6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Michaela.43: Ano, ona se mi raději vyhýbá...nejspí nemá čistý svědomí, ale to, holka, klidně mít můe, já u o BM fakt zájem neměla. Jo, jetě ve mě zůstávaly vzpomínky na vechno hezký a ty ze začátku vyvolávaly u mě lítost, ale i tohle časem odeznělo a dneska někdy zavzpomínám, jak to bývalo s BM hezký, ale u tak nějak jinak. Není mi u líto, e to není, pochopila jsem, e jsem ivotem s ním ztrácela sebe.....A jestli se milence její výhra u zajídá? Nevím, doufám, e jí to nějakou dobu jetě vydrí, protoe já v ní získala vlastně paní na hlídání, a to na dva týdny v měsíci a zdarma. Zdarma, pova! Sama má dítě, stará se o ně, uvaří, vypere, vezme je na procházku , do bazénu...tatínek se těchto aktivit účastní stále méně....ké by jetě vydrela, aby mi dítko neřeklo, e k tátovi u nejde a já ho neměla furt "na krku"...he he.....takhle se mu u nich zatím líbí.
Není tady
Jo, Mío, jetě něco - asi po půl roce, co jsem odela, jsem na manela zahrála takový divadlo, jako e bych se vrátila. Zajímalo mě, co by na to řekl, jak by se zachoval. (Jí u měl nastěhovanou doma a tvrdil mi, e to je pro něj ekonomicky výhodný, protoe ona mu platí půlku nájmu a její byt pronajímají, e oni spolu "jen" bydlí, e nejsou milenci.....hajzlík....) No a děvčete mi bylo upřímně líto, protoe on mi řekl, a se nestarám, e TO by si nějak zařídil....Ona mu je fakt jen náplastí...chuděra...ale kadý svého těstí strůjcem.
Upravil(a) Eva36 (23. 3. 2006 13:56)
Není tady
Evo,
tak to buď jen ráda a přeji ti, aby jim to dlouho vydrelo...to jsou ale osudy, co?Sice v podstatě stejné problémy, ale pak se to tak různě rozvine a vyvine...v podstatě "měla jsi těstí", jak se říká, protoe ta střídavá péče by asi těko la, kdybste bydleli kadý někde jinde 150km daleko- myslím kvůli kole,kroukům...atd
Není tady
Jo, měla jsem těstí. Mám prima dítě, bolestně jsem dospěla k osvobozujícímu poznání, e jsem člověk a to dobrý člověk, můu si sebe váit, můu ít sama, je mi fajn. K dítěti mám chůvu a bývalý se přeci jen snaí o výchovu kluka mnohem víc, ne to kdy dělal za manelství! Take jsem fakt vyhrála a mám hrozně hezkej pocit.
Není tady
Kato 003, raguji na tvůj napsal(a):
Abigail napsal(a):
KATO 003 napsala jsem příspěvek k tvému tématu, ale nějak se vloudil k tématu POTRAT, tak pokud má chu si to přečíst, tak vlítni tam. Abigail
Kato 003, raguji na tvůj příspěvek a přestoe se mi vaří krev v ilách, zkouím být objektivní. Minimálně to, e čte příspěvky i druhé strany, nás někdy podvedených, je polehčující okolnost.
Sex, něhu a pohlazení najde nejen u enatých muů, těm toti nerozbíjí vztah, ale krade něco cos nevybudovala. Velmi mi tvé názory připomínají naí milenku, se kterou jsem vedla dlouhodobě osobní hovory, ve snaze pochopit, co se děje. Alibisticky házela vinu jen na manela, ona byla obětí a pak odhozenou hračkou. Můj mu srab co kvůli lásce neodeel od rodiny,...
Jen ze svých zkueností mohu mít na milenky subjektivní názor. Nedokáí si sami vybudovat hodnotný vztah, tak naruujou a nebo kradou po kouskách, tam kde to funguje. A kde to nefunguje, tam ji dávno mělo dojít k rozchodu, ...
Váí si jako milenka vůbec sama sebe? Co to dělá? Věřím, e spolu proíváte chvilky těstí, vdy se ti věnuje, v oblečení, které mu ena přichystala, voní voňavkou, kterou mu ena vybrala, je vymydlený, prostředky, které jeho ena nakoupila, má obstarané léky, .... A jak přispívá ty? Máte spolu sex a krásné chvilky, kde je teď ta jeho starostlivá ena? Vychovává asi jejich děti.... A na to chce být hrdá, nebo se jen vymlouvat? Nemá na víc? Abigail
Není tady
Dovolím si nesouhlasit, ty milenky nechtějí a nemohou ubliovat Vám manelkám, větinou Vás vůbec neznají, jste pro ně jen imaginární osoba, to o co jde, je Vá manel - ten není nesvéprávný, ví, co dělá a komu.
větinou ubliuje na obou stanách. ale milenka, je-li sama volná, pak si myslím, e vina není na ní, ale...
také jsem zaila tuto roli z obou stran...
Není tady
Přímo takových milenek, co si řeknou támhletý odloudím za trest jejího starýho je oopravdu minimum, to pak nejde ani o milenčiny city, ale třeba sázku....
Je-li milenka svobodná a příjde-li jí do cesty enatý mu, pak oveme on je ten se závazky....ona ani kolikrát jak dlouho neví s kým má tu čest...nebo taky ví, ale jde jí pochopitelně o osobní blaho a co proívá či neproívá manelka je jí absolutně jedno, a ji zná či nikoliv.Ona nekouká, e by měla manelce ubliovat, ale jde jí o to, e sama si uívá...., no a co by ne, kdy chlap dá...horí pro tu milenku, kdy si začne dělat marné naděje a chlap vezme zpátečku a hupky upky schovat se za "máminu sukni". To pak záleí, které straně dříve dojde trpělivost, nebo zda to mu nebude chtít řeit "se ctí" ( toto pojmenování se mi zvlá líbí- a vidím to zcela barevně, jak ctnosný mu opoutí upachtěnou manelky s třemi haranty na krku, aby mohl být po boku své nové milenky,neb ta o něj usiluje,protoe VÍ, e on to měl doma chudák hrozné....no , úplně červená knihovna, ale mnohdy končící jako balada....
Není tady
Jsem ráda, e si mohu číst názory z obou stran.
Já sama kdy jsem měla dlouhodobě přítele (5 let a 6 let - take ádné nijak velké přelétavé známosti)
V té době by mě opravdu nenapadlo byt nevěrná. Povaovala jsem se za věrného člověka, kdy bych se měla charakterizovat z tohoto pohledu...Tento problém jsem ale nemusela řeit.
Nabízí se mi otázky, z jakého důvodu ? První určitě byl ten, e ve vztahu jsem byla spokojená, nepotřebovala jsem hledat něco "jiného" A nijak jsem ani neřeila sama sebe.
Ale co kdybych v té době potkala někoho jiného ? Třeba by mě zaimponoval natolik, e bych nevěrná byla. Buď jen chvilkově, pro pozvednutí sebevědomí, pro zpestření... A nebo pak v době, kdy u se mé vzahy dostali do fáze krize by mě to pomohlo vyřeit ji rychle, rázně a vztah ukončit rychleji, ne tomu tak bylo.
V současné chvíli, myslím teď , kdy mám toho enatého - to byl on kdo o mě usiloval. To nemá být má omluva... samozřejmě mi to imponovalo. Moná jsem si potřebovala v té chvílí pozvednout sebevědomí a on té. Zrovna se seli dva lidé, ve stejnou chvíli...těch případů je ale tolik... mezi námi, v knihách v televizi...
Já se na to dívám absolutně srozumněná, e ten mu je doma spokojen. A nechtěla bych to měnit...jen mi dělá dobře, e se o mě zajímá...
Nechci se ptát zda jsem taková "mrcha"... ???
Zajímalo by mě, zda Vy, právě podváděné jste si sebou absolutně jisté, zda by jste sami nevěrné být nemohly ??? Nemyslím svému partnerovi, spí jde o podstatu zda ANO či NE. Můete si být sebou sebou stoprocentně jisté ???
A jste si absolutně jisté, e Vy by jste si NIKDY se enatým nezačaly ???
Není tady
kata303: 1. Nejsi mrcha. 2. Jsem si jistá, e nevěrná bych být mohla. U se mi to stalo. Teď mám hezký vztah a myslím, e nevěra k tomu nepatří. Jene to jsem si kdysi myslela taky a pak přiel jeden takový...3. Ne, s enatým bych si určitě i klidně začala. S tím, e bych doufala, e se to neprovalí....člověku je samotnému smutno a neznamená to, e chce ubliovat manelkách svých enatých milenců....dvakrát jsem měla vztah s enatým muem, dvakrát jsem byla smířená s tím, e jsem a ta druhá...i kdy měl jeden řeči, e se rozvede...
Není tady
Kata 303
nikdy neříkej nikdy, ale... Vzhledem k tomu, e jsem si proila roli podváděné Ti můu s upřímností napsat, e s enatým ne. Nepřeji Ti, aby jsi jednou byla v pozici mé nebo některé z nás tady, pak bys moná pochopila tu rozhodnost. Nevěra není důvodem k rozchodu, ale mnohdy ji provází hodně bolesti a trápení, ztráty důvěry a sebevědomí. Nejsou vechny milenky stejné. I Já mám přítelkyně, které jsou milenkami enatých muů, a vím, e se trápí, ale jsou i takové, které jdou tvrdě za svým a jsou schopny vech prostředků, přitom se snaí působit dojmem ubohé, ukřivděné a neastné, které jde předevím o jeho děti a nakonec to končí vyhroováním a telefonováním jeho manelce. Moná i Já budu jednou něčí milenka. I kdy teď mi to připadá jako sci-fi, ale po tom co jsem si proila, tak enáče ne. Tak jako nikdy nejím olivy.Take závěr,shrnuto a podtreno -dvě věci, které nemusím-enatého milence a olivy.
Není tady
Sofi,
olivám musí přijít na chu. Jsou výborné. Ale enatého taky ne, brrr. Dělat stejné trápení někomu, jaké jsem si teď proskákala já nechci. Čím se nám výběr značně zúil. No dnes je mi nějak bezdůvodně fajn. Tak ahoj
Olivám jsem zatím na chu nepřila. A proto jsem jetě nebyla v roli podváděné, enatého mue, proč ne ? Zrovna teď s jedním enatým chodím, tedy spíe spím... Někdy tomu prostě nejde poručit...
Tak tedy taky můj pohled.
I kdy to mám u za sebou, enatého v ivotě u nikdy!!! Je to trápení, já vím, e mně teď ,,ukamenují" zase ty podváděné manelky, ale pokud se stane, e se tomu neubráníte a straně velká láska je na světě - nic nezmůete. Čekala jsem skoro dva roky a dnes jsme manelé a máme tříletou dceru.
Kdybych měla ale znovu proít ty dva roky - nikdy! Dnes nechápu, jak jsem to mohla vydret a taky dělat.
Kdy jsme se poznali, byli jsme oba zadaní v manelství. Já měla dlouhodobě mue v cizině a doma syna. On dvě dcery. Byla to z obou stran láska, jak trám, manel říká, e s tím prostě tehdy nelo fakt nic dělat. Chtěla jsem to mockrát ukončit a taky jsem nechtěla ublíit na obou stranách (hlavně svému manelovi, jeho enu jsem neznala. Jen jsem tenkrát na ni měla svůj názor. Kdy nebyl ,,přítel" zrovna v práci, tak měl děti na starost. Jeho ena skoro nevařila, byla docela často u svých rodičů. Tím spí mně to zaráelo, e byla na mateřské. Kdy přítel přiel, vdy se u mně najedl (nebo stále vařil doma) a mladí dcerku tahal skoro vude sebou. Tak jsem si říkala, e to tam a tak v pořádku nebude.
Dnes mně to mrzí a hodně věcí mi dolo pozdě - jen jsem se tenkrát nedokázala od něj odpoutat. Z mého pohledu jsem ublíila nejvíc mému BM a to u nevrátím.....
Není tady
Chci jetě dodat: mám a budu do konce svého ivota mít kvůli svému BM patné svědomí, za to to opravdu nestálo.
Není tady
Abigail: Prostě ta chyba nebyla v tobě, byla v tvém mui. Byl slaboch, nesnesl stárnutí, neuměl se vypořádat s ujídějícím vlakem, neuměl přijmout, e u není mladík....a dokazoval si svoje "mládí" jinde...taky jsem neuměla chválit, taky musím mít proč chválit, konkrétní čin. Nepadnu na zadek jen proto, e mi partner bulíkuje, jak mě miluje. Moná v prvních měsících vztahu, po několika letech a s dětmi padnu na zadek (ale s mírou!), a mi třeba odnese prádlo na mandl, co slíbil....Já taky neuměla mazat med kolem huby a ten můj to nejspí potřeboval....ale zase ne se tak poniovat a chválit ho za kadou krávovinu, tak to radi být sama. Dokazuje to jen, e chlap nemá v pořádku sebevědomí, kdy potřebuje pochvalu za kadičkou blbost a s takovým je koda ztrácet čas...Kdy se sejdou dva dostatečně zdravě sebevědomí jedinci, tak jim taky udělá radost pochvala a tak nějak to patří do vztahu, ale nemusí se chválit pořád. A kdy je tý pochvaly málo, tak normální lidi si umějí říct, kdy mají pocit, e ten druhý je dostatečně neoceňuje a nemusejí hned hledat někoho náhradního, kdo je ocení. Abigail, my jsme prostě káply na ty nesprávné typy chlapů. (To jsem to hezky svalila na ně, co? Jetě e já jsem tak dokonalá a úasná, ach ach
Není tady
Abigail: Právě, e tohle manelství není úplně v pořádku, A v tomto manelství jsem si uvědomila kvality mého BM a lituji spousty věcí. Vrátit to nejde. Nejhorí je, e mou vinou u BM neije a to je neodpustitelné....
Není tady
Kačo,
musí si odpustit. Je to to nejtěí co bude muset udělat. Najdi v sobě sílu a odpus si. Věř, e i Tvůj BM by to chtěl. Tím, e se trápí, to přenáí i do své nové rodiny. Tím si sobě jen ubliuje.
Není tady
Káča napsal(a):
Abigail: Právě, e tohle manelství není úplně v pořádku, A v tomto manelství jsem si uvědomila kvality mého BM a lituji spousty věcí. Vrátit to nejde. Nejhorí je, e mou vinou u BM neije a to je neodpustitelné....
Promiň, původně jsem reagovala na něco jiného, ale k tomuhle fakt není co dodat.
Chápu, e má výčitky, a nevím jak vae rozluka přesně probíhala, e se teď obviňuje z manelova zřejmě děsivého konce, ale myslím e to není tvoje vina, e rozchod a rozvod neunesl. Kadý má právo na odchod ze vztahu.
Ale chápu tvoje pocity, to je strané.
Upravil(a) Angie (28. 3. 2006 11:32)
Není tady
Abigail: Tak to je fajn, e jste zvládli nový společný ivot, to vám přeju
Není tady
Jen jsem vám vem tady, kteří ,,rozjídí" jiný vztah, i kdy jsou zadané (vdané) a mají dítě (děti), aby si dost dobře rozmyslely, jestli to stojí za to a jestli ta ,,velká a jedinečná" nová zamilovanost a moc nezasáhne do vaeho i do ivota toho, s kým ijete. Samozřejmě pokud je holka svobodná a nemá závazky, je to jiné, ale zase můe tragicky skončit poznání manelky.
Psychicky se s tím nevyrovnám nikdy, kdyby il, tak mně to ani tak moc nemrzí, jen bych litovala, e jsem se rozvedla, ale takhle... Jetě, e mi to syn nevytýká.
Není tady
Ahojky * Káo *,
četla jsem si Tvé řádky.....
také jsem proila "vztah" s enatým muem. ( Sice mi to řekl, a kdy jsem ho "políbila", ale prostě jsem to věděla,ale nelo to tak rychle ukončit. ) Píe, e Ti jde o něhu a sex....ale je to tak doopravdy?!? Samota sice bolí, jen si říkám....to " e, kdy se ena miluje tělem, miluje i srdcem." také se říká, e u muů je to kapičku chladnějí.....dokáí se milovat i s tou, jen v srdci nemají.
Kdy se teď podívám zpět, tak jsem moc astná, e jsem nala tu sílu a "enáče" poslala do prkené ohrady....protoe Káo i Ty jsi holčina, která si zaslouí více a né jen být tou druhou, tou, které je zavoláno, kdy mu nedostane doma to, co chtěl.
* M *
Káčo,
holky,které si začínají s enatými, nemají moje velké sympatie, ale to co se stalo s tvým muem /i kdy o tom nic nevím/, to u asi není věc, za kterou by sis měla dávat vinu. Asi to bylo jeho rozhodnutí, lidé se někdy prostě rozejdou a to , e to ta druhá strana neunese je smutné. Ale nemůe přebírat zodpovědnost za jeho rozhodnutí. Příklad: kdy si oputěná man. vezme ivot a tím vlastně potrestá vechny okolo. Nevím co k tomu dodat, ale zbytek ivota se tím teď u netrap.
Vidíte? SEX, sex vechno zničí, vztahy, lásku...proč kdy někdo tak straně potřebuje k ivotu sex nemá jen milence co občas zajde, ale zakládá si rodinu nebo vede vánej vztah a tim tomu druhýmu vlastně dává falený naděje a naivní představy? Tím se do nikoho konkrétního nenaváím je to vae věc, jen by mě to zajímalo.
Není tady
Ano zničí, ale horí je, e nikdy neví, kdy se k tomu (jen) sexu, přidá tichounce po pičkách láska. Pak s tím nejde skoro hnout a to je patné pro vechny.
Není tady
Pan,
já myslím, e Eva nezjednoduujue, ona ví, o čem píe, protoe se trochu v podobné situaci nachází /teda nic proti Evě, hodně mě nasměrovala¨/.ivot je holt sloitý.