Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 30. 3. 2006 21:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: nevěra z druhého pohledu - " té mrchy "

Evo,
u tebe mne prekvapuje, ze tak strasne zjednodusujes, holka co to s tebou v posledni dobe je?... Byt dokonalou milenkou vubec neni hracka. A pokud ano, proc ji neni kazda manzelka, nakonec i milenky vetsinou byvaji zaroven neci manzelky...
Neni pravdou, ze milenka nic nemusi, musi cekat, az na ni dojde rada! Trpelive naslouchat, chlacholit a utesovat, byt mila a vasniva. Musi vyhmatnout, co muzi doma chybi a tim ho zahrnout. Pokud se nekdo utesuje predstavou, ze kterakoliv zena dokaze muzi vsugerovat neco, co neni, je to na povazenou. Pak prece neni nic jednodussiho nez se to taky naucit. Jenze ono se to naucit nelze, protoze to tak nefunguje.
A tvrdit, ze milenky si nedovedou vybudovat hodnotny vztah, proto museji krast jinde a jeste k tomu tam, kde to funguje..... nebezpecne zevseobecnovani, nebezpecna iluze

Zjistila jsem, ze jsem na prvni strance, ostatni jsem necetla, takze vracim svuj prispevek a budu cist dal, tohle byla reakce na prispevek tusim z 23..

Tak jsem to precetla vsechno... na sve reakci na Evin prispevek nic nemenim, ona jiste vi, co mam na mysli.
Obecne mohu jen dodat, ze kazdy, kdo si plete pojmy, zamenuje sex s laskou, domniva se, ze nevera je neco, co musi odsoudit a nikoliv pochopit, zada po druhem, aby prevzal zodpovednost za sve stesti nebo naopak na sebe vztahuje odpovednost za jeho nestesti, ma z meho pohledu dost velkou smulu a stranky babinetu mi to jen potvrzuji.

aevo,
taky vim, o cem pisu, mam to prozite z obou stran.

Upravil(a) Pandorraa (30. 3. 2006 22:14)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#52 30. 3. 2006 22:24

aeva1
Host

Pan,
taky mi ledacos začíná docházet. Ale asi pozdě. Chtěla bych vrátit čas aspoňo pět let. Pak bych věděla, co mám udělat, a nebyli bychom teď oba neštastní. Protože, a na něho tady plivu nebo ho chválím, šastný není.
ale možná by k tomu stejně došlo, život je škola.

#53 30. 3. 2006 23:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aeva
myslim, ze neni trreba vracet cas, poznani k cloveku prichazi vzdy ve spravny cas, nekdy pravda musi prijit vickrat a o to vic to boli..... ja nemam pocit, ze prislo pozde. Naopak, mozna prislo prilis brzy, protoze ty uz vis, ale on porad nic nechape! Muzes ted byt jeho ucitelkou, ale ver mi, nic ho nenaucis, pokud budes ustupovat a nebudes trpeliva a dusledna!
A porad si opakuj: ty nejsi zodpovedna za jeho stesti, to nelze nikomu prinest na zlatem podnose, kazdy ho musi najit nejprve uvnitr, ve svem srdci.

Není tady

#54 31. 3. 2006 9:47

lvice
Host

Tak já se připojím. Včera jsem si užila tuli tuli a sexík se svým ženatým kamarádem, momentálně mají krizi, každý bydlí v jednom patře baráku, tak jsem si to hezky užila a to je všechno. Nic nechci (teda možná opáčko by nebylo špatné), nehodlám řešit vůbec ale vůbec nic ani nehodlám být roztomilou milenkou, která bude foukat jeho bolístky a šrámy v mužském egu. To a si chlapec vyřeší sám......

#55 31. 3. 2006 9:54

Angie
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

Tak já se připojím. Včera jsem si užila tuli tuli a sexík se svým ženatým kamarádem, momentálně mají krizi, každý bydlí v jednom patře baráku, tak jsem si to hezky užila a to je všechno. Nic nechci (teda možná opáčko by nebylo špatné), nehodlám řešit vůbec ale vůbec nic ani nehodlám být roztomilou milenkou, která bude foukat jeho bolístky a šrámy v mužském egu. To a si chlapec vyřeší sám......

Lvice, ty ty ty!!!!

Není tady

#56 31. 3. 2006 10:11

lvice
Host

Angie big_smile. Žijeme jenom jednou...... Je fajn si občas život zpříjemnit také něčím jiným než čokoládou big_smile. Navíc, je to přirozná biologická potřeba big_smile. On nemůže mít děti, tak se vlastně nemusíme ničeho obávat big_smile

#57 1. 4. 2006 13:43

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Ultra: jistě že láska, jen sex to nikdy zcela nezničí!
A ty lvice si dávej pozor, a se Ti to nezvrtne....

Není tady

#58 1. 4. 2006 19:36

Lenkaa
Host

Ahoj všem, (neukamenujte mne, jen můj názor do diskuze): Nevěrná jsem nikdy nebyla a předpokládám, že nebudu. Musela bych se hanbou propadnout. Zkusila jsem žít několik let s partnerem z rozumu (ne z lásky - s tím do toho šel). Nechtělo se mi ho dotýkat, ale pořád jsem si namlouvala, že všechno ostatní je perfektní, a že i tohle se poddá. (Nepoddalo.) Líbili se mi přitom i jiní, i jsem se zamilovala jinde (to se možná stane každému?!), ale nezahnula jsem. Neudělala jsem nic, kvůli čemu bych si sama sebe nemohla vážit. Udělám to jednou za život, ale nesmažu to nikdy. Pudy jsou silné, ale nejsme zvířátka. Chovat se jak zaběhlá čubička (a ještě svoje chování hájit). To nemáte svoji hrdost a čest? Jak by vám to bylo příjemné z partnerovi strany?(Somálci asi vědí, proč svoje ženy "zašívají" coby pětileté holčičky a "rozpárat" si je smí až manžel).  Pořiďte si robertka na sex, nebo dobrého kamaráda na pofoukání bolístek (a to není málo!), nebo nezadaného na obojí a ještě pohlazení (tím žádná duše netrpí a o to by mělo jít především). Když nejde o lásku, může vám být skoro putna, kdo to bude. Nezadaných je taky dost. Jste velmi sexuchtivé? Ve veřejném domě vás za to budou ještě platit. Pokud chcete lásku a se současným se vám jí nedostává (a vy jste tak naivní, nebo mladé, že si myslíte, že má trvat věčně), tak (samozřejmě v bezdětném vztahu) partnera vyměňte, což je pro něj taky hrozné, ale být dobrým ze soucitu, nebo ho zraňovat podváděním... však to znáte. Ale prosím necizoložte. Pak nebudou muset vznikat tyhle utrápené rubriky utrápených lidí. Co má dělat například čtyřicetiletá dáma (upracovaná, protože se celý život starala o jeho pohodlí) proti dvacetileté lehkomyslné holčičce v síovaném tričku, která ráda flirtuje? Kuřátka, my víme, že na to máte. Nemusíte nám to dokazovat. Jste svým mládím lepší než my. A my se proti tomu nemůžeme bránit. Tak nám to prosím nedělejte. Protože na tom za krátko budete stejně. Napřete svůj elán do sportu, něco podnikejte, užijte si mládí, ale neničte lidské duše.  Chybí vám něco v partnerství? Vyřešte to. Nejde to vyřešit? Netrapte se vzájemě a ukončete to. Máte čerstvého manžela? Mějte i kamarády (jen kamarády!) a vám ani za pár let nechybí dostatek pozornosti. Proč jste se vdávaly, když se chcete chovat jako k.... - prostitutky. Není mezi vámy a jimy rozdíl. Ony za peníze, vy za zničené duše v rodině někoho vám blízkého - Co je horší?!? Omlouvám se za tvrdá slova těm, které se zamilovaly a přitom netušily, že ten je ten hazlík ženatý. To je podle mě trošku něco jiného. Nejdřív o jeho ženě nemáte tušení.  Pak vás uchlácholí, že mu to doma stejně neklape a vy tomu chcete věřit a tak doufáte a prodlužujete si trápení dál. (Kdyby s ní nechtěl být odešel by. Ne zítra, ne za měsíc, ne až se žena uzdraví. Ale hned!!!). (Ale ruku na srdce, pak by vás stejně nebavil, protože by byl najednou dostupný). Co máme zadarmo, toho si nevážíme. Když jsou už navíc děti a manželství přitom relativně funguje, postavila bych takového d... holkaře ke zdi. Udělejte mu na něm uzel a odkráčejte středem. Nebuďte Vy ta špatná! Pokud záměrně svádíte ženaté muže od rodin, jste spodina a přeji vám, aby se vám stalo totéž opačně a chytly ještě nějakou tu "blešuli" (ale té se nejspíš dostane akorát té jeho chudince, kdysi vyvolené, doma). Rodinám s dětmi do svědomí sahat nemůžu. Ale četla jsem na toto téma odbornou literaturu a pan doktor P. je toho názoru, že kvůli momentálnímu spadnutí srdce do kalhotek maminky se dětská duše rozvodem ničit nemá. Ale ženský, sakra, přece nebudem jako oni (hormonální uzlíčci chlapi), kteří často přemýšlí jenom tím jedním. My se snad dokážeme ovládat, ne? Kde nebude příjemce, nebude dárce. Omlouvám se za dlouhý sloh, ale některé reakce mi hnuly žlučí. Ufff, teď můžete začít kamenovat :-))) Jo a jukněte se prosím ještě na www.kudlanka.cz Věrným, a nevlastní vinou zapleteným přeji hezký den, Lenka*

#59 3. 4. 2006 7:43

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Povedený Apríl :-)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#60 3. 4. 2006 8:53

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Nevím proč, ale mám takový pocit, že to nepíše žena... Jo, jako Apríl to celkem ujde :-)))

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#61 3. 4. 2006 9:24

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Ad Pan: Nevím, co je na názoru, že být dokonalá milenka je hračka, scestné a zjednodušené. Podle mě je to mnohem lehčí než být dokonalá manželka. Ale to je věc názoru. Milenka se nestará o chlapovy ponožky, nečeká od něj, že jí spraví odpad...atd. Normální milenka ví, že je až druhá a taky to tak akceptuje. Měla by taky vědět, že chlap, s kterým je, pravděpodobně nikdy nebude "její", nikdy neopustí manželku a děti. Jestli jí to nesedí, to čekání, chlácholení a utěšování, jestli si slibuje víc, tak a jde raději od válu a najde si svobodného. Manželka to má t잚í v tom, že se na manžela (podle mě právem) spoléhá. Spoléhá na to, že když slíbí spravit odpad, tak to udělá. Spoléhá na to, že když jí říká, peníze nejsou, tak je nemá. Spoléhá na to, že když slíbil vyzvednout dítě, tak to udělá.....Když tohle všechno ten manžel jen říká, ale skutečnosti jsou jiné, tak to ta manželka má sakra těžký. Jak by potom mohla být dokonalou milenkou? A hlavně proč by měla, pro koho? Aspoň tak to bylo v mém manželství a tam bylo neskonale těžké něco chválit, někoho chlácholit a utěšovat, naslouchat atd., nejde pořád jen dávat, když druhý nedává nic. Dávat a brát musí oba, u nás jsem poslední léta dávala jen já a můj drahoušek jen bral......Názor, že milenky jsou mrchy neschopné utvářet vlastní vztahy a kradoucí vztahy jiné, nesdílím (doufám, že je omyl, žes to připsala ke komentáři k mému příspěvku). Naopak tvůj názor na nevěru sdílím do puntíku. Kdo to nechápe, sám si může brečet, že se mu život nedaří.

Není tady

#62 3. 4. 2006 9:25

lvice
Host

Kačenko, zvrtnout se to může pouze tehdy, pokud v hlavě nemᚠjasno, což já mám. Ale vím, co tím myslíš, už jsem si tím prošla a bolelo mě to dva roky. Vím o čem je řeč......

#63 7. 4. 2006 15:42

Selima
Host

Tak už som zasa na tejto diskusii, nedá mi to... Tieto príspevky ma zasa dostali. A uvedmila som si, že asi nie som sama, u koho je to takto: dámy, nie sme buď len dcéry, alebo frajerky, alebo manželky, prípadne dcéry,sestry, atď, ale postupne v živote všetkým alebo väčšinou z toho. A takisto si mnohé vyskúšame tak úlohy podvádzaných, ako aj podvádzajúcich, prípadne tých, s ktorými sa podvádza. Asi je to potrebné, aby sme sa naučili to, čo sa nauči máme. a Tým, čo kričia: ja nikdy! sa len tíško smejem, lebo viem, že kto kričí - to by som JA NIKDY nemohla - je už na polceste k tomu, aby do toho spadla. Priam si koleduje o malér. Takže nekameňujme nikoho, ani možno vežmi neužutjme, ale snažme sa poradi, pomôc(teda hlavne, ak nás o pomoc alebo radu požiadajú) a prípadne si vzia poučenie. Ja som si vyskúšala všetky tri úlohy, ani jedna nie je vežmi veselá, a úprimne dúfam, že sa k nim už nevrátim. Viem, že urobím iné chyby, ale to nič, veď prečo opakova stále tie isté chyby, keď je na svete tožko nádherných iných chýb ;-))
Dnes viem, že moje chodenie so ženatým(niežeby mi to bol povedal hneď na začiatku, naopak) bolo strachom z hlbšieho, pevnejšieho vzahu. Nemala som na to, ži s niekým natrvalo v jednom byte a zdieža s ním všetko - bola som ešte stále zvalcovaná predošlým vzahom a jeho kalamitným koncom, keď ma človek, ktorému som 9 rokov pomáhala ako nikto v jeho živote, podvádzal(teda nepodvádzal, vedela som nej, vežmi sa netajil), oberal o peniaze a zraňoval dobre mierenými poznámkami. Pôvodne som trvala na tom, že už nikdy žiaden chlap, po dvoch rokoch som zatúžila po chlapovi(asi hlavne po sexe, ale aj po iných veciach), ale ktovie prečo som si myslela, že všetci nezadaní budú nalieha, aby som im prala fusakle a viedla účtovníctvo a domácnos(asi pod vplyvom predošlého vzahu), a tak volila z môjho pohžadu lepšie východisko. Asi som aj bola trochu mrcha - reálne nie, nikdy som nikoho od rodiny neodvádzala a nikdy som ho nechcela "ma len pre seba" - ale nevedela som ži inak. Rozum si mohol žblnka, čo chcel, podvedomie kričalo od strachu. Až po cca ôsmich rokoch som sa zotavila natožko, že som schopná vzahu so všetkým, čo k nemu patrí. A nechcem ani podvádza, ani by podvádzaná, ani tá, s ktorou podvádzajú. Ale neviem, čo mi život ešte nachystal za skúšky, tak len opatrne šepkám - prosím, už nie...
Keby boli vzahy ideálne, nevera by buď neexistovala, alebo by to bolo fakt jedno odsúdeniahodné svinstvo. Ale ani život sám, ani vzahy ideálne nie sú... Zmierme sa s tým. A bojujme najlepšie, ako vieme.
Zakončím tento traktát mojím postrehom: Najsilnejší pocit, ktorý som si zo všetkých tých nevier odniesla, bol smútok. Nie hnev, nie zlos, nič podobné. Len smútok nad tým, ako žudia v zásade kormidlujú svoj život i životy okolo seba vcelku najlepšie, ako vedia, ale pri tom, čo si nesú z detstva(alebo z minulých životov), z puberty, predošlých zranení, často sekajú okolo seba i seba samých strašných spôsobom. Málokto chce ubližova - ani tí neverníci nie, oni sa všetci boja citov všeobecne a negatívnych špeciálne - ale veža žudí ubližuje tak nejako mimochodom, bez úmyslu. Neberte to ubližovanie osobne, ale snažte sa vy sami čo najmenej ubližova, sebe i druhým... Howgh Selima

#64 7. 4. 2006 16:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Selima

pussa   big_smile

Není tady

#65 10. 4. 2006 9:16

lvice
Host

Selimo, nemá to chybu hjarta

#66 10. 4. 2006 9:20

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ahoj lvice, psala jsem ti soukromý dotaz - díky! smile

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#67 15. 4. 2006 23:41

emaa
Host

Dotaz na milenky:
Mě zajímá soukromě jedna věc - vám fakt nevadí, když toho svýho ženáče tak "milujete", že spí se svou ženou,a by nebyl nápadný??????????????? Nežárlíte? nebo věříte jeho kecům, že to není ono?
Po objevení nevěry manžela u nás funguje sex líp, než kdykoli předtím... To by asi milenka čuměla. Dělám jí to tak trochu i natruc smile, potvoře... Aby ho neměla jen pro sebe.

#68 16. 4. 2006 11:42

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Já (i když mi tehdy přítel, dnes můj manžel) tvrdil, že s manželkou od té doby, co mně poznal spal jen párkrát na začátku a pak už prostě nemohl, tak jsem mu nevěřila.
Když po roce a půl došlo rozvodové, tak jsem si ho přečetla - jeho manželka tam píše, že jejich manželství neplní žádnou funkci a že intimně spolu nežijí už více než rok.

Není tady

#69 18. 4. 2006 8:06

emaa
Host

Káčo, nechci tě nějak naštvat, ale když se můj manžel poprvé rozváděl, měl v rozvodových papírech uvedené to samé - přitom spolu spali ještě to ráno, než jeli k soudu a pak ještě několikrát po rozvodu smile, prostě se dohodli, že to takhle napíšou, dokonce i to, že on žil přechodně u rodičů, protože spolu prostě nemohli vydržet - jen proto, aby je rozvedli na první stání...

#70 18. 4. 2006 10:12

Selima
Host

emaa napsal(a):

Káčo, nechci tě nějak naštvat, ale když se můj manžel poprvé rozváděl, měl v rozvodových papírech uvedené to samé - přitom spolu spali ještě to ráno, než jeli k soudu a pak ještě několikrát po rozvodu smile, prostě se dohodli, že to takhle napíšou, dokonce i to, že on žil přechodně u rodičů, protože spolu prostě nemohli vydržet - jen proto, aby je rozvedli na první stání...

Emaa, ani ja ta nechcem nastvat, ale vztahy, dokonca ani tie medzi muzom a zenou, nie su len o tom, s kym kto prave realne spi. Moj byvaly mal zlozvyk spat so svojimi bvalymi frajerkami(a obcas aj kamaratkami), ale mna to nestvalo, lebo som vedela, ze to okrem "spestrenia jedalnicku" nic neznamena. a neznamenalo. Ovela viac mi vadilo, ze stale prechovaval hlboke city a obdiv ku svagrinej(s ktorou povodne chodil on a brat mu ju udajne prebral-brat to ale popiera). To bolo ovela vyznamnejsie - prenho aj pre mna.
A ako - zatial byvala - "potvora" ti mozem povedat, ze ma vobec netrapilo, ci moj milenec spi alebo nespi so zenou. On tvrdil, ze nespi, ale moc som mu neverila. Lenze som vedela, a potvrdilo sa mi to, ze pri milovani so mnou nesniva o nej, ale naopak. Myslim, ze aspon v urcitom stadiu mal dokonca este ine milenky okrem mna, ale ani to ma nerozhadzalo. My sme mali a do istej miery stale mame taky dost zvlastny vztah, ktory uz prekrocil hranice sexu. Ale samozrejme nechcem zovseobecnovat a byt "hovorkynou vsetkych mileniek".

#71 19. 4. 2006 21:59

x62358
Host

..zážitky...?

#72 19. 4. 2006 22:05

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Betinko - jen taková technická poznámka: a co s případnými dětmi.....OK, partner se baví s milenkou, já se budu bavit se svým známým, a co s dětma? Máme si dát službičky, dnes si jdu štrejchnout já, tudíž ty hlídáš?
V tom případě by snad bylo lepší být single a užívat si naplno.Jen nevím, co s případnými potomky...

Není tady

#73 19. 4. 2006 22:06

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

I když zase být single to není o ničem, takhle je to trošku jako adrenalinový sport: prozradí se to, neprozradí....

Není tady

#74 19. 4. 2006 22:27

x62358
Host

Betinko no proti gustu ...., pokud se ti tak líbí žít.

#75 20. 4. 2006 13:36

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Betinko, a nechytla Tě ,,druhá míza"?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí