Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 3. 2006 13:53

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Re: nevěra z druhého pohledu - " té mrchy "

Michaela.43: Ano, ona se mi raději vyhýbá...nejspíš nemá čistý svědomí, ale to, holka, klidně mít může, já už o BM fakt zájem neměla. Jo, ještě ve mě zůstávaly vzpomínky na všechno hezký a ty ze začátku vyvolávaly u mě lítost, ale i tohle časem odeznělo a dneska někdy zavzpomínám, jak to bývalo s BM hezký, ale už tak nějak jinak. Není mi už líto, že to není, pochopila jsem, že jsem životem s ním ztrácela sebe.....A jestli se milence její výhra už zajídá? smile Nevím, doufám, že jí to nějakou dobu ještě vydrží, protože já v ní získala vlastně paní na hlídání, a to na dva týdny v měsíci a zdarma. Zdarma, považ! smile Sama má dítě, stará se o ně, uvaří, vypere, vezme je na procházku , do bazénu...tatínek se těchto aktivit účastní stále méně....kéž by ještě vydržela, aby mi dítko neřeklo, že k tátovi už nejde a já ho neměla furt "na krku"...he he.....takhle se mu u nich zatím líbí.

Není tady

#27 23. 3. 2006 13:55

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jo, Míšo, ještě něco - asi po půl roce, co jsem odešla, jsem na manžela zahrála takový divadlo, jako že bych se vrátila. Zajímalo mě, co by na to řekl, jak by se zachoval. (Jí už měl nastěhovanou doma a tvrdil mi, že to je pro něj ekonomicky výhodný, protože ona mu platí půlku nájmu a její byt pronajímají, že oni spolu "jen" bydlí, že nejsou milenci.....hajzlík....) No a děvčete mi bylo upřímně líto, protože on mi řekl, a se nestarám, že TO by si nějak zařídil....Ona mu je fakt jen náplastí...chuděra...ale každý svého štěstí strůjcem.

Upravil(a) Eva36 (23. 3. 2006 13:56)

Není tady

#28 23. 3. 2006 14:35

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Evo,
tak to buď jen ráda a přeji ti, aby jim to dlouho vydrželo...to jsou ale osudy, co?Sice v podstatě stejné problémy, ale pak se to tak různě rozvine a vyvine...v podstatě "měla jsi štěstí", jak se říká, protože  ta střídavá péče by asi těžko šla, kdybste bydleli každý někde jinde 150km daleko- myslím kvůli škole,kroužkům...atd

Není tady

#29 23. 3. 2006 14:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jo, měla jsem štěstí. Mám prima dítě, bolestně jsem dospěla k osvobozujícímu poznání, že jsem člověk a to dobrý člověk, můžu si sebe vážit, můžu žít sama, je mi fajn. K dítěti mám chůvu a bývalý se přeci jen snaží o výchovu kluka mnohem víc, než to kdy dělal za manželství! Takže jsem fakt vyhrála a mám hrozně hezkej pocit.

Není tady

#30 23. 3. 2006 14:58

pavli
♥♥♥♥♥--
Místo: Valmez

Kato 003, raguji na tvůj napsal(a):

Abigail napsal(a):

KATO 003 napsala jsem příspěvek k tvému tématu, ale nějak se vloudil k tématu POTRAT, tak pokud mᚠchu si to přečíst, tak vlítni tam. Abigail  reta

Kato 003, raguji na tvůj příspěvek a přestože se mi vaří krev v žilách, zkouším být objektivní. Minimálně to, že čteš příspěvky i druhé strany, nás někdy podvedených, je polehčující okolnost. 
           Sex, něhu a pohlazení najdeš nejen u ženatých mužů, těm totiž nerozbíjíš vztah, ale kradeš něco cos nevybudovala. Velmi mi tvé názory připomínají naší milenku, se kterou jsem vedla dlouhodobě osobní hovory, ve snaze pochopit, co se děje. Alibisticky házela vinu jen na manžela, ona byla obětí a pak odhozenou hračkou. Můj muž srab co kvůli lásce neodešel od rodiny,...
            Jen ze svých zkušeností mohu mít na milenky subjektivní názor. Nedokáží si sami vybudovat hodnotný vztah, tak narušujou a nebo kradou po kouskách, tam kde to funguje. A kde to nefunguje, tam již dávno mělo dojít k rozchodu, ...
            Vážíš si jako milenka vůbec sama sebe? Co to děláš? Věřím, že spolu prožíváte chvilky štěstí, vždy se ti věnuje, v oblečení, které mu žena přichystala, voní voňavkou, kterou mu žena vybrala, je vymydlený, prostředky, které jeho žena nakoupila, má obstarané léky, .... A jak přispívᚠty? Máte spolu sex a krásné chvilky, kde je teď ta jeho starostlivá žena? Vychovává asi jejich děti.... A na to chceš být hrdá, nebo se jen vymlouvat? Nemᚠna víc? Abigail

Není tady

Dovolím si nesouhlasit, ty milenky nechtějí a nemohou ubližovat Vám manželkám, většinou Vás vůbec neznají, jste pro ně jen imaginární osoba, to o co jde, je Vᚠmanžel - ten není nesvéprávný, ví, co dělá a komu.
většinou ubližuje na obou stanách. ale milenka, je-li sama volná, pak si myslím, že vina není na ní, ale...
také jsem zažila tuto roli z obou stran...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

#31 23. 3. 2006 15:16

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Přímo takových milenek, co si řeknou támhletý odloudím za trest jejího starýho je oopravdu minimum, to pak nejde ani o milenčiny city, ale třeba sázku....

Je-li milenka svobodná a příjde-li jí do cesty ženatý muž, pak ovšemže on je ten se závazky....ona ani kolikrát jak dlouho neví s kým má tu čest...nebo taky ví, ale jde jí pochopitelně o osobní blaho  a co prožívá či neprožívá manželka je jí absolutně jedno, a ji zná či nikoliv.Ona nekouká, že by měla manželce ubližovat, ale jde jí o to, že sama si užívá...., no a co by ne, když chlap dá...horší pro tu milenku, když si začne dělat marné naděje a chlap vezme zpátečku a hupky šupky schovat se za "máminu sukni". To pak záleží, které straně dříve dojde trpělivost, nebo zda to muž nebude chtít řešit "se ctí" ( toto pojmenování se mi zvl᚝ líbí-  a vidím to zcela barevně, jak ctnosný muž opouští upachtěnou manželky s třemi haranty na krku, aby  mohl být po boku své nové milenky,neb ta o něj usiluje,protože VÍ, že on to měl doma chudák hrozné....no , úplně červená knihovna, ale mnohdy končící jako balada....

Není tady

#32 23. 3. 2006 15:25

kata303
♥------

Jsem ráda, že si mohu číst názory z obou stran.
Já sama když jsem měla dlouhodobě přítele (5 let a 6 let - takže žádné nijak velké přelétavé známosti)
V té době by mě opravdu nenapadlo byt nevěrná. Považovala jsem se za věrného člověka, když bych se měla charakterizovat z tohoto pohledu...Tento problém jsem ale nemusela řešit.

Nabízí se mi otázky, z jakého důvodu ? První určitě byl ten, že ve vztahu jsem byla spokojená, nepotřebovala jsem hledat něco "jiného" A nijak jsem ani neřešila sama sebe.
Ale co kdybych v té době potkala někoho jiného ? Třeba by mě zaimponoval natolik, že bych nevěrná byla. Buď jen chvilkově, pro pozvednutí sebevědomí, pro zpestření... A nebo pak  v době, když už se mé vzahy dostali do fáze krize by mě to pomohlo vyřešit ji rychle, rázně a vztah ukončit rychleji, než tomu tak bylo.

V současné chvíli, myslím teď , když mám toho ženatého - to byl on kdo o mě usiloval. To nemá být má omluva... samozřejmě mi to imponovalo. Možná jsem si potřebovala v té chvílí pozvednout sebevědomí a on též. Zrovna se sešli dva lidé, ve stejnou chvíli...těch případů je ale tolik... mezi námi, v knihách v televizi...
Já se na to dívám absolutně srozumněná, že ten muž je doma spokojen. A nechtěla bych to měnit...jen mi dělá dobře, že se o mě zajímá...
Nechci se ptát zda jsem taková "mrcha"... ???

Zajímalo by mě, zda Vy, právě podváděné jste si sebou absolutně jisté, zda by jste sami nevěrné být nemohly ??? Nemyslím svému partnerovi, spíš jde o podstatu zda ANO či NE. Můžete si být sebou sebou stoprocentně jisté ???

A jste si absolutně jisté, že Vy by jste si NIKDY se ženatým nezačaly ???

Není tady

#33 23. 3. 2006 15:53

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

kata303: 1. Nejsi mrcha. 2. Jsem si jistá, že nevěrná bych být mohla. Už se mi to stalo. Teď mám hezký vztah a myslím, že nevěra k tomu nepatří. Jenže to jsem si kdysi myslela taky a pak přišel jeden takový...3. Ne, s ženatým bych si určitě i klidně začala. S tím, že bych doufala, že se to neprovalí....člověku je samotnému smutno a neznamená to, že chce ubližovat manželkách svých ženatých milenců....dvakrát jsem měla vztah s ženatým mužem, dvakrát jsem byla smířená s tím, že jsem až ta druhá...i když měl jeden řeči, že se rozvede...

Není tady

#34 23. 3. 2006 16:46

SOFI
♥♥♥♥---

Kata 303
nikdy neříkej nikdy, ale... Vzhledem k tomu, že jsem si prožila roli podváděné Ti můžu s upřímností napsat, že s ženatým ne. Nepřeji Ti, aby jsi jednou byla v pozici mé nebo některé z nás tady, pak bys možná pochopila tu rozhodnost. Nevěra není důvodem k rozchodu, ale mnohdy ji provází hodně bolesti a trápení, ztráty důvěry a sebevědomí. Nejsou všechny milenky stejné. I Já mám přítelkyně, které jsou milenkami ženatých mužů, a vím, že se trápí, ale jsou i takové, které jdou tvrdě za svým a jsou schopny všech prostředků, přitom se snaží působit dojmem ubohé, ukřivděné a nešastné, které jde především o jeho děti a nakonec to končí vyhrožováním a telefonováním jeho manželce. Možná i Já budu jednou něčí milenka. I když teď mi to připadá jako sci-fi, ale po tom co jsem si prožila, tak ženáče ne. Tak jako nikdy nejím olivy.Takže závěr,shrnuto a podtrženo -dvě věci, které nemusím-ženatého milence a olivy.

Není tady

#35 23. 3. 2006 20:11

aeva1
Host

Sofi,
olivám musíš přijít na chu. Jsou výborné. Ale ženatého taky ne, brrr.  Dělat stejné trápení někomu, jaké jsem si teď proskákala já nechci. Čímž se nám výběr značně zúžil. No dnes je mi nějak bezdůvodně fajn. Tak ahoj

#36 25. 3. 2006 10:33

Radka.m
Host

Olivám jsem zatím  na chu nepřišla. A protož jsem ještě nebyla v roli podváděné, ženatého muže, proč ne ? Zrovna teď s jedním ženatým chodím, tedy spíše spím... Někdy tomu prostě nejde poručit...

#37 26. 3. 2006 12:00

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Tak tedy taky můj pohled.
I když to mám už za sebou, ženatého v životě už nikdy!!! Je to trápení, já vím, že mně teď ,,ukamenují" zase ty podváděné manželky, ale pokud se stane, že se tomu neubráníte a strašně velká láska je na světě - nic nezmůžete. Čekala jsem skoro dva roky a dnes jsme manželé a máme tříletou dceru.
Kdybych měla ale znovu prožít ty dva roky - nikdy! Dnes nechápu, jak jsem to mohla vydržet a taky dělat.
Když jsme se poznali, byli jsme oba zadaní v manželství. Já měla dlouhodobě muže v cizině a doma syna. On dvě dcery. Byla to z obou stran láska, jak trám, manžel říká, že s tím prostě tehdy nešlo fakt nic dělat. Chtěla jsem to mockrát ukončit a taky jsem nechtěla ublížit na obou stranách (hlavně svému manželovi, jeho ženu jsem neznala. Jen jsem tenkrát na ni měla svůj názor. Když nebyl ,,přítel" zrovna v práci, tak měl děti na starost. Jeho žena skoro nevařila, byla docela často u svých rodičů. Tím spíš mně to zaráželo, že byla na mateřské. Když přítel přišel, vždy se u mně najedl (nebo stále vařil doma) a mladší dcerku tahal skoro všude sebou. Tak jsem si říkala, že to tam až tak v pořádku nebude.
Dnes mně to mrzí a hodně věcí mi došlo pozdě - jen jsem se tenkrát nedokázala od něj odpoutat. Z mého pohledu jsem ublížila nejvíc mému BM a to už nevrátím.....

Není tady

#38 26. 3. 2006 12:01

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Chci ještě dodat: mám a budu do konce svého života mít kvůli svému BM špatné svědomí, za to to opravdu nestálo.

Není tady

#39 28. 3. 2006 10:04

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Abigail: Prostě ta chyba nebyla v tobě, byla v tvém muži. Byl slaboch, nesnesl stárnutí, neuměl se vypořádat s ujíždějícím vlakem, neuměl přijmout, že už není mladík....a dokazoval si svoje "mládí" jinde...taky jsem neuměla chválit, taky musím mít proč chválit, konkrétní čin. Nepadnu na zadek jen proto, že mi partner bulíkuje, jak mě miluje. Možná v prvních měsících vztahu, po několika letech a s dětmi padnu na zadek (ale s mírou!), až mi třeba odnese prádlo na mandl, co slíbil....Já taky neuměla mazat med kolem huby a ten můj to nejspíš potřeboval....ale zase než se tak ponižovat a chválit ho za každou krávovinu, tak to radši být sama. Dokazuje to jen, že chlap nemá v pořádku sebevědomí, když potřebuje pochvalu za každičkou blbost a s takovým je škoda ztrácet čas...Když se sejdou dva dostatečně zdravě sebevědomí jedinci, tak jim taky udělá radost pochvala a tak nějak to patří do vztahu, ale nemusí se chválit pořád. A když je tý pochvaly málo, tak normální lidi si umějí říct, když mají pocit, že ten druhý je dostatečně neoceňuje a nemusejí hned hledat někoho náhradního, kdo je ocení. Abigail, my jsme prostě káply na ty nesprávné typy chlapů. (To jsem to hezky svalila na ně, co? Ještě že já jsem tak dokonalá a úžasná, ach ach smile

Není tady

#40 28. 3. 2006 10:43

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Abigail: Právě, že tohle manželství není úplně v pořádku, Až v tomto manželství jsem si uvědomila kvality mého BM a lituji spousty věcí. Vrátit to nejde. Nejhorší je, že mou vinou už BM nežije a to je neodpustitelné....

Není tady

#41 28. 3. 2006 11:10

SOFI
♥♥♥♥---

Kačo,
musíš si odpustit. Je to to nejt잚í co budeš muset udělat. Najdi v sobě sílu a odpus si. Věř, že i Tvůj BM by to chtěl. Tím, že se trápíš, to přenášíš i do své nové rodiny. Tím si sobě jen ubližuješ.

Není tady

#42 28. 3. 2006 11:26

Angie
♥♥♥♥♥--

Káča napsal(a):

Abigail: Právě, že tohle manželství není úplně v pořádku, Až v tomto manželství jsem si uvědomila kvality mého BM a lituji spousty věcí. Vrátit to nejde. Nejhorší je, že mou vinou už BM nežije a to je neodpustitelné....

Promiň, původně jsem reagovala na něco jiného, ale k tomuhle fakt není co dodat.
Chápu, že mᚠvýčitky, a nevím jak vaše rozluka přesně probíhala, že se teď obviňuješ z manželova zřejmě děsivého konce, ale myslím že to není tvoje vina, že rozchod a rozvod neunesl. Každý má právo na odchod ze vztahu.
Ale chápu tvoje pocity, to je strašné.

Upravil(a) Angie (28. 3. 2006 11:32)

Není tady

#43 28. 3. 2006 13:06

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Abigail: Tak to je fajn, že jste zvládli nový společný život, to vám přeju smile

Není tady

#44 28. 3. 2006 13:38

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Jen jsem vám všem tady, kteří ,,rozjíždí" jiný vztah, i když jsou zadané (vdané) a mají dítě (děti), aby si dost dobře rozmyslely, jestli to stojí za to a jestli ta ,,velká a jedinečná" nová zamilovanost až moc nezasáhne do vašeho i do života toho, s kým žijete. Samozřejmě pokud je holka svobodná a nemá závazky, je to jiné, ale zase může tragicky skončit poznání manželky.
Psychicky se s tím nevyrovnám nikdy, kdyby žil, tak mně to ani tak moc nemrzí, jen bych litovala, že jsem se rozvedla, ale takhle... Ještě, že mi to syn nevytýká.

Není tady

#45 28. 3. 2006 16:05

* Moni *
Host

Ahojky * Káo *,
četla jsem si Tvé řádky.....
také jsem prožila "vztah" s ženatým mužem. ( Sice mi to řekl, až když jsem ho "políbila", ale prostě jsem to věděla,ale nešlo to tak rychle ukončit. ) Píšeš, že Ti jde o něhu a sex....ale je to tak doopravdy?!? Samota sice bolí, jen si říkám....to " Že, když se žena miluje tělem, miluje i srdcem." také se říká, že u mužů je to kapičku chladnější.....dokáží se milovat i s tou, jenž v srdci nemají.
Když se teď podívám zpět, tak jsem moc šastná, že jsem našla tu sílu a "ženáče" poslala do prkené ohrady....protože Káo i Ty jsi holčina, která si zaslouží více a né jen být tou druhou, tou, které je zavoláno, když muž nedostane doma to, co chtěl.
* M *hjarta

#46 29. 3. 2006 8:18

aeva1
Host

Káčo,
holky,které si začínají s ženatými, nemají moje velké sympatie, ale to co se stalo s tvým mužem /i když o tom nic nevím/, to už asi není věc, za kterou by sis měla dávat vinu. Asi to bylo jeho rozhodnutí, lidé se někdy prostě rozejdou a to , že to ta druhá strana neunese je smutné. Ale nemůžeš přebírat zodpovědnost za jeho rozhodnutí. Příklad: když si opuštěná manž. vezme život a tím vlastně potrestá všechny okolo. Nevím co k tomu dodat, ale zbytek života se tím teď už netrap.

#47 30. 3. 2006 16:50

Ultra
♥♥-----
Místo: CZ
Web

Vidíte? SEX, sex všechno zničí, vztahy, lásku...proč když někdo tak strašně potřebuje k životu sex nemá jen milence co občas zajde, ale zakládá si rodinu nebo vede vážnej vztah a tim tomu druhýmu vlastně dává falešný naděje a naivní představy? Tím se do nikoho konkrétního nenavážím je to vaše věc, jen by mě to zajímalo.

"Kdo ví, proč je na světě, snese každý způsob života."
(Friedrich Nietzsche)

Není tady

#48 30. 3. 2006 18:19

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Ano zničí, ale horší je, že nikdy nevíš, kdy se k tomu (jen) sexu, přidá tichounce po špičkách láska. Pak s tím nejde skoro hnout a to je špatné pro všechny.

Není tady

#49 30. 3. 2006 21:06

Ultra
♥♥-----
Místo: CZ
Web

To zní jako by láska byla nakonec to, co ničí dobrý vztahy.

"Kdo ví, proč je na světě, snese každý způsob života."
(Friedrich Nietzsche)

Není tady

#50 30. 3. 2006 21:54

aeva1
Host

Pan,
já myslím, že Eva nezjednodušujue, ona ví, o čem píše, protože se trochu v podobné situaci nachází /teda nic proti Evě, hodně mě nasměrovala¨/.život je holt složitý.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí