Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 4. 2006 13:47

kata303
♥------

Re: nevěra z druhého pohledu - " té mrchy "

to Betynka : Tak to je taky zajímavý pohled na věc - užívat si z více. Otázka, jestli se Betince líbí takový život, nebo komu se líbí takový život ? To snad ale vyplívá trochu ze situace. Utrčitě, by každá chtěla jedne plnohodnotný vztah, se vším všudy. Ale když takový není ?  Tak proč nezačít uvažovat jako Betinka ? Je lepší, než být úplně sama.... a když to taková žena zvládne, ustojí po psychické stránce, opravdu, proč vlastně ne ?
A druhá míza to ale určitě taky trochu bude  smile

Není tady

#77 21. 4. 2006 14:21

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

emaa: já jsem si jistá, protože se jeho manželka tenkrát svěřovala i kamarádce(že s ní nechce spát už strašně dlouho a že si myslí, že má ženskou), která je dnes spíše mou kamarádkou.

Není tady

#78 21. 4. 2006 14:44

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kata 303: kdyby se to Betince nelíbilo, nedělala by to. Jak sama píše, je  "svobodný člověk", děti odrostlé, volila mezi zábavou  nebo čekání doma za oknem, až se starej vrátí.....nestěžuje si, užívá života.

Betinko - ale je ti jasné, že v podstatě  holka s malým dítětem, popř. ještě na mateřský,popř. ještě stále hodnně zamilovaná do svého "nevěrníka", to je  trochu o něčem jiným...(prostě i materiální stránku věci nemůžeme jen tak přejít , o citové nemluvě)

Není tady

#79 21. 4. 2006 21:45

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

BETINKA napsal(a):

.... zítra jedu s jedním na výlet,v neděli zase s tím druhým jdu na procházku..a ten třetí bude příští týden.Ten je poměrně nový, neokoukaný,tak mě zatím zajímá nejvíc...

Teda Bety... Když to těm Vašim chlapům nevadí.... Předpokládám, že každý z nich ví o tom, že není s Vámi sám.. Pokud ne, tak zas je to jen o tom, že vlastně mažete med kolem "huby" každému z nich..

... mám toho prvního,ale časem jsem zjistila,že mu nestačím...

big_smile big_smile Vždyť Vám ten jeden také nestačí, tak oč Vám jde?? big_smile big_smile

.... chtěla jsem tim hlavně říct,nevěřte chlapům...fakt hrozně lžou,něco jiného říkají a něco jiného dělají.Mě na jedný straně říká že mě má rád a na druhý schání další milenky...to je kvalita.vadí mi to proto,že o tom vím,kdybych nevěděla tak je mi to jedno,jsem už taková,on o ničem neví,možná kdyby věděl...

JO! Nevěřte chlapům! Jistě! A z mého hlediska: Nevěřte ženským! Fakt hrozně lžou, něco jiného říkají a něco jiného dělají... big_smile big_smile Nemyslíte, že to trochu zjednodušujete?? Vy jste taky "kvalita".. wink Sama uznáváte, že děláte to samé... Jo, možná kdyby každý z nich věděl... Ještě by mne teď možná Pan doplnila: to, že shání ještě jiné milenky nemusí znamenat, že Vás rád nemá, je klidně možné, že má stejně rád (nebo snad i radšiwink) i ty ostatní milenky, copak Vy snad ty svoje chlapy nemáte ráda?? Všechny??

No - je to jen a jen na Vašem svědomí, vždyť si užijte, na to máte plné právo. To neberte, prosím, jako kritiku, jenom jako pohled z druhé strany a jen jako takové malé popíchnutí wink

A ještě jedna věc mne napadla - KAŽDÝ, kdo o něčem neví, si nemá, na co stěžovat a nemá mu, co vadit - právě a jen a jen proto, že to neví..

Upravil(a) klokan (21. 4. 2006 21:58)

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#80 21. 4. 2006 22:17

klokan
♥♥♥♥♥♥-

No - a ještě bych chtěl trochu pro odlehčení tématu hodit do placu jeden vtípek, který jsem dostal od kolegy a který nás s manželkou docela pobavil: Když ve slově "LÁSKA" zaměníte čtyři písmena a jedno odeberete, vznikne slovo "PIVO", to přece nemůže být jen náhoda... wink

Není tady

#81 21. 4. 2006 22:23

x62358
Host

Klokánku, tý jo to už tam vidím spousty jiných slov.....třeba briliant....

#82 21. 4. 2006 22:32

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Nu což - nechť si tam každý složí slůvko nejmilejší... lol
Akorát se musí zároveň změnit ta čísla smile

Není tady

#83 22. 4. 2006 9:54

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Klokane, já myslím, že Betinka tady chtěla naznačit, že  sice při a po rozchodu s partnerem  je člověk na dně a má depky, aleže lze se z toho vyhrabat aprostě sám žít( jedno, zda se jedná o muže, či ženu). Opustí-li vás partner, je to vždy šok, protože vy ho milujete, vy  podstatě netučíte, že vztah již  není co to bývalo atd....
Někdo ( opět nespecifikuji pohlaví) pak sedí dom a truchlí roky, jiný si najde  nějakého koníčka, další zase začne "žít" - ty uvozovky  nejsou myšleny  nijak, protože žije i ten, co sedí doma  a bloudí plačíc okolo oken a vzdychá nad svým blbým údělem. A všechno chce čas a každý je jiný, takže různé fáze vývoje situace po rozchodu každému trvají jinak dlouho....

Není tady

#84 22. 4. 2006 22:08

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Míšo, to je v pohodě, vždyť já přece v žádném případě nediktuji nikomu, co má dělat, koneckonců Betinku i chápu, jen jsem ji chtěl trochu "popíchnout", že si docela protiřečí, víc nic..

Není tady

#85 22. 4. 2006 22:40

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Klokane,
OK, a jak ty na to koukáš???? -

Není tady

#86 22. 4. 2006 22:42

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Na Betinku?? No přece tak, jak jsem již napsal - ať si dělá, co chce. I když to sice není moje parketa, ale její život je jen a jen její. Já ji nekritizuji, je to její věc.

Není tady

#87 23. 4. 2006 12:07

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Jo, já jsem taky toho názoru :-))

Není tady

#88 23. 4. 2006 20:43

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Betinko: :-)))

Není tady

#89 23. 4. 2006 21:39

RomanaD
♥♥♥----

FUj:-((((

Není tady

#90 23. 4. 2006 23:28

klokan
♥♥♥♥♥♥-

BETINKA napsal(a):

Protiřečím...

Ano, protiřečíte.. Nic víc a nic míň wink

Jediný kdo nic netuší ani v nejmenším,je ten druhý, má tu smůlu,že se do
mě zamiloval....

Tak ten to má blbé, tomu totiž ubližujete nejvíc...

...Mám někdy i chuť varovat tu jeho přítelkyni....

To bych nedělal, ona za to nemůže...

Já svým milencům neříkám,že je miluju...

To je zcela v pořádku wink

...a když jsem poznala jaký je, tak to byla docela rána....a vyřešila jsem to stejně jako on.Dřív,než jsem na to přišla,měla jsem já trouba jenom jeho,jo to byla chyba.

Mstíte se?? A proč? Pomůže to nečemu??

Pokud na to někdo má povahu,tak to můžu jenom doporučit....

Nu což - proti gustu žádný ..... big_smile

Není tady

#91 23. 4. 2006 23:30

klokan
♥♥♥♥♥♥-

RomanaD napsal(a):

FUj:-((((

To bych neříkal hned tak zostra... Třeba to Betince vyhovuje, jak píše.. wink

Není tady

#92 24. 4. 2006 9:54

Rouss
Host

Zdravím všechny a ráda bych Vám napsala mou zkušenost s nevěrou.Jsme s Manželem 10 let(je mi 29 let),od začátku po dobu 8 let mě podváděl s mnoha ženami(zůstala mi jen 1 kamarádka),poslední 2 roky je relativně v klidu.Nevěřím ale,že takový sukničkář se může změnit,stále přemýšlím co mu může chybět,sexu má doma dost,říká že jsem nejlepší milenka kterou měl(a že jich bylo),navařeno má,uklizeno,nic mu nezakazuji,tak kde je chyba????Máme s polu 10 letého syna a roční dceru,manžel je velice hodný,pomáhá mi,nic mi nezakazuje,stará se o nás  a je pracovitý,proto si stále říkám proč odcházet když má tyto klady.Už léta nevím co s tím-mám odejít či ne?Moc mě to trápí i když tvrdí,že s tím skoncoval ,nedokážu zapomenout na minulost a odpustuit mu(i když se tolik snaží)Ani nevím jestli ho pořád miluji,nebo je to jen zvyk,ale nedokážu si život bez něj představit,ale na druhou stranu s ním nechci zestárnout.Prosím poradte:graterRouss

#93 24. 4. 2006 10:22

Folly
Host

Rouss napsal(a):

Mám kamaráda, který tohle praktikuje snad 20 let.Vzorný manžel a otec, jen mu to doma nestačí, musí mít něco navrch. Mně to u něj připadá, že jako někdo sportuje, tak on sexuje..Jeho žena o tom samozřejmě neví.
Záleží jen na tobě, co jsi ochotna tolerovat,ale pokud nemáš důkazy a nechceš je hledat, tak je nehledej. Zcela určitě by tvůj manžel sám od sebe neodešel. Paradoxně takový typ záletníků potřebuje dobré zázemí a pomáhá je i vytvořit.
Pokud bych mu nevěřila,upozornila bych ho na zdravotní rozika takového počínání. A požádala ho,ať si dává pozor po všech stránkách, že by tě moc mrzelo, kdybys ho nějakým způsobem přistihla nebo ti to někdo oznámil anebo jsi se od něj nedejbože nakazila.

#94 24. 4. 2006 11:45

Rouss
♥------

Folly napsal(a):

Rouss napsal(a):

Mám kamaráda, který tohle praktikuje snad 20 let.Vzorný manžel a otec, jen mu to doma nestačí, musí mít něco navrch. Mně to u něj připadá, že jako někdo sportuje, tak on sexuje..Jeho žena o tom samozřejmě neví.
Záleží jen na tobě, co jsi ochotna tolerovat,ale pokud nemáš důkazy a nechceš je hledat, tak je nehledej. Zcela určitě by tvůj manžel sám od sebe neodešel. Paradoxně takový typ záletníků potřebuje dobré zázemí a pomáhá je i vytvořit.
Pokud bych mu nevěřila,upozornila bych ho na zdravotní rozika takového počínání. A požádala ho,ať si dává pozor po všech stránkách, že by tě moc mrzelo, kdybys ho nějakým způsobem přistihla nebo ti to někdo oznámil anebo jsi se od něj nedejbože nakazila.

Ahoj Folly,díky za odpověd.Jenže já nechci žít v neustále nejistotě,můj hlavní problém je to,že neumím zapomenout a i kdyby se 1000x snažil bude to pořád málo,přemýšlela jsem,že bych zašla k psichologovi pro pomoc zapomění,nebo si taky někoho našla,ale každý chce jen sex a já chci i to ostatní

Není tady

#95 24. 4. 2006 11:49

Folly
Host

Rouss napsal(a):

Ahoj Folly,díky za odpověd.Jenže já nechci žít v neustále nejistotě,můj hlavní problém je to,že neumím zapomenout a i kdyby se 1000x snažil bude to pořád málo,přemýšlela jsem,že bych zašla k psichologovi pro pomoc zapomění,nebo si taky někoho našla,ale každý chce jen sex a já chci i to ostatní

A co to přesně takhle říct i tvému muži?

#96 24. 4. 2006 12:31

Rouss
♥------

Folly napsal(a):

Rouss napsal(a):

A co to přesně takhle říct i tvému muži?

říkala jsem mu to a on mi na to odponí,že s tím přestal,celý zčervená a stydí se o své minulosti mluvit.Stačilo by kdyby se mi za to všechno omluvil(nikdy to neudělal) a bylo na něm opravdu znát že ho to mrzí,ale to se asi nedočkám(také jsem mu říkala že na to čekám).Je s ním strašně těžký a přitom lehký život.Všude smím,všechno smím a čekám,že mi jednou řekne nikam a s nikým jako chlap,ale taky čekám marně,no,nevím,nějak to s námi dopadne paaaaaaaaaaaa

Není tady

#97 24. 4. 2006 12:39

Folly
Host

Rouss napsal(a):

Tak ho netrap, chlapi se omlouvají strašně neradi. Co je vlastně těžké na životě s ním? Ta nedůvěra nebo i něco jiného? Možná na tebe nežárlí, trošíčku by možná měl, ale ne moc, manželství se žárlivcem je peklo. Pokud s ním chceš žít nadále, hledej to, co vás spojuje, ne rozděluje, a co je to pro tebe zásadní- v tom, to co vás spojuje i v tom, co vás rozděluje. Možná by ti pomohla konzultace v předmanželské poradně. Přece jen mají tito lidé větší zkušenosti i nadhled.

#98 24. 4. 2006 12:57

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Rouss - jestli je jinak vše v pořádku, tak bych to neřešila.Když ti to v podstatě nevadilo s jedním dítětem, tak teď, když máš druhé malé, bys chtěla ze vztahu odejit? Nbeádej nad tím, co bylo, to bylo, on se ti neomluví, prostě udělej tlustou čáru za tím, že něco takového podnikal a žij přítomností a budoucností

Není tady

#99 24. 4. 2006 13:24

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Rouss: Podívej se dobře na to, co píšeš: Stačilo by, kdyby se omluvil a bylo znát, že ho to mrzí....není to červenání a to, že se stydí o své minulosti mluvit, dostatečnou známkou toho, že ho mrzí, co se stalo? Chlapi se obecně neradi omlouvají a vůbec vůlastně - kdo se omlouvá rád?...podívej, jestli s ním nechceš zestárnout, tak ho vyhoď. Jednoduchá rada. Jestli ale tohle nechceš, tak se budeš muset podívat na to tvoje chtění omluvy jinak. Budeš to muset přehodnotit a omluvu nevynucovat. Budeš muset být ráda, že se změnil, uvěřit mu. Jestli ne, tak pak od něj odejdi. Nebo kdybys zjistila, že se nezměnil, tak ho vyhoď. Je to lepší, než s ním žít dalších 20 let a sebe i jeho klamat tím, že je všechno v pořádku a přitom to cítit jinak.

Není tady

#100 24. 4. 2006 13:43

Rouss
♥------

ASI TO TAK JE,KLAMU SAMA SEBE A CÍTÍM TO JINAK

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí