Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 19. 3. 2006 18:56

Lavina
♥♥-----
Registrovaný: 9. 3. 2006
Příspěvky: 62

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

MONIKA: To je ale neskutečná mrcha! Promiň že ti teď řeknu to co ti řeknu ale tvůj bývalý přítel je hloupej! Nechápu jak ti může ON vyčítat že jsi moc hodná, když on je to samý. Samozřejmě že to může být pravda, že jsi hrozně hodná holka, nevím, neznám tě, ale že to říká frajer který se vrátí s prominutím k takový děvce a všechno jí odpustí...Já vím, že bych to teď asi říkat neměla, ale nemůžu si pomoct. Otázka je jak to takovou povoru bude dlouho bavit ho takhle používat a využívat a všechno možný.
Víš co si myslím? Že on je na ní ještě nějak vázanej. Nevíš jestli to nebyl jeho první dlouhodobý vztah nebo tak něco? Řekla bych to takhle: ona mu sice způsobila bolest, ale to že on jí to byl schopný odpustit svědčí o tom, že k ní něco cítí. Nemusí to být láska, ale nějaká vazba tam asi je.
Já když jsem mu začala psát jak ho miluju a a se vrátí tak mi pro jistotu ani neodepisoval..srab. To jsou prostě spontánní reakce podle momentálního duševního rozpoložení, podle mě by takhle zareagovala většina žen. To s tou dovolenou jééé já s ním byla ani ne týden před tím na lyžovačce v Alpách..přesněji to byli 4 dny před naším rozchodem. Teď mám tady vedle sebe štos fotek, který jsem prohlížela...hrozný, vůbec nevím proč takhle mučím sama sebe, ale nemůžu si pomoct..
Normálně ho sraž, když si stěžoval že si hodná, třeba se mu tohle bude líbit! Ale na ten úklid bych šla já vím, je to hrozná představa, ale když tam půjdeš, tak se ti uleví. Určitě si trochu pobrečíš, ale to je jedině dobře uleví se ti. A pokaždý, když tam potom půjdeš to bude lepší a lepší.

Není tady

 

#27 19. 3. 2006 19:02

kamolina
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 2. 2006
Příspěvky: 302

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Téda Moni, já nevím, ale holka - co se takhle hloupě trápíš??? A jěště kvůli chlapovi... Já vím, láska je láska... A prostě taky bolí... V první řadě musíš mít ráda samu sebe.. to si myslím, že je tvůj kámen úrazu.. A pak taky, kdo neumí být sám, často neumí být s někým jiným... Pak se opravdu stávᚠzávisláčkem žadonícím o trochu té pozornosti a on to může lézt i na nervy... Podívej se na to jinak, mᚠbyt v 21letech!!! Bože, to bych chtěla říct taky aspoň ve třiceti!!! Můžeš se nastěhovat a udělat si úplně nový život... Mᚠpráci a jsi mladá!!! Pokud Ti ten rozchod tak zamotal život, zkus to hodit za hlavu... Zajdi si do obchodu a kup si něco pro radost. Zajdi ke kaděřníkovi a změň účes... Pak zajdi s kámoškama ven... Přemož se a uvidíš, že ti pak bude líp, protože jsi to dokázala i bez něj... Věnuj se sama sobě, protože ty za to stojíš.. Trochu se rozmazluj a hlavně na něj zapoměň... Nepůjde to hned, ale musíš si uvědomit, že když potřeboval jeden den na to, aby se zamiloval do jiné a odmiloval se, tak za to asi ani nestál ně? Neutrácej své city po drobných na lidi, kteří si toho neváží a možná to ani nechtějí. Dneska ti nikdo nedá záruku na nic... Musíš brát, co ti život dává a prožívat to naplno, protože prostě nikdy nevíš, kdy to skončí!!! A klidně se uklidňuj tím, že jsou na tom lidi mnohem hůř... Taky nevím, jak to ty žešnský dělají, že vždycky dostanou, co chtějí.. a přesto, že jsou potvory a chlapci na ně nadávají, stejně za nimi cupitají a vydrží to... Myslím, že mužům dost imponují sebevědomé ženy a to nám ostatním, které ze sebou nechají orat i vláčet prostě k dokonalosti chybí... Taková holka by se moc pro podobného rozervance netrápila... A udělala by si to co možná nejjednodušší... Měli bychom se od nich učit...:-)

Držím Ti palečky, buď silná!


... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

 

#28 19. 3. 2006 19:45

host eska
Host

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Ahoj, hjarta ,
já bych se mohla podepsat pod to, co jsi napsala. Moji poslední tři kluci se se mnou rozešli, protože jsem moc hodná a zasloužím si někoho lepšího. Dřív jsem přesně tohle dělala já. Rozcházela jsem se se slovy..Mám tě ráda, nemᚠžádné chyby a zůstaneme přáteli. Asi to bylo v tom, že jsem nevěděla proč, ale nezamilovala jsem se a po čase mě to přestalo bavit. I když, vlastně jsem se zamilovala, tak na chvilku, a pak mě to přešlo a já měla potřebu jít o dům dál. Přišlo mi nespravedlivý, co jim říkám. Není to  vysvětlení a tak, ale prostě to byla pravda.
A teď to říkají oni mně ! doprčíc...
já myslím, že u mě je problém v tom, že nemám představu, jak má takový vztah vypadat...U toho prvního jsem si myslela, že jsem našla toho pravého, a ta ztráta mě poznamenala do budoucna. Být moc hodná opravdu není poklona. Já to teda tak neberu, fakt je to chyba
Nevím, jestli je to k tématu, ale člověk se snaží na grazlicích najít to dobré a na těch hodných začne vidět chyby...Takže to platí asi i o hodných holkách a o mrchách. Láska je iluze a dokud ji člověk má z čeho krmit, tak si jí rád udrží.. Ale kéž by to bylo takhle snadný. Já k psychologovi jdu...pa a drž se wink

 

#29 19. 3. 2006 20:52

gemi
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 29. 1. 2006
Příspěvky: 1404

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Moniko, k psychologovi je třeba doporučení od obvod.doktora-proto, aby to pojišovna proplatila. Bez doporučení by si to člověk  pak musel  platit sám.
Ten psycholog určitě může pomoct, ale nejt잚í je na tom - se jeho radama pak řídit...
Většinu z toho, co ti určitě doporučí,  tady popisují holky v příspěvcích-a ty na to odpovídáš, že to neumíš..........   Opravdu se člověk dokáže naučit -a jiná možnost  není........než  se učit  měnit své postoje a reakce, své chování.
Zkus si znova přečíst , co píše Avalonka i ostatní, jsou to opravdu zkušenosti získané životem a skrze bolest...Tou bolestí teď  skutečně projít musíš, ta bolest se tě snaží v podstatě  přimět, aby ses začala chovat jinak.  Jak - to tu popsali už přede mnou, nebudu to znovu opisovat.Tj. učit se vážit si sama sebe, nebýt závislá na partnerovi,....atd.
Že pláčeš, to není žádná chyba, naopak-tím to trápení i bolest ze sebe dostaneš dřív ven.

Není tady

 

#30 19. 3. 2006 21:04

Monika1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 3. 2006
Příspěvky: 255

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Lavinka: Jak už jsem psala, viděla, že se má dobře, a tak ho přetáhla zpět. Mᚠpravdu, že byl na ní vázanej. Hodně v tom vidím mou sestru, která tohle dělala v minulosti. Moji kamarádi mi říkají, že je hloubá, ale já jí osobně neznám. Jeden kamarád zase říká, že se k sobě hodí. Obadva jsou tak hloupoučký (mají výučný list), prostě si inteligencí stačí. Jak já říkám, nevědí, co to je "život" a ten jim ještě ukáže.
Ne není to jeho první holka. S jednou hodil docela dlouho, teď již ale nevím kolik let. A tahle byla jeho druhá. Je o cca 6 let mladší než on (jak všichni říkají vypadá jako modelka). No a spal asi se šesti holkama, ale to bylo asi jen kvůli tomu, že mu to chybělo. Byly to asi slečny na jednu noc. S touto dívkou, co se k ní vrátil, byl asi půl roku, tedy jak říkal on byl a nebyl, ale to už jsem již psala. Na tom bytě jsem byla, je to napsané v předchozím příspěvku. Bojím se, že je budu u práce potkávat. To mě teď děsí nejvíce. A vůbec mi nevadí, že o ní takhle píšeš, možná tomu nevěříš, ale docela mi to pomáhá. Já už jsem jí dala takových slov. Lavinko moc mi pomáháš, jako všichni, kdo sem píšou. Je mi moc dobře,když si povídám s někým, kdo mi rozumí.

potvurka.prapodivna: V první řadě musíš mít ráda samu sebe.. to si myslím, že je tvůj kámen úrazu.. A pak taky, kdo neumí být sám, často neumí být s někým jiným...

Mᚠv tomhle velkou pravdu a já to vím, ale já to nedokážu, nemám na to sílu. Už jsem to zkoušela, ale nejde mi to. Jsem tak uzavřený a životem znechucený človíček. Mám hrozné deprese, kvůli každé blbosti. Už asi potřebuji odbornou pomoc, i když vy mi také moc pomáháte. Cítím, že tu na tom světě nejsem sama... moc děkuji. Ano mám byt i práci. Ale na krku dluh na třicet let a práci, která mě nebaví. sad Vím, že na tom jsou lidi hůř a já už teď můžu říci, že být v jiné situaci, tak mě to zničí. Jsem hodně citlivá ... a sama nechci nikomu ubližovat. Neumím být tou potvorou a ani jí být nechci. To si raději koupím psa a budu s ním žít sama.

host eska: Děkuji ti, že jsi sem napsala i svůj částečný příběh svého života. Já jsem se rozešla s mým prvním klukem a teď si říkám, jak se mi to vrací. Nechtěla jsem s ním chodit, nebo mě už nebavil. Ale tyhle poslední tři bych možná neopustila. Měla jsem je svým způsobem ráda. Myslíš, že ti psycholog pomůže? Ty jsi se k němu objednala sama? Prosím napiš. Sama si již nevím rady. Mám kontakt na psychiatra, ale ten mi nepomohl. Jak už jsem psala, předepsal mi jen antidepresiva.

Děkuji Vám za veškeré příspěvky, jste moc fajn. Monča

Není tady

 

#31 19. 3. 2006 21:07

Rybička
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 13. 1. 2006
Příspěvky: 505

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Moni, klíč k Tvým problémům je tato Tvá věta: "Je pravda, že já se ráda nemám". S tím se musí něco udělat...

Není tady

 

#32 19. 3. 2006 21:14

Monika1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 3. 2006
Příspěvky: 255

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Rybička napsal(a):

Moni, klíč k Tvým problémům je tato Tvá věta: "Je pravda, že já se ráda nemám". S tím se musí něco udělat...

Ale kdo mi pomůže Rybičko? Nevěřím tomu, že já sama nebo psycholog.

Není tady

 

#33 19. 3. 2006 22:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

"Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?"

A na co vlastne Moniko chces zapomenout?
Na to, jak neumis mit rada sama sebe? Jak tim padem neumis mit rada nikoho? Jak jsi znechucena zivotem, ktery ani neznas, protoze ho neumis zit? Jak nicemu neveris, hlavne jak neveris sama sobe? Ve sve schopnosti?...
Tak na co to vlastne chces zapomenout?
A nemela bys si spis vzpomenout?
Na to, co to vlastne bylo, co te tak vydesilo, znejistilo, znechutilo...pripravilo o sebeduveru, o sebelasku... o lasku...
Stojis jen nedaleko kraje lesa a bojis se jit dal. Vidis jen tmavá housti, kde nejspis ciha hladovy vlk! Jenze les nema jen tmava zakouti a nebezpecna mista. Je plny i slunnych mytin, lesnich jezirek a plantazi se sladkymi lesnimi plody. Ziji v nem i dobri skritkove a nezne vily. Nejen vlci a hejkalove. A predevsim - ty nejsi Cervena Karkulka!
A kdo se boji, nesmi do lesa, to je znama vec!
Takze alou zpet na jeho kraj a koukej si vzpomenout, co te pri vstupu do te carokrasne pohadkove rise tak vydesilo, ze se chovas jako loupeznik, ktery jen sedi u cesty a ciha, na koho by se povesil, koho by obral, kdo by ho svym telem ochranil, aby mohl bezpecne projit po lesni ceste. Mas z toho takovy stres, ze nevidis neslysis, jen se krecovite drzis! Nediv se, ze te kazdy rychle setrese a upaluje pryc a tebe necha v lese samotnou. Vydesenou.... Neni to jeho vina. Neni to ani tvoje vina. Zatim. Ale bude, kdyz nezacnes hledat a verit! Hledat dobreho pruvodce na sve ceste, mozna psychologa, mozna pritelkyni, mozna nekoho jineho..a nezacnes verit, ze to zvladnes. Ty sama. Jen co najdes sama sebe. Pak budes moci klidne a bez obav vstoupit do lesni rise. Tak prestan cihat u cesty na dalsi obet, protoze zadna neni, jen ty.... Prestan narikat nebo v narcich promrhas zivot a les bude stale hustsi, hlubsi a hrozivejsi... nikdy do nej nevstoupis. A to by byla skoda. Protoze je jedno, zda je to les, aquapark, disco, raut ci bezva vylet. Je to hlavne zivot.  Tak se prestan vymlouvat a zacni ho zit!
Do lesa vede mnoho cesticek, ze ses zatim po zadne nedostala dal, nez na par kroku, to jeste neznamena, ze ta spravna pro tebe mezi nimi neni. To jen znamena, ze uz vis, ktera spravna neni a muzes byt tedy optimistka, protoze vyber se zuzuje. Cil je blizko smile Tak se uz prestan bat. Tady totiz plati, ze kazdy neuspech te jen priblizi k uspechu. Takze vlastne i neuspech je uspech.
Hledej!


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#34 20. 3. 2006 10:21

Marilyn
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 1. 2006
Příspěvky: 119

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Moniko, měla bys jít spíš psychoterapeutovi, ne k psychiatrovi - to není jedno a totéž.

Samozřejmě, že největší kus práce musíš na sobě odvést ty, ale odborník by ti měl pomoc "nastavit zrcadlo" a nasměrovat tě správným směrem.

A doporučení od svého obvodního/praktického lékaře k němu nepotřebuješ.

Není tady

 

#35 20. 3. 2006 16:40

Lavina
♥♥-----
Registrovaný: 9. 3. 2006
Příspěvky: 62

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Moni tak co jak bylo v práci? Asi žádná sranda? Když se ti pořád cpal do hlavy tak jsi měla chu ty lidi nakopat do zadku a neotravujou co??

Není tady

 

#36 20. 3. 2006 17:42

kamolina
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 2. 2006
Příspěvky: 302

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Práce, co tě nebaví? Ale to je Tvůj život a jen ty ho mᚠve svých rukou... Chce to jen přijmout zodpovědnost za něj a začít si ho řídit tak, jak chceš ty! Já vím, zní to jednoduše, dělá se to hůř... Omyl, je to opravdu snadné... Stačí, když si nebudeš připouštět ty negativní myšlenky a budeš věřit...


... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

 

#37 20. 3. 2006 17:49

noris
♥♥-----
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 88

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

neboj, časem to přebolí....fakt.

Není tady

 

#38 20. 3. 2006 19:03

Rybička
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 13. 1. 2006
Příspěvky: 505

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Monika1 napsal(a):

Rybička napsal(a):

Moni, klíč k Tvým problémům je tato Tvá věta: "Je pravda, že já se ráda nemám". S tím se musí něco udělat...

Ale kdo mi pomůže Rybičko? Nevěřím tomu, že já sama nebo psycholog.

Moni, mᚠto jen ve vlastních rukou. To je jen na Tobě, nikdo jiný tu velkou práci za Tebe neudělá. Možná by Ti opravdu mohl pomoci psycholog, jak trénovat sebevědomí a sebelásku. Hodně účinná (ale zároveň i dost těžká) je metoda se zrcadlem. Prostě si co nejvíckrát za den říkat sama sobě nahlas do zrcadla nějakou tu pochvalu. Schválně, jestli to dokážeš...
Usměj se na sebe a nahlas řekni: "Mám Tě ráda, Moniko". Ono se to nezdá, ale než to člověk řekne, tak je to vážně boj...

Není tady

 

#39 20. 3. 2006 21:36

Monika1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 3. 2006
Příspěvky: 255

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Krásný večer přeji všem, kdo mi tu pomáhá i těm, kteří si tu jen čtou. Moc se omlouvám, že jsem se dnes neozvala, ale celý den jsem jen ležela. Pokusím se odepsat na všechny příspěvky.

Lavina: Ahoj Lavinko, dnes jsem v práci nebyla, zašla jsem si k doktorce, nebo jsem celou noc nespala a teď jsem na neschopence. Myslím na něj pořád ...sad a čekám, kdy to přejde.

Gemi:Dnes, jak už jsem výše psala, jsem byla u obvodní doktorky a ta mi řekla, a si nejdu nějakého psychologa na internetu, třeba i soukromého. Ale kolik takový psycholog chce za jedno sezení? Nemůžu se hodně vydávat z peněz. Pokud mi dá, ten psycholog, nějakou odbornou radu, určitě se jí budu řídit. Dostala jsem od Vás všech sílu a budu na sosbě určitě pracovat. Víš, asi potřebuji, aby si se mnou někdo promluvil z očí do očí. Je od vás moc milé, že mi říkáte, co mám dělat, ale já snad potřebuji nakopnou. Je mi to líto.

Pandorraa: Nad tvýma otázkama budu určitě přemýšlet. Teď to ale vypsat neumím. Příjde mi, že mám v hlavě strašný zmatek.

Marilyn: Určitě si k tomu psychologovi nebo psychoterapeutovi zajdu. Je v tom vůbec nějaký rozdíl. Omlouvám se, ale tohle nevím.

Není tady

 

#40 20. 3. 2006 21:51

Monika1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 3. 2006
Příspěvky: 255

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

potvurka.prapodivna: Chtěla jsem tuto práci změnit, ale nebo, jak už jsem asi psala, mám velké dluhy, tak se toho bojím. Kdybych věděla, že mi v nejhorším někdo finančně pomůže, tak bych do toho šla ... ale teď se to bojím riskout. Mám docela dobře placenou práci a než bych něco takového našla ...
Chce to jen přijmout zodpovědnost za něj a začít si ho řídit tak, jak chceš ty! Já vím, zní to jednoduše, dělá se to hůř... Omyl, je to opravdu snadné... Stačí, když si nebudeš připouštět ty negativní myšlenky a budeš věřit... - budu o tom přemýšlet a pokusím se pro to něco udělat

Noris: Vím, že to přebolí, ale ta jizvička tam zůstane. sad

Rybička: Rybičko, nejdříve bych se do toho zrcadla musela naučit koukat. A než si řeknu: Moniko mám tě ráda ..... to bude ještě dlouho trvat.

Není tady

 

#41 20. 3. 2006 21:53

Rybička
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 13. 1. 2006
Příspěvky: 505

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Moni, říkám, že to není jednoduché. Ale to, že se Ti do toho nechce jen ukazuje, že to potřebuješ jako sůl...

Není tady

 

#42 21. 3. 2006 8:59

uzlík
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 586

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Monika1 napsal(a):

Gemi:Dnes, jak už jsem výše psala, jsem byla u obvodní doktorky a ta mi řekla, a si nejdu nějakého psychologa na internetu, třeba i soukromého. Ale kolik takový psycholog chce za jedno sezení? Nemůžu se hodně vydávat z peněz. Pokud mi dá, ten psycholog, nějakou odbornou radu, určitě se jí budu řídit. Dostala jsem od Vás všech sílu a budu na sosbě určitě pracovat. Víš, asi potřebuji, aby si se mnou někdo promluvil z očí do očí. Je od vás moc milé, že mi říkáte, co mám dělat, ale já snad potřebuji nakopnou. Je mi to líto

Moniko jukni na tyto stránky.
http://revue.idnes.cz/odpovedi.asp?t=PORADNA3
Je tam psycholožka Jitka Douchová. Za jedno sezení (1 hod.) si účtuje 650,- Kč). Je z Prahy. Asi bys to holka potřebovala.

Není tady

 

#43 21. 3. 2006 11:18

Monika1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 3. 2006
Příspěvky: 255

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Uzlíku: Moc ti děkuji, na stránky se podívám, a pak budu jednat. Ještě jednou moc díky.

Není tady

 

#44 22. 3. 2006 13:13

Monika1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 3. 2006
Příspěvky: 255

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

uzlík: Tak jsem se byla podívat na ty stránky, které jsi mi doporučila. Zatím jsem tam jen napsala a uvidím, co se bude dít dále. Do Prahy to mám hodinu vlakem a vůbec to tam nezám, tak počkám, co mi paní doktorka odepíše. Teď jsem hledala nějaké psychology v okolí. Našla jsem tam jednu, které určitě zavolám a dohodnu se na schůzce. Pomoc od odborníka určitě potřebuji.

Moc Vám všem ještě jednou děkuji, jsem ráda, že jste se mi snažili pomoci. Určitě sem na tyto stránky budu chodit a budu se snažit pomáhat lidem, kteří to budou potřebovat, jako já teď. Monča

Není tady

 

#45 22. 3. 2006 18:56

kamolina
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 2. 2006
Příspěvky: 302

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

tak si zajdi na sedmičku, kam chodím já a mᚠto bezplatně... http://www.raba-s-r-o.org/
dr. Zahradníková


... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

 

#46 22. 3. 2006 20:23

Monika1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 3. 2006
Příspěvky: 255

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

potvurka.prapodivna napsal(a):

tak si zajdi na sedmičku, kam chodím já a mᚠto bezplatně... http://www.raba-s-r-o.org/
dr. Zahradníková

Moc ti děkuji, určitě tam zajdu.

Není tady

 

#47 23. 3. 2006 11:11

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9032

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Petra Nováková

:-)) to je jak z pohádky :-)) tak a to s ním vydrží :-)))

Není tady

 

#48 23. 3. 2006 13:28

Monika1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 3. 2006
Příspěvky: 255

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Petra Nováková:

Ahoj Petro, moc děkuji i tobě, že jsi sem napsala i tvůj životní příběh. Mě ale straně bolí, že jsem mu pomáhala, když si stěžoval, jak na něho jeho bývalá (teď přítelkyně) byla zlá ... byla jsem mu oporou. Pořád říkal, že se k ní nevrátí a nakonec mě opustil. Bolí mě i to, že se k ní hned po našem rozchodu přistěhoval. Vím, že ho budu vídat, já to nepřežiju.
Žiju v městě, kde je asi 10 tis. obyvatel, ale ještě jsem tu nenašla dobrou kamarádku a asi ani nenajdu. Pro to je to pro mě asi moc těžké. Ani přátelé tu nemám, nevím, čím to je. Moc ráda bych si šla někam sednout s nějakou partou, ale nejsou tu lidé, s kterýma bych si rozuměla. Pokud mě chápeš. Nevybírám si, jen nechci chodit do hospody a tak.
To je ten můj problém, chodím po městě a tvářim se jako kakabus. Už se nemůžu koukat na lidi, kteří v tomto městě žijí. Všude vidím nějaku minulost.
A co jsi v tom bytě sama dělala, bojím se té samoty. Příjde mi ten byt tak prázný.
To že začíná něco nového a lepšího jsem si už říkala několikrát a pořád to dopadá stejně sad. Už nemůžu dál, stojím na jednom místě a nohy se nechtějí hnout.
Tu knihu si určitě půjčím, moc děkuji. Moc ti ještě jednou děkuji a přeji ti hezký den.

Není tady

 

#49 23. 3. 2006 15:49

Joan
Host

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

Milá Moniko,
ani nevíš jak moc s tebou cítím. Můj manžel mě a dceru opustil před 7 měsíci. Psala jsem už o tom v některém foru. Nedavno si našel partnerku a nyní se rozvádíme. Já na něj nemůžu pořád zapomenout a naopak mi připadá, že ho mám pořád ráda čím dál tím víc. Nic mi nepomohlo. Mám spoustu přátel, koníčků, děti, práci. Přesto na něj myslím celých 7 měsíců a nejhorší je to když jsem třeba v posteli a zavřu oči. už jsem zhubla 15 kg. Okolí mi tvrdí, že se úplně ztratím. Nemám chu do života a dokonce jsem mu dala všechny fotky abych ho vůbec neviděla. Nepomáhá nic. Je hluboko v srdci. Navštěvovala jsem psycholožku a ta říkala, že s tím se nedá bojovat. to musí přejít sama. Nemám se bránit lásce kterou k němu cítím. Našla jsem si přítele a rozešli jsme se při první schůzce. Když se mě chtěl dotknout tak sem si představila mého miláčka a byl konec. Ukončila jsem to. Všichni tvrdí, že to časem přebolí. Byla jsem už 1x vdaná, ale tohle jsem ještě nezažila. Někomu prý to trvá půl roku někomu rok. Já sama nevím kde je hranice. Sama bych potřebovala pomoct. Odkud jsi?

 

#50 23. 3. 2006 16:19

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

Re: Může mi někdo pomoci, jak mám zapomenout?

potvurka.prapodivna napsal(a):

tak si zajdi na sedmičku, kam chodím já a mᚠto bezplatně... http://www.raba-s-r-o.org/
dr. Zahradníková

Potvůrko, napsala jsem ti soukromou zprávu - díky předem za odpověď smile


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů