč? Pokud ne, tato otázka budiž zapomenuta... Mě prostě rozpustilá dost rozčilila svýma řečma o idiotech - nemá si co dál začínat atd.. Třeba nemá, ale když to přijde, tak si stejně začne, bez ohledu na ženatost..
Není tady
klokane,
..... ROZPUSTILE voneji.....
Mne nevytocila, spis inspirovala
Neni toho döst
nabije si nos
kazdy kdo se DOMNIVA
nenasloucha
PREDJIMA
...
Není tady
Káča napsal(a):
Kdysi mi řekl můj kamarád (hrozný záletník), že muži, pokud mají doma vše, klid, tak právě to je to, co je asi žene za novýma zážitkama. Tenkrát se smál a říkal: ukaž mi jediného muže, který má čas a hlavně chuť na zálety, když musí vlastní ženu hlídat. Víte, co tím myslel?
Káčo, otázka je, jak dlouho ho to bude bavit, aby musel tu svou hlídat a radši se nepoohlídne po jiné
Není tady
Pandorraa napsal(a):
klokane,
..... ROZPUSTILE voneji.....
OK, Pan, jsem to ale ťuhýk...
thanx..
Není tady
janek napsal(a):
Právěmi odešla žena,nevěra po internetu.Šla na druhý konec republiky a je děsně zamilovaná.Nic nepomůže,pouze ublížila dětem,příbuzným a rodině.Odpustit či ne...
Žena 2 jednou někde napsala: "Pravá a čistá láska nikdy nikomu neublíží ! To, co ubližuje, je pouhá vášeň, která si drze a neprávem půjčuje slova lásky. A dokud člověk bytostně nedojde k tomuto poznání, bude trpět."
Kdoví, komu ublížila. Dětem, příbuzným, rodině nebo třeba sobě? Kdoví komu jakýmsi způsobem pomohla. Sobě nebo ostatním? To ukáže čas.
Není tady
janek napsal(a):
Právěmi odešla žena,nevěra po internetu.Šla na druhý konec republiky a je děsně zamilovaná.Nic nepomůže,pouze ublížila dětem,příbuzným a rodině.Odpustit či ne...
chces odpustit ci nie? chce ona, aby si odpustil ci nie?
Není tady
Frigo napsal(a):
Káča napsal(a):
Káčo, otázka je, jak dlouho ho to bude bavit, aby musel tu svou hlídat a radši se nepoohlídne po jiné
asi tak a navíc Rouss psala, že manželovi nevadí, když ona fliruje s jinými (za účelem vyvolání jeho zájmu)...
Není tady
Ahoj. Ta moje mrcha-tedy milenka mého muže dopadla hodně špatně. jednak jsem poslala její nahé fotky jejímu manželovi ! V práci se o ní říká,že dá komukoli ! A teď čeká dítě a neví kloudně čí vlastně je. Dobrý néé? Boží mlýny melou. Ono se ti to totiž může pěkně vrátit a pak uvidíš ty,jaké to je a jak to bolí!!!!!!
Není tady
katy3b napsal(a):
.... jsem poslala její nahé fotky jejímu manželovi ! V práci se o ní říká,že dá komukoli ! ... Boží mlýny melou. Ono se ti to totiž může pěkně vrátit a pak uvidíš ty,jaké to je a jak to bolí!!!!!!
Hm, no jo, bolí to, to já vím, ale jaký má smysl posílat její akty manželovi, nechápu.. To má být pomsta?? A jak víš, že její manžel to jednodušše nehodí za hlavu (pravděpodobně ne, ale co když)? Jo, Boží mlýny melou - jen bych si v Tvém případě dal pozor, aby Tebe nesemlely dřív, než Tvoji sokyni, aby se Tobě nevrátily zpátky Tvé vlastní pomsty.. Co Ty na to?
Není tady
klokan napsal(a):
Hm, no jo, bolí to, to já vím, ale jaký má smysl posílat její akty manželovi, nechápu.. To má být pomsta?? A jak víš, že její manžel to jednodušše nehodí za hlavu (pravděpodobně ne, ale co když)? Jo, Boží mlýny melou - jen bych si v Tvém případě dal pozor, aby Tebe nesemlely dřív, než Tvoji sokyni, aby se Tobě nevrátily zpátky Tvé vlastní pomsty.. Co Ty na to?
Není tady
klokan napsal(a):
katy3b napsal(a):
.... jsem poslala její nahé fotky jejímu manželovi ! V práci se o ní říká,že dá komukoli ! ... Boží mlýny melou. Ono se ti to totiž může pěkně vrátit a pak uvidíš ty,jaké to je a jak to bolí!!!!!!
Víš ona ta holka je také vdaná-několikrát jsem s ní mluvila,nepomohlo to.že máme malou holku,kt.to odnesla-nepochopila,protože sama ještě děti nemá.když já byla na prášcích,volala mi ještě anonymy,kt.položila.kdykoli on přijel-roztáhla mu nohy--a nejen jemu.ted čeká dítě a míjí se termín o týden,kdy tam byl můj manžel a kdy přijel její manžel.takže se neví čí to je.nezaslouží si i ona nějaké problémy??její muž mě o ty fotky požádal,prý nevěří....
Není tady
Katy 3b - poslalas fotky, OK, ale jde o to, jestli její muž bude věřit i po shlédnutí....on třeba NECHCE věřit( takže může hovořit o fotomontáži....ale to je o jiném...představ se, že uvěří,odkopne ji, a co ona? Půjde se vyplakat na ramínko tvého muže...a oba budou na tebe koukat jako na příčinu celého problému - to je totiž taky možné.
Takže snad lepší by bylo, aby on nevěřil a nechal si ji i s dítětem(ať je kohokoliv)....
Víš, ono je to zajímavé - ty reakce - mně se zase stalo, že milenka mého muže na mě jemu bonzla, že mě viděla s nějakým mužem někde v neděli...to byl doslova horký bonz, ale nevydařil se jí, neb já byla opravdu v neděli pryč, ale bylo to s celou partou,potkali jsme ji tam také, no a vím, že mému muži přišla sms doslova 5 min.poté co jsme se viděly.Druhý den večer se jen tak mezi řečí přeptal-s kým jsi byla tam a tam? Tak jsem se rozpovídala, jaké to bylo- a bylo to fajn,pochopitelně, nezapomněla jsem podotknout, že MOHL jet taky...a že tam ONA taky byla, a to se svým mužem - takže vlastně jediný chudáček, který nikde nebyl, je můj muž....ha ha
Nicméně další den příchozí sms (ano, přečetla jsem si, protože jsem potřebovala znát další tah nepřítele) byla ve stylu pláče a hořekování, že mu to ona neměla psát, že takhle si můj manžel začne více hlídat mě a všímat si s kým se kamarádím a na ni nebude mít čas....no, hezké její myšlenkové pochody...
Katy3b - abych se vrátila k tobě...nech boží mlýny, nedělej další takové unáhlené akce - možná se to povedlo, ale fakt by to ten souběžný vztah mohlo hodit úplně někam jinam, než TY by sis přála....
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Katy 3b - poslalas fotky, OK, ale jde o to, jestli její muž bude věřit i po shlédnutí....on třeba NECHCE věřit( takže může hovořit o fotomontáži....ale to je o jiném...představ se, že uvěří,odkopne ji, a co ona? Půjde se vyplakat na ramínko tvého muže...a oba budou na tebe koukat jako na příčinu celého problému - to je totiž taky možné.
Takže snad lepší by bylo, aby on nevěřil a nechal si ji i s dítětem(ať je kohokoliv)....
Víš, ono je to zajímavé - ty reakce - mně se zase stalo, že milenka mého muže na mě jemu bonzla, že mě viděla s nějakým mužem někde v neděli...to byl doslova horký bonz, ale nevydařil se jí, neb já byla opravdu v neděli pryč, ale bylo to s celou partou,potkali jsme ji tam také, no a vím, že mému muži přišla sms doslova 5 min.poté co jsme se viděly.Druhý den večer se jen tak mezi řečí přeptal-s kým jsi byla tam a tam? Tak jsem se rozpovídala, jaké to bylo- a bylo to fajn,pochopitelně, nezapomněla jsem podotknout, že MOHL jet taky...a že tam ONA taky byla, a to se svým mužem - takže vlastně jediný chudáček, který nikde nebyl, je můj muž....ha ha
Nicméně další den příchozí sms (ano, přečetla jsem si, protože jsem potřebovala znát další tah nepřítele) byla ve stylu pláče a hořekování, že mu to ona neměla psát, že takhle si můj manžel začne více hlídat mě a všímat si s kým se kamarádím a na ni nebude mít čas....no, hezké její myšlenkové pochody...
Katy3b - abych se vrátila k tobě...nech boží mlýny, nedělej další takové unáhlené akce - možná se to povedlo, ale fakt by to ten souběžný vztah mohlo hodit úplně někam jinam, než TY by sis přála....
Děkuji moc za tvoji radu,víš dost se v tom zmítám.táhne se to už od září,kdy se měli údajně rozejít.před Vánoci jsem se složila s nervy a on jí zřejmě skočí na všechno.nemá moc zkušeností se ženami a asi proto se do ní tak zbláznil.dojížděl 350km,aby pohladil své já a ona jemu...o svém manželovi říká,že je to moula,kt.může nakecat co chce a on jí nic moc neřekne.je to smutné,že někdo takhle může mluvit-pak ale chápu,že frajer z Phy s pěkným autem se jí líbil a bavilo jí,že jí dobývá.Teď je to tak,že mi doma tvrdí,že si to všechno uvědomil,chce šťastnou rodinu a ženu,a že je nejvyšší čas začít vychovávat dceru,kt.to odnesla-1.třída.Pořád se ale nemůžu vyhrabat z té nedůvěry,když vidím jeho oči-dívám se a dívám-chtěla bych vědět víc,jestli je to pravda co říká.o těch poslaných fotkách ví,prošlo mi to,řekl jen,že takové věci se nedělaj,že její manž.toho mohl být ušetřen.má pravdu,ale já chtěla ublížit jí a zas to nevyšlo.myslím,že její manž nemá moc možností,když je v tom.ten můj říká,že ho ona už nezajímá,ať to má s kýmkoli. Bojím se bojím-to by byla smůla jako sv....co se týká soukromí,je to přesně o tom,že člověk chce vědět.On se poučil a vše maže.poctivě mi ukazuje samo jen to co chce:/
Není tady
Katy 3 b - myslím, že je to v poho....ber to tak , jak on to říká, zkus mu a i sobě dát šanci ( nakonec kdybys vám ji nechtěla dát, tak sem nepíšeš)- on dojížděl 350 km????tak to snad není už ani o čem přemýšlet...( vím, že internet a mobil překonají i vzdálenost přes oceán, ale přeci jen to není denně jako kdyby šlo o denní stýkání se se sousedkou....to jsem totiž já zažila a díky ....nyní za "vzdálených "cca 10 km.....
Fotky: jo, takové věci se nedělaj, ale šous...bokovku se dělá....no, to je logika, ale to už nech bejt, nevracej se k tomu, a zajímavé, jak "chrání" jeho, že on mohl být ušetřen....proč neušetřil tebe..... ale to je o ničem, neboj, možná i došlo na ní,nebo časem dojde, protože její muž ví....
Ty se te´d soustřeď na sebe a na váš vztah, prostě zkus udělat tlustou čáru za minulostí a buď hlavně svá
Není tady
Iss,
vše je jen osuda co osudpro nás připravil, má se stát....rozumíte si vy dva? tak nebádej! vše ostatní prostě nějak půjde dál....jestli jsi ty šťastná, bude šťastný i tvůj partner a vyřeší se v poho i vidění či setkávání s dětmi , byť vzdálenými x km....
Buď nad věcí, ať si ona lže a intrikuje, holt, každý je nějaký....
Není tady
jejda nejak tonaskakuje vicekrat tak to musim umazat :-D
Upravil(a) Meggy78 (14. 4. 2012 18:43)
Není tady
no zacetla jsem se tu a musim napsat svoji skusenost proti milenkam.ktere si sice nejak haji hlavne kata303 ...co kdyby si taky uvedomila ze i ta manzelka potrebuje nejake city nehi pohlazeni a ze bohuze v dobe kdy ma manzel milenku manzelka je odkopnuta na vedlejsi kolej????
pro chlapa je v ten moment jen milenka na ni si udela cas a manzelka co se mu doma stara o deti a je na vse sama protoze jeji chlap ztratil mozek se musi vyrovnavat s takovym podrazem ze bych to prala jednou zazit prave milenkam co se omlouvaji...
Upravil(a) Meggy78 (15. 4. 2012 15:38)
Není tady