6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ji delí dobu si pročítám diskuze v této rubrice a rozhodla jsem se napsat svůj příspěvek.
Sama nevím, zda je to dostatečně vhodné, protoe větina příspěvků je od en, které jsou zklamané nevěrou svého partnera či manela. A spoustu jiných je v takové situaci, ale neví o tom.
Ale ráda bych zde otevřela diskuzi z druhého pohledu právě té mrchy která si začala se enáčem. Já sama jsem bez závazků, take problém vlastního svědomí, e bych dělala něco patného nemám. I kdy přeci jen
po té co jsem si přečetla dost názorů a příspěvků tak z pohledu jeho manelky mrcha jsem. Ale kdy na druhou stranu přemýlím o sobě tak potřebuji trochu citu a sex
. A momentálně nemám vztah s partnerem, s kterým bych mohla být bez podmínek.
Take mám zadaného
enáče. Není v tom mnoho citu, nemůe vlastně ani být. On má manelku, kterou má rád. A vlastně straně velké alibi! ....nic mi vlastně od začátku neslibuje
Take po něm mohu chtít jen sex a trochu momentální něhy, kdy jsem s ním. Trochu málo, co? Ale kdy jsem sama, jsem vlastně vděčná i za to málo...
Má povaha by mi nedovolila abych to byla já, která svede enáče
Byl to on, kdo to chtěl
Take to je zase moje alibi
Bylo by hezké, kdyby nebylo podváděných manelek, a chlapů co tohle dělají. Bylo by to moc hezké, nikdo by nebyl zklamaný
Ale to bych zase já neměla to co alespoň trochu potřebuji
.Take to jsou dva pohledy na věc a otázka do diskuze
Není tady
ty chces momentalne sex a nehu to ti opravdu jde o moc...kdyby jsi mela v sobe trochu moralky a ne jen tu potrebu sexu tak toho zenateho nakopnes spicatou botou ...to se na moc asi necenis kdyz chces byt druhorada. preji ti at nikdy v manzelstvi nemusis se divat na placici deti, ze se jim kvuli bezcharakternim lidem rozpada rodina....
Není tady
já určitě nechci být ta druhořadá...určitě ne pořád. Teď jde o momentální situaci...u dlouho jsem prostě byla sama... U tohoto chlapa ale vím, e má svoji manelku rád, e mu jde jen o "jedno" ... nevidím v tom ádnou perspektivu.
A rozpadlu rodinu řeím i já, ale tam nelo o nevěru ani z jedné strany...i kdy děti tím samozřejmě trpí tak jako tak...
Není tady
Zdravím tě kato.Můj mu má taky manelku,kterou má rád-to jsem jako já a ,,kolegyni ,, v práci,se kterou si uil sexu a stále si uívá trochu té něhy.Kdy jsem se to dozvěděla,svedla jsem sama se sebou krutý boj,ukončit to s ním nebo ne?Po roce tápání,co vlastně chci,protoe nejsem ena rázných činů,zůstávám stále s ním.Od nového roku začal být ná vztah zase pěkný,společné večery,společné víkendy,ádné výčitky,tulení se k sobě po večerech.Věděla jsem,e se s dotyčnou uvidí pořád v práci a dokáza la se nad to povznést.Začala jsem si věřit.Má ,,sokyně,,je stejně stará jako já,44let,dvě děti,manela,dům,jedno vnouče.Určitě si taky chtěla uít trochu citu......Ale kdy ví,e je pořád se mnou,e já o ní vím ,proč jí to pořád jetě baví.Copak milenky neárlí?Milenky nechápou eny svých obdivovatelů?Asi naivní otázky,e.Věz,e mne to zase znovu bolí po středeční objevené SMS,kterou adresoval on jí.
Není tady
Jak u ví kato z jiné diskuse, kdysi dávno jsem svoji manelku taky podváděl a to docela často a s několika milenkama, i současně... ale. Dneska se na to dívám trochu jinak, tak moná se ti můj názor nebude zdát, ale je to tak. Problém tvého svědomí by tam měl být, protoe potenciálně rozbíjí rodinu někoho druhého. Nepíe jestli ten enáč má děti. Nehledej si zbytečně alibi, nepomůe ti to pak a si bude jednoho dne sama sobě omlouvat co jsi udělala. On to chtěl a chce, protoe mu asi doma něco schází - podle toho co píe asi sex. To jsi na tom tak patně, e si nevěří sama e by jsi dokázala najít si chlapa nezadaného který by o tebe stál a mohla jsi s ním zaloit sama svoji rodinu? Píe e nemůe mít vztah bez podmínek - nejsi teda přespříli náročná? Zkus si váit sama sebe a uvědom si e jsi pro toho enáče hračka a asi nic víc pokud ti nic neslibuje.
Není tady
Zdravím tě Ivo,
já mohu mluvit je z pohledu té, která momentálně nemá partener, já nejsem nikomu nevěrná. po celou dobu svého manelství by mě nenanapdlo něco takového udělat, i kdy u jsme měli krizi dlouhodobou. Byla jsem to já, kdo dal impulz k rozchodu. Nám to nefungovalo snad za vech hledisek, navíc jsem nechtěla s manelem intimně ít, tak jak si to představoval on...prostě jsem na to neměla chu tak jako on. Take tam se dalo předpokládat, e on si najde milenku. Ale tím, e ná vztah byl u va takovém rozpadu, později (byli jsme spolu celkem 6 let, mě je 35 let )by mi to ani nevadilo. Pak jsem se dozvěděla, e opravdu někoho měl, nepoznala jsem to a bylo mi to jedno. Ale u nás to byl NEFUNGUJÍCÍ VZTAH.
Nevím, jak je v takovém případě ve fungujícím manelství. Kadopádně je to určitě straná rána, bolest pro toho podvedeného. A kdo to nezaije, určitě nemůe posuzovat... Ale některé eny jsou u prostě takové. Mají manela, fungující rodinu, kterou by neopustili. A potřebují si jen uít, něco si dokazovat. Mám jednu kamarádku, ta je taková. Jetě před 7 lety coby svobodná jsem to nedokázala pochopit. Neodsuzovala jsem jí, jen jsem to nedokázala pochopit. Tam kde ve funguje (tedy pokud to tak je )přece nemůe ena chtít jen něco pro zpestření. Ona je taková...Já bych to určitě neudělala, ale nedosuzuji ji za to. I mui jsou takoví. Já je nedsuzuji a do chvíle kdy se MĚ TO NETÝKÁ. No a teď já sama dělám to co bych nechtěla aby mi některý mu udělal...Kdybych se naučila být větí "mrcha" měla bych ten ivot jednoduí, nic si nepřipoutět. Ale to by byl zase ivot bez citu a ato taky nechci...Teď jsem jen v takové situaci, e hledám alespoň něco málo co můu mít...
Upravil(a) kata303 (18. 3. 2006 17:46)
Není tady
Díky Doublexi za odpověď
já u toho chlapa vím, e děti nemá. A vím, e svoji manelku má rá, e by ji neopustil. Moná právě proto jsem klidná, to je vlsatně trochu moje alibi...Jene tím, e jsem sama, bylo mi hrozně příjemné, e mě "balí" Věděla jsem, e mu chybí jen sex. Ve svém předchozím manelsství jsem já na sex neměla chu a najednou, mě to začalo straně přitahovat...hned od začátku jsem věděla, e takového chlapa bych do ivota nechtěla, ale přesto mě to přitahovalo...Není to tím, e si nevěřím. Ale po rozvodu jesm ani nikoho nehledala. Tohle přilo tak nějak samo...Vím, e se enatým chlapem budu vdy v pozici - té druhé a navíc té, která čeká a bude mít on čas. Určitě vím, e něco takového by mě neuspokojovalo. Moná, kdybych opravdu měla povahu té "mrchy" tak bych takový vztah zvládla. Takhle vím e ne...
Není tady
BETINKA napsal(a):
Zdravím katu..kdybych nevěděla,e jsem ádný takový příspěvek nepsala,tak si myslím,e je to o mě...je to téměř identický příběh,jenom mě ten sex v manelství bavil.A já Tě naprosto chápu,zatím jsi vyřeila to , co Ti chybělo a pomalu bude hledat někoho, který bude jenom Tvůj...já mám pořád toho ,,svýho,, milence,ale hledám někoho kdo bude jenom pro mě..bez dělení s jeho přítelkyní..(není enatý)..ale přesto jsem ta druhá,která pořád čeká..jestli bude mít čas.Po určitou dobu mi to nevadilo,e nemá jenom mě,ale dostala jsem se do fáze,kdy u to chci řeit i kdy si s tím ,,mým,,moc rozumím..ale tenhle vztah nemá ádnou budoucnost..i kdyby se rozhodl,e svou druku opustí,vím co umí...tak tohle bych určitě nechtěla.
Zdravím Betinku,
jsem ráda, e jsi napsala. Takových podobných je nás asi ví, co ? Ale je pravda, e si na to pořád nemůu zvyknout, e čekám a bude mít čas on. A kdykoliv můe říct, e končí a já proti tomu nebudu moct stejně nic udělat.
Tak si říkám, jestli to má smysl...kdybych nebyla tak sama...samozřejmě taky hledám, ale ono je to fakt těký někoho najít. Jenome ta frekvence, jak se s ním stýkám je malá, nemá čas, jak tvrdí...a nemůu mu vlastně nic vyčítat....
Není tady
zvyknout si na to, e jsme a ty "druhé" se nedá..vztah s enatým uz udruji s přestávkami, kdy jsem se snaila to ukončit,dva roky. Kdy jsme se poznali byla jeho přítelkyní 3roky, já opustila přítele, on ji, a začali jsme spolu chodit. Pak se k ni vrátil, Já ke svému příteli, Pak se zase s ní rozeel, já s přítelem taky a tak to lo párkrát takhle dokola. Ona otěhotněla,pak potratila. Nakonec si ji vzal. Já vak zůstala sama bez přítele, pořád dokola se vztah lepit neda, ani nebylo co..říká, e me miluje, ale proč si ji vzal mi říct pořádně nedokáe..prý je to asi zvyk a taky fakt, e ONA má tříletý náskok, prý to sní kdysi taky bylo tak krásné jak se mnou, asi má strach abychom nedopadli stejně..nevím, jak ho opustit, pořád se o to snaím, ale nejde to, naposledy mi řekl, e si mě dokáe představit jako matku svých dětí..proč to říká? tak proč je s ní? pořád si dávám otázky proč je to takhle a ne takhle..ale stejně ve skrytu due vím, e to nemá cenu..stejně bych mu nevěřila..vechno je hrozně zamotané, ale být s ním je tak krásné...
Zdravím vevu
ono na tom je nejhorí to, e přetoe nám to ubliuje, stojí nám to za to abychom v tom pokračovaly... Proč vlastně ? Proč některé eny prostě namají enaté mue, mají jen mue pro sebe a jiné se motají v nevyhovujícím vztahu? Přemýlím, zda je to v povaze nás en a nebo prostě jen shoda náhod, koho jsme potkaly, s kým jsme si začaly...A proč to dělají ti mui, kteří mají své partnerky, manelky...jsou oni v naprostém klidu, prostě se přes to umějí přenést ?
Asi by to chtělo jen trochu víc síly a jít od toho... nevím...kdy je to ale opravdu tak krásné, jak říká a já si to myslím té, je to moc těké...
Není tady
Milá děvčata.
Jsem jednou z těch en, které mají mue nevěrníka. Nikdy jsem neodsuzovala milenku, nikdy jsem k ní necítila zlost. Dovedu se vít do pozice svobodné - momentálně volné - enské. Vím, e taky touí po citu, po pohlazení, po sladkém slovíčku. Jen mě zaráí, e dokáete třeba i několik let čekat. Pro mě by byl smutný ivot jen čekat, kdy si na mě milovaná osoba udělá čas. Smutný ivot, kdy vaí lásku větinou musíte zkrývat, aby na to manelka nevěrníka nezjistila. kdy musíte zůstávat večery sami doma a přitom víte, e vae láska je doma s "tou nemilovanou manelkou". Manel se svou milenkou téměř nikam nechodí. Večery tráví doma s námi. Víkendy také. Jen občas má tak 2 hodinky černého nevysvětlitelného času. To je ten čas pro milenku. ádný vílet, ádné kino, ádné divadlo, ádný večer strávený u ní. Je mi jí líto. Rok a půl čeká, doufá, věří. Pro mě je to chudák enská. Je zamilovaná, to vím, ale proč si ze sebe nechá dělat hračku? Ona je opravdu jen hračka na hraní. Kdy si manel vzpomene si pohrát, tak jde. "Nae" milenka je svobodná, velice chytrá mladá dívka. Má tohle opravdu zapotřebí? Vdy kadý večer se spokojí jen s sms na dobrou noc! Já ho mám doma, se mnou je v obýváku, se mnou se dívá na TV, se mnou večeří.
Děvčata promiňte, ale vzbuzujete u mě soucit. Je to pouze můj pohled, můete mít jiný a kdokoliv také. Ale jste na diskusním foru, tak diskutuji.
Jinak vám drím palce, abyste si naly mue jen pro sebe, abyste se nemusely dělit o něj s jeho rodinou a abyste nemusely trávit večery sami. Vím, je to asi těké, ale rozhodně né poniující. Čekat a si milostivě enáč udělá čas se mi zdá hodně poniující. Tak jako se mi zdá hodně poniující ít v manelství, ve kterém má někdo potřebu být 2 roky nevěrný. Proto se rozvádím. Nechce se dělit o manela, nechci koukat na to, jak ovlivňuje ivoty mě a své milenky. Takový člověk mi za to nestojí.
Hezký den.
Milá petro:
jsem moc ráda za tento příspěvek. Samozřejmě toto diskuzní fórum a právě to jsem chtěla, rozvinout diskuzi na téma navěry z různých pohledů. Jinak by mi samozřejmě stačilo poplakat si na ramínku kamarádce, co e mám za hrozný ivot a lo by to nějak dál...
Nevím sama kdo má za potřebí ít takovýto ivot. Čekat a on bude mít čas....
Nejsem v roli "milenky" zase tak zběhlá, ale moná bych nás "milenky" zkusila rozdělit - na ty které by toho svého chtěly jen pro sebe a kdyby opustil svoji manelku, byly bychom rády. Ve skrytu due, nebo někdy i nahlas v to doufáme...
Já spí (zatím) patřím dokategorie milenky která nechce aby k nějaké takové změně dolo. Teď momentálně, s tímto muem to tak cítím. A jiného enáče jsem neměla.
"Můj" mu má fungující manelství, které by neopustil a já bych ani nechtěla aby to dělal...opravdu si to tak myslím. To, e mě mrzí, e není se mnou častěji je věc úplně jiná. To je ale čistě jen můj problém. Problém toho, e jiný vztah nemám. Nemiluji ho v pravém slova smyslu, jsem jen ráda, kdy je se mnou a poskytuje mi alespoň na chvíli trochu té něhy. V ádném případě bych nechtěla rozbíjet ádnou rodinu...to e spoustu rodin a vztahů právě takto rozpadá, mě mrzí.
Kdy přemýlím, jak bych se zachovala já, v případě, e bych já měla takového mue doma, jsem celkem bezradná. Jetě před tím, ne jsem si sama začala se enáčem bych měla jasnou odpověď - rozhodně bych ho nechtěla u vidět. Ale teď vlastně nevím, kdy toto dělám sama tak to vlastně schvaluji, nebo ne ? Rozhodně si myslím, e je důleité jak silný je právě vztah v manelství. Zda u je naruený dávno před tím a právě nevěra je moná útěkěm od toho - u nechtít nic dál slepovat a zlepovat. To myslím jak z pohledu manela, který podvádí. Ale i z pohledu manelky, která je podváděná...manel je mi nevěrný, prostě u nechci dál nic zlepovat, napravovat. Poslední kapka.
Nad tím se musí zamyslet kadý sám. Já tím, e jsem nezaila to, abych musela toto řeit jen těko mohu posuzovat, jak bych se chovala já v roli podváděné. Ale kdybych byla v roli toho, kdo podvádí, za kadou cenu bych to chtěla utajit. Vdy vztahy jsou tak vrtkavé, ze začátku mohou vypadat jako ty idální na celý ivot. Ale nikdo nemůe odhadnout, jak to dopadne. Protoe větinou jde asi jen opravdu o to zkusit něco jiného, trochu si zpestřit ivot. To je mnohdy lákavějí a hlavně jednoduí ne zkouet něco zlepit či zpestřit doma...
Jene v začátku, kdy chlap či ena přemýlí úplně jinam, vůbec ne rozumem si to nikdo takto neuvědomí...
A ničit kvůli tomu to hezké, tu ivotní stabilitu kterou máme je velká koda...
Není tady
Kdy si tak pročítám ten tvůj příběh, tak mi to něco připomíná...taky sem byla před nějakým rokem na místě milenky...
Měla sem sice trochu výčitky, ale nějak extrémně mě to netrápilo.
To jsem sice měla taky měla přítele, ale neměla děti.
Teď kdy mám dítě, je to jinačí.
U vím jak se cítí ta ena, která je podváděna svým muem. A určitě mi dáte holky za pravdu, e pokud máte dítě (vlastně rodinu) tak je to bolestivějí.
Není tady
nikabb napsal(a):
A určitě mi dáte holky za pravdu, e pokud máte dítě (vlastně rodinu) tak je to bolestivějí.
Bezmocnejsie, skor bezmocnejsie
Není tady
Ahoj,
krátce jsem byla taky milenka, ale po seznámení s jeho enou (nevěděla o naem vztahu) jsem z toho okamitě vycouvala, protoe jsem zjistila, e OPRAVDU nechci zničit jejich vztah a e jeho "jen pro sebe" taky nechci...
Byla jsem i podváděná - take tohle znám z obou stran...
Trochu mě mrzí ALIBILISMUS milenek, e nechtějí zničit něčí rodinu nebo vztah, e chtějí jen za cenu lí a bolestí a to praskne, uít si pohlazení...
Pokud se scházíte se zadaným muem podílíte se na ničení dalího vztahu a ne e ne...
+ se chlapům nedivím, e tak podvádí, kdy jsou milenky ochotné roky sbírat drobky ze stolů, občas citově vydírat nebo se naoko rozcházet ale hlavně čekat, čekat...mají to pánové jednoduché a pohodlné a mohou se cítit jako kingové, dokud se domeček nesesype...
viete, preco vas to k tomu "zadanemu" tak taha? preco ste nezazili s inym muzom take "iskrenie"? neviem presne, ktora z vas sa takto vyjadrovala a nechce sa mi to teraz rolovat spat...
odpoved je jednoducha... lebo nemate nieco co mat chcete. ja vam velmi dobre rozumiem. svoj vztah so sucasnym partnerom som tiez zacala ako "milenka". mal svoju partnerku. nikdy som na nu neziarlila, nikdy som od neho nic nevyzadovala. nas vztah bol cisto len o sexe. na zaciatku. ona to netusila. boli od seba 400 km, chodil domov raz za tri tyzdne. postupne sa nas vztah prepracoval k niecomu hlbsiemu. tiez som si myslela, ze ziaden iny chlap by ma nedokazal tak pritahovat. ale mna pritahovalo skor to "nedostupne"... viem, ze to nie je spravne...
no, ale aby som uspokojila zvedavcov - ich vztah skoncil, nie kvoli nevere. skoncil vo chvili, ked sme sa my dvaja rozhodli, ze to spolu skoncime. takze to bolo akoby "osudove"... nie je to vsetko take jednoduche ako som napisala... ale to je na ine forum. chcela som povedat len tolko, ze vzdy je ina moznost. vzdy je sposob ako mat "cestny" vztah... a nezasahovat do ziadneho ineho.
Není tady
Abigail napsal(a):
KATO 003 napsala jsem příspěvek k tvému tématu, ale nějak se vloudil k tématu POTRAT, tak pokud má chu si to přečíst, tak vlítni tam. Abigail
Kato 003, raguji na tvůj příspěvek a přestoe se mi vaří krev v ilách, zkouím být objektivní. Minimálně to, e čte příspěvky i druhé strany, nás někdy podvedených, je polehčující okolnost.
Sex, něhu a pohlazení najde nejen u enatých muů, těm toti nerozbíjí vztah, ale krade něco cos nevybudovala. Velmi mi tvé názory připomínají naí milenku, se kterou jsem vedla dlouhodobě osobní hovory, ve snaze pochopit, co se děje. Alibisticky házela vinu jen na manela, ona byla obětí a pak odhozenou hračkou. Můj mu srab co kvůli lásce neodeel od rodiny,...
Jen ze svých zkueností mohu mít na milenky subjektivní názor. Nedokáí si sami vybudovat hodnotný vztah, tak naruujou a nebo kradou po kouskách, tam kde to funguje. A kde to nefunguje, tam ji dávno mělo dojít k rozchodu, ...
Váí si jako milenka vůbec sama sebe? Co to dělá? Věřím, e spolu proíváte chvilky těstí, vdy se ti věnuje, v oblečení, které mu ena přichystala, voní voňavkou, kterou mu ena vybrala, je vymydlený, prostředky, které jeho ena nakoupila, má obstarané léky, .... A jak přispívá ty? Máte spolu sex a krásné chvilky, kde je teď ta jeho starostlivá ena? Vychovává asi jejich děti.... A na to chce být hrdá, nebo se jen vymlouvat? Nemá na víc? Abigail
Není tady
" Nedokáí si samy vybudovat hodnotný vztah, tak naruujou anebo kradou po kouskách, tam kde to funguje. "
Tak to je úplně přesné.
Docela by mě zajímalo, jak velká část milenek enatých muů to je. Troufám si říct, e přinejmením polovina.
Mimochodem, někde jsem četla, e tyto eny mají naruený vztah ke svým otcům z dětství. Na tu "nai" to sedí, stejně jako házení viny na druhého a citového vydírání.
Abigail, Folly: Děvčata, moná e ty vae holčiny hledají otce a Vai mui jim imponují, ony k nim dokáou s náleitou úctou vzhlíet .... no a kde je pak ten chlap, který Vás vdycky zabezpečil, byl férový, byl na něj spoleh atd....? Ten chlap se zblázní a dívka má "naloveno"....Ale takovej chlap si tou milenkou taky něco řeí, něco, co nedostal od Vás...co to je, na to musíte přijít samy. Z vlastní zkuenosti (jak podváděné manelky, tak také milenky enatého mue) bych řekla, e kdy je v rodině vechno v pořádku, tak ten chlápek se s milenkou párkrát vyspí a vlastní manelku s milenkou neobtěuje. Dává si pozor, neposílá přiblbý SMSky, nevyráí na dosud nevídaná setkání s "kamarády" po x letech, chodí pravidelně domů, nemyje se a nevoní víc, ne to dělal doteď.....Jo a jestli doma něco neklape, tak ono to na něj praskne, on třeba taky pořád hledá něco, co u Vás nemá (teď netvrdím, e vy jste patné, některej chlap potřebuje třeba direktivní přístup, jinej větí volnost)....tak on hledá, myslí si, e nael, pak to praskne a on vlastně neví, co dělat......A je na vás, jestli takový ivot s ním strpíte, nebo jestli ho vyhodíte....Já bych vyhazovala, pokud by se nevysvětlilo, oč lo a proč a zda spolu dál můeme ít. Vyhazovala bych bez ohledu na to, e budu sama, e rozbiju rodinu, e dítě "přijde" o otce, e mám staré rodiče a jak jim to říct.....to jsou výmluvy. Dítě o otce nepřijde, jestli je to dobrý otec, bude se o ně zajímat dál, i kdy nebude bydlet s vámi. Staří rodiče se s vaí situací musejí vyrovnat, přece nebudete ít dalích 20 let v hnoji kvůli rodičům. A nakonec kadý rodič je astný, kdy má astné dítě. A e budete samy? No a? Nic netrvá věčně. Ani manelství (někdy), ani zamilovanost (nikdy), ale ani samota....
Není tady
Dovolím si trochu oponovat výrokem z diskuze výe:
" Nedokáí si samy vybudovat hodnotný vztah, tak naruujou anebo kradou po kouskách, tam kde to funguje. "
Tyhlety mrchy dokáí muům vsugerovat, e není v pořádku to, co jim doteď vyhovovalo a s čím byli spokojení. A hlavně se ty dámy předvádějí, jak jsou dokonalé, kdeto manelka ne. Bodej , není mono být dokonalá ve vech ohledech. Manelství je o něčem úplně jném ne být dokonalým partnerem.
Folly: Bejt dokonalá milenka, to je hračka. Nic nemusí, nic nezařizuje, nedělá ten domácí servis....pohoda, klídek...Dokonalá manelka, to u je horí. Já myslím, e nejdůleitějí je být sama sebou tak, aby si mě mohl partner váit. Jestli vechno skoro klape (vude něco zaskřípe, známe to) a on podvede a podvádí nepokrytě dál, je na čase říct si "Spletla jsem se, chlapče. U tě nechci...Buď ses změnil, nebo mně spadly růový brýle, ale já chci něco jiného. Kdy to nemůu dostat, jdu od válu. Buď se svou milenkou astný." ....já jsem milence mého mue, která mi o něm s nadením vyprávěla, jak je skvělý a nevím co jetě, řekla "Fajn, já to s ním vydrím jetě tak dva měsíce v tomhle stavu...pak si ho klidně nech..." Ona, chudák, koukala jako jojo a pak si ho taky nechala. Ani jí ho snad nepřeju, je to celkem hodná, ale naivní, holka...Nepřeju toti nikomu nic zlého.
Jo a jetě něco - ona u bydlí s ním, na telefonním záznamníku mají pořád namluvený můj hlas, ona nikdy nezvedá telefon, kdy je doma sama, prostě chová se jako návtěva...a kdy potká mě, tak kouká do země a zrychlí krok, aby byla co nejdřív za mnou...a já ho přitom fakt u nechtěla...
Upravil(a) Eva36 (23. 3. 2006 12:35)
Není tady
Eva36 napsal(a):
Folly: Bejt dokonalá milenka, to je hračka. Nic nemusí, nic nezařizuje, nedělá ten domácí servis....pohoda, klídek...Dokonalá manelka, to u je horí. Já myslím, e nejdůleitějí je být sama sebou tak, aby si mě mohl partner váit. Jestli vechno skoro klape (vude něco zaskřípe, známe to) a on podvede a podvádí nepokrytě dál, je na čase říct si "Spletla jsem se, chlapče. U tě nechci...Buď ses změnil, nebo mně spadly růový brýle, ale já chci něco jiného. Kdy to nemůu dostat, jdu od válu. Buď se svou milenkou astný." ....já jsem milence mého mue, která mi o něm s nadením vyprávěla, jak je skvělý a nevím co jetě, řekla "Fajn, já to s ním vydrím jetě tak dva měsíce v tomhle stavu...pak si ho klidně nech..." Ona, chudák, koukala jako jojo a pak si ho taky nechala. Ani jí ho snad nepřeju, je to celkem hodná, ale naivní, holka...Nepřeju toti nikomu nic zlého.
Jo a jetě něco - ona u bydlí s ním, na telefonním záznamníku mají pořád namluvený můj hlas, ona nikdy nezvedá telefon, kdy je doma sama, prostě chová se jako návtěva...a kdy potká mě, tak kouká do země a zrychlí krok, aby byla co nejdřív za mnou...a já ho přitom fakt u nechtěla...
"Bejt dokonalá milenka, to je hračka"
Souhlasím.Proto nás taky tak rychle dokáou vyachovat ze hry, a mu pak paradoxně padá do klece s hustím pletením :-).
Tvoje milenka měla aspoň nějaké svědomí a asi byla zamilovaná. Ty jsi asi v ní tu mrchu prostě neviděla, take jí nejspí v pravém slova smyslu ani nebyla. A asi jsi skutečně osobnost - tvůj mu určitě hodně ztratil.
A nejspí to i ví. A ona moná taky - proto ten sklopený zrak.
Zamilovaná určitě byla, vdy i já jsem ho kdysi milovala, on umí okouzlit, pobavit, má pro enskou pochopení, vezme ji na večeři.....ne mi dolo, co je zač....a trvalo mi dalí léta, ne jsem se s tím dokázala poprat a říct si, e o takové chlapy není co stát. To raději budu sama...jen si teď říkám, abych si nevybrala stejně No, uvidím. Kadopádně, kdyby se mi to zase povedlo, u nebudu čekat léta, a se s ním rozejdu.
Není tady
Evi,
pochopila jsem to tak, e se ti ona spíe vyhýbá????Moná ji "tve" e jsi ok, zatímco ona začíná mít starosti s tím tvým bývalým?
Není tady
Evo 36,
pochopila jsem dobře, e ona se ti raději vyhýbá, moná, aby neviděla, e jsi OK( co ji relativně musí nedělat dobře, měla by mít přeci pocit, e cosi vyhrála)...moná se jí ta "výhra" u začíná zajídat.Hlavně je to teď ona, kdo musí doma péct uklízet a prát...
Ta "nae" se mi taky vyhýba(la) jak čert kříi, kdy jsem "náhodou" odchytila sms, tak jsem od ní byla nazývaná: hvězda, paní dokonalá,nikdy jménem...ale kdykoliv mě potkala, nelenila to hned sms oznámit, jako by si stěovala, e chudák ona zase jednou viděla můj rozjařený obličej....a to jsem si dávala vdy záleet,divadlo hadr...
Není tady