6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Evo,
u tebe mne prekvapuje, ze tak strasne zjednodusujes, holka co to s tebou v posledni dobe je?... Byt dokonalou milenkou vubec neni hracka. A pokud ano, proc ji neni kazda manzelka, nakonec i milenky vetsinou byvaji zaroven neci manzelky...
Neni pravdou, ze milenka nic nemusi, musi cekat, az na ni dojde rada! Trpelive naslouchat, chlacholit a utesovat, byt mila a vasniva. Musi vyhmatnout, co muzi doma chybi a tim ho zahrnout. Pokud se nekdo utesuje predstavou, ze kterakoliv zena dokaze muzi vsugerovat neco, co neni, je to na povazenou. Pak prece neni nic jednodussiho nez se to taky naucit. Jenze ono se to naucit nelze, protoze to tak nefunguje.
A tvrdit, ze milenky si nedovedou vybudovat hodnotny vztah, proto museji krast jinde a jeste k tomu tam, kde to funguje..... nebezpecne zevseobecnovani, nebezpecna iluze
Zjistila jsem, ze jsem na prvni strance, ostatni jsem necetla, takze vracim svuj prispevek a budu cist dal, tohle byla reakce na prispevek tusim z 23..
Tak jsem to precetla vsechno... na sve reakci na Evin prispevek nic nemenim, ona jiste vi, co mam na mysli.
Obecne mohu jen dodat, ze kazdy, kdo si plete pojmy, zamenuje sex s laskou, domniva se, ze nevera je neco, co musi odsoudit a nikoliv pochopit, zada po druhem, aby prevzal zodpovednost za sve stesti nebo naopak na sebe vztahuje odpovednost za jeho nestesti, ma z meho pohledu dost velkou smulu a stranky babinetu mi to jen potvrzuji.
aevo,
taky vim, o cem pisu, mam to prozite z obou stran.
Upravil(a) Pandorraa (30. 3. 2006 22:14)
Není tady
Pan,
taky mi ledacos začíná docházet. Ale asi pozdě. Chtěla bych vrátit čas aspoňo pět let. Pak bych věděla, co mám udělat, a nebyli bychom teď oba netastní. Protoe, a na něho tady plivu nebo ho chválím, astný není.
ale moná by k tomu stejně dolo, ivot je kola.
aeva
myslim, ze neni trreba vracet cas, poznani k cloveku prichazi vzdy ve spravny cas, nekdy pravda musi prijit vickrat a o to vic to boli..... ja nemam pocit, ze prislo pozde. Naopak, mozna prislo prilis brzy, protoze ty uz vis, ale on porad nic nechape! Muzes ted byt jeho ucitelkou, ale ver mi, nic ho nenaucis, pokud budes ustupovat a nebudes trpeliva a dusledna!
A porad si opakuj: ty nejsi zodpovedna za jeho stesti, to nelze nikomu prinest na zlatem podnose, kazdy ho musi najit nejprve uvnitr, ve svem srdci.
Není tady
Tak já se připojím. Včera jsem si uila tuli tuli a sexík se svým enatým kamarádem, momentálně mají krizi, kadý bydlí v jednom patře baráku, tak jsem si to hezky uila a to je vechno. Nic nechci (teda moná opáčko by nebylo patné), nehodlám řeit vůbec ale vůbec nic ani nehodlám být roztomilou milenkou, která bude foukat jeho bolístky a rámy v muském egu. To a si chlapec vyřeí sám......
lvice napsal(a):
Tak já se připojím. Včera jsem si uila tuli tuli a sexík se svým enatým kamarádem, momentálně mají krizi, kadý bydlí v jednom patře baráku, tak jsem si to hezky uila a to je vechno. Nic nechci (teda moná opáčko by nebylo patné), nehodlám řeit vůbec ale vůbec nic ani nehodlám být roztomilou milenkou, která bude foukat jeho bolístky a rámy v muském egu. To a si chlapec vyřeí sám......
Lvice, ty ty ty!!!!
Není tady
Angie . ijeme jenom jednou...... Je fajn si občas ivot zpříjemnit také něčím jiným ne čokoládou . Navíc, je to přirozná biologická potřeba . On nemůe mít děti, tak se vlastně nemusíme ničeho obávat
Ultra: jistě e láska, jen sex to nikdy zcela nezničí!
A ty lvice si dávej pozor, a se Ti to nezvrtne....
Není tady
Ahoj vem, (neukamenujte mne, jen můj názor do diskuze): Nevěrná jsem nikdy nebyla a předpokládám, e nebudu. Musela bych se hanbou propadnout. Zkusila jsem ít několik let s partnerem z rozumu (ne z lásky - s tím do toho el). Nechtělo se mi ho dotýkat, ale pořád jsem si namlouvala, e vechno ostatní je perfektní, a e i tohle se poddá. (Nepoddalo.) Líbili se mi přitom i jiní, i jsem se zamilovala jinde (to se moná stane kadému?!), ale nezahnula jsem. Neudělala jsem nic, kvůli čemu bych si sama sebe nemohla váit. Udělám to jednou za ivot, ale nesmau to nikdy. Pudy jsou silné, ale nejsme zvířátka. Chovat se jak zaběhlá čubička (a jetě svoje chování hájit). To nemáte svoji hrdost a čest? Jak by vám to bylo příjemné z partnerovi strany?(Somálci asi vědí, proč svoje eny "zaívají" coby pětileté holčičky a "rozpárat" si je smí a manel). Pořiďte si robertka na sex, nebo dobrého kamaráda na pofoukání bolístek (a to není málo!), nebo nezadaného na obojí a jetě pohlazení (tím ádná due netrpí a o to by mělo jít předevím). Kdy nejde o lásku, můe vám být skoro putna, kdo to bude. Nezadaných je taky dost. Jste velmi sexuchtivé? Ve veřejném domě vás za to budou jetě platit. Pokud chcete lásku a se současným se vám jí nedostává (a vy jste tak naivní, nebo mladé, e si myslíte, e má trvat věčně), tak (samozřejmě v bezdětném vztahu) partnera vyměňte, co je pro něj taky hrozné, ale být dobrým ze soucitu, nebo ho zraňovat podváděním... vak to znáte. Ale prosím necizolote. Pak nebudou muset vznikat tyhle utrápené rubriky utrápených lidí. Co má dělat například čtyřicetiletá dáma (upracovaná, protoe se celý ivot starala o jeho pohodlí) proti dvacetileté lehkomyslné holčičce v síovaném tričku, která ráda flirtuje? Kuřátka, my víme, e na to máte. Nemusíte nám to dokazovat. Jste svým mládím lepí ne my. A my se proti tomu nemůeme bránit. Tak nám to prosím nedělejte. Protoe na tom za krátko budete stejně. Napřete svůj elán do sportu, něco podnikejte, uijte si mládí, ale neničte lidské due. Chybí vám něco v partnerství? Vyřete to. Nejde to vyřeit? Netrapte se vzájemě a ukončete to. Máte čerstvého manela? Mějte i kamarády (jen kamarády!) a vám ani za pár let nechybí dostatek pozornosti. Proč jste se vdávaly, kdy se chcete chovat jako k.... - prostitutky. Není mezi vámy a jimy rozdíl. Ony za peníze, vy za zničené due v rodině někoho vám blízkého - Co je horí?!? Omlouvám se za tvrdá slova těm, které se zamilovaly a přitom netuily, e ten je ten hazlík enatý. To je podle mě troku něco jiného. Nejdřív o jeho eně nemáte tuení. Pak vás uchlácholí, e mu to doma stejně neklape a vy tomu chcete věřit a tak doufáte a prodluujete si trápení dál. (Kdyby s ní nechtěl být odeel by. Ne zítra, ne za měsíc, ne a se ena uzdraví. Ale hned!!!). (Ale ruku na srdce, pak by vás stejně nebavil, protoe by byl najednou dostupný). Co máme zadarmo, toho si neváíme. Kdy jsou u navíc děti a manelství přitom relativně funguje, postavila bych takového d... holkaře ke zdi. Udělejte mu na něm uzel a odkráčejte středem. Nebuďte Vy ta patná! Pokud záměrně svádíte enaté mue od rodin, jste spodina a přeji vám, aby se vám stalo toté opačně a chytly jetě nějakou tu "bleuli" (ale té se nejspí dostane akorát té jeho chudince, kdysi vyvolené, doma). Rodinám s dětmi do svědomí sahat nemůu. Ale četla jsem na toto téma odbornou literaturu a pan doktor P. je toho názoru, e kvůli momentálnímu spadnutí srdce do kalhotek maminky se dětská due rozvodem ničit nemá. Ale enský, sakra, přece nebudem jako oni (hormonální uzlíčci chlapi), kteří často přemýlí jenom tím jedním. My se snad dokáeme ovládat, ne? Kde nebude příjemce, nebude dárce. Omlouvám se za dlouhý sloh, ale některé reakce mi hnuly lučí. Ufff, teď můete začít kamenovat :-))) Jo a jukněte se prosím jetě na www.kudlanka.cz Věrným, a nevlastní vinou zapleteným přeji hezký den, Lenka*
Povedený Apríl :-)
Není tady
Nevím proč, ale mám takový pocit, e to nepíe ena... Jo, jako Apríl to celkem ujde :-)))
Není tady
Ad Pan: Nevím, co je na názoru, e být dokonalá milenka je hračka, scestné a zjednoduené. Podle mě je to mnohem lehčí ne být dokonalá manelka. Ale to je věc názoru. Milenka se nestará o chlapovy ponoky, nečeká od něj, e jí spraví odpad...atd. Normální milenka ví, e je a druhá a taky to tak akceptuje. Měla by taky vědět, e chlap, s kterým je, pravděpodobně nikdy nebude "její", nikdy neopustí manelku a děti. Jestli jí to nesedí, to čekání, chlácholení a utěování, jestli si slibuje víc, tak a jde raději od válu a najde si svobodného. Manelka to má těí v tom, e se na manela (podle mě právem) spoléhá. Spoléhá na to, e kdy slíbí spravit odpad, tak to udělá. Spoléhá na to, e kdy jí říká, peníze nejsou, tak je nemá. Spoléhá na to, e kdy slíbil vyzvednout dítě, tak to udělá.....Kdy tohle vechno ten manel jen říká, ale skutečnosti jsou jiné, tak to ta manelka má sakra těký. Jak by potom mohla být dokonalou milenkou? A hlavně proč by měla, pro koho? Aspoň tak to bylo v mém manelství a tam bylo neskonale těké něco chválit, někoho chlácholit a utěovat, naslouchat atd., nejde pořád jen dávat, kdy druhý nedává nic. Dávat a brát musí oba, u nás jsem poslední léta dávala jen já a můj drahouek jen bral......Názor, e milenky jsou mrchy neschopné utvářet vlastní vztahy a kradoucí vztahy jiné, nesdílím (doufám, e je omyl, es to připsala ke komentáři k mému příspěvku). Naopak tvůj názor na nevěru sdílím do puntíku. Kdo to nechápe, sám si můe brečet, e se mu ivot nedaří.
Není tady
Kačenko, zvrtnout se to můe pouze tehdy, pokud v hlavě nemá jasno, co já mám. Ale vím, co tím myslí, u jsem si tím prola a bolelo mě to dva roky. Vím o čem je řeč......
Tak u som zasa na tejto diskusii, nedá mi to... Tieto príspevky ma zasa dostali. A uvedmila som si, e asi nie som sama, u koho je to takto: dámy, nie sme buď len dcéry, alebo frajerky, alebo manelky, prípadne dcéry,sestry, atď, ale postupne v ivote vetkým alebo väčinou z toho. A takisto si mnohé vyskúame tak úlohy podvádzaných, ako aj podvádzajúcich, prípadne tých, s ktorými sa podvádza. Asi je to potrebné, aby sme sa naučili to, čo sa nauči máme. a Tým, čo kričia: ja nikdy! sa len tíko smejem, lebo viem, e kto kričí - to by som JA NIKDY nemohla - je u na polceste k tomu, aby do toho spadla. Priam si koleduje o malér. Take nekameňujme nikoho, ani mono vežmi neužutjme, ale sname sa poradi, pomôc(teda hlavne, ak nás o pomoc alebo radu poiadajú) a prípadne si vzia poučenie. Ja som si vyskúala vetky tri úlohy, ani jedna nie je vežmi veselá, a úprimne dúfam, e sa k nim u nevrátim. Viem, e urobím iné chyby, ale to nič, veď prečo opakova stále tie isté chyby, keď je na svete tožko nádherných iných chýb ;-))
Dnes viem, e moje chodenie so enatým(nieeby mi to bol povedal hneď na začiatku, naopak) bolo strachom z hlbieho, pevnejieho vzahu. Nemala som na to, i s niekým natrvalo v jednom byte a zdieža s ním vetko - bola som ete stále zvalcovaná predolým vzahom a jeho kalamitným koncom, keď ma človek, ktorému som 9 rokov pomáhala ako nikto v jeho ivote, podvádzal(teda nepodvádzal, vedela som nej, vežmi sa netajil), oberal o peniaze a zraňoval dobre mierenými poznámkami. Pôvodne som trvala na tom, e u nikdy iaden chlap, po dvoch rokoch som zatúila po chlapovi(asi hlavne po sexe, ale aj po iných veciach), ale ktovie prečo som si myslela, e vetci nezadaní budú nalieha, aby som im prala fusakle a viedla účtovníctvo a domácnos(asi pod vplyvom predolého vzahu), a tak volila z môjho pohžadu lepie východisko. Asi som aj bola trochu mrcha - reálne nie, nikdy som nikoho od rodiny neodvádzala a nikdy som ho nechcela "ma len pre seba" - ale nevedela som i inak. Rozum si mohol blnka, čo chcel, podvedomie kričalo od strachu. A po cca ôsmich rokoch som sa zotavila natožko, e som schopná vzahu so vetkým, čo k nemu patrí. A nechcem ani podvádza, ani by podvádzaná, ani tá, s ktorou podvádzajú. Ale neviem, čo mi ivot ete nachystal za skúky, tak len opatrne epkám - prosím, u nie...
Keby boli vzahy ideálne, nevera by buď neexistovala, alebo by to bolo fakt jedno odsúdeniahodné svinstvo. Ale ani ivot sám, ani vzahy ideálne nie sú... Zmierme sa s tým. A bojujme najlepie, ako vieme.
Zakončím tento traktát mojím postrehom: Najsilnejí pocit, ktorý som si zo vetkých tých nevier odniesla, bol smútok. Nie hnev, nie zlos, nič podobné. Len smútok nad tým, ako žudia v zásade kormidlujú svoj ivot i ivoty okolo seba vcelku najlepie, ako vedia, ale pri tom, čo si nesú z detstva(alebo z minulých ivotov), z puberty, predolých zranení, často sekajú okolo seba i seba samých straných spôsobom. Málokto chce ubliova - ani tí neverníci nie, oni sa vetci boja citov veobecne a negatívnych peciálne - ale veža žudí ubliuje tak nejako mimochodom, bez úmyslu. Neberte to ubliovanie osobne, ale snate sa vy sami čo najmenej ubliova, sebe i druhým... Howgh Selima
Selimo, nemá to chybu
Dotaz na milenky:
Mě zajímá soukromě jedna věc - vám fakt nevadí, kdy toho svýho enáče tak "milujete", e spí se svou enou,a by nebyl nápadný??????????????? Neárlíte? nebo věříte jeho kecům, e to není ono?
Po objevení nevěry manela u nás funguje sex líp, ne kdykoli předtím... To by asi milenka čuměla. Dělám jí to tak trochu i natruc , potvoře... Aby ho neměla jen pro sebe.
Já (i kdy mi tehdy přítel, dnes můj manel) tvrdil, e s manelkou od té doby, co mně poznal spal jen párkrát na začátku a pak u prostě nemohl, tak jsem mu nevěřila.
Kdy po roce a půl dolo rozvodové, tak jsem si ho přečetla - jeho manelka tam píe, e jejich manelství neplní ádnou funkci a e intimně spolu neijí u více ne rok.
Není tady
Káčo, nechci tě nějak natvat, ale kdy se můj manel poprvé rozváděl, měl v rozvodových papírech uvedené to samé - přitom spolu spali jetě to ráno, ne jeli k soudu a pak jetě několikrát po rozvodu , prostě se dohodli, e to takhle napíou, dokonce i to, e on il přechodně u rodičů, protoe spolu prostě nemohli vydret - jen proto, aby je rozvedli na první stání...
emaa napsal(a):
Káčo, nechci tě nějak natvat, ale kdy se můj manel poprvé rozváděl, měl v rozvodových papírech uvedené to samé - přitom spolu spali jetě to ráno, ne jeli k soudu a pak jetě několikrát po rozvodu , prostě se dohodli, e to takhle napíou, dokonce i to, e on il přechodně u rodičů, protoe spolu prostě nemohli vydret - jen proto, aby je rozvedli na první stání...
Emaa, ani ja ta nechcem nastvat, ale vztahy, dokonca ani tie medzi muzom a zenou, nie su len o tom, s kym kto prave realne spi. Moj byvaly mal zlozvyk spat so svojimi bvalymi frajerkami(a obcas aj kamaratkami), ale mna to nestvalo, lebo som vedela, ze to okrem "spestrenia jedalnicku" nic neznamena. a neznamenalo. Ovela viac mi vadilo, ze stale prechovaval hlboke city a obdiv ku svagrinej(s ktorou povodne chodil on a brat mu ju udajne prebral-brat to ale popiera). To bolo ovela vyznamnejsie - prenho aj pre mna.
A ako - zatial byvala - "potvora" ti mozem povedat, ze ma vobec netrapilo, ci moj milenec spi alebo nespi so zenou. On tvrdil, ze nespi, ale moc som mu neverila. Lenze som vedela, a potvrdilo sa mi to, ze pri milovani so mnou nesniva o nej, ale naopak. Myslim, ze aspon v urcitom stadiu mal dokonca este ine milenky okrem mna, ale ani to ma nerozhadzalo. My sme mali a do istej miery stale mame taky dost zvlastny vztah, ktory uz prekrocil hranice sexu. Ale samozrejme nechcem zovseobecnovat a byt "hovorkynou vsetkych mileniek".
..záitky...?
Betinko - jen taková technická poznámka: a co s případnými dětmi.....OK, partner se baví s milenkou, já se budu bavit se svým známým, a co s dětma? Máme si dát slubičky, dnes si jdu trejchnout já, tudí ty hlídá?
V tom případě by snad bylo lepí být single a uívat si naplno.Jen nevím, co s případnými potomky...
Není tady
I kdy zase být single to není o ničem, takhle je to troku jako adrenalinový sport: prozradí se to, neprozradí....
Není tady
Betinko no proti gustu ...., pokud se ti tak líbí ít.
Betinko, a nechytla Tě ,,druhá míza"?
Není tady