6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nevím proč, ale kadý večer trpím ílenou rýmou a ne jdu spát, nemuu teměř ani dýchat. Vyetření u lekaře nic neukázalo. Který nosní sprej je nejlepí, rychle učinkuje a dlouho vydrí působit?
Není tady
Lejla9 napsal(a):
nevím proč, ale kadý večer trpím ílenou rýmou a ne jdu spát, nemuu teměř ani dýchat. Vyetření u lekaře nic neukázalo. Který nosní sprej je nejlepí, rychle učinkuje a dlouho vydrí působit?
ádný nosní sprej. Vhodná je cibule v jakékoliv formě: přidávat jí do veho, do polévky, omáčky, cibuli s medem, áva z cibule...atd. Mimo jiné na vodovou rýmu dobře zabere Allium cepa homeopatikum z cibule. Vhodné je také proplachování vodou s mořskou, popřípadě normální solí.
Není tady
děkuji, zkusím to Za jak dlouho to pomůe?
Není tady
Vyzkouej a uvidí.
Není tady
Lejla9 napsal(a):
děkuji, zkusím to Za jak dlouho to pomůe?
Allium cepa 9 CH nechat rozpustit pod jazykem po jedné kul. 1-5 x za sebou. Záleí na tom, jak jste na homeopatika citlivá. Někdy stačí tři dávky za sebou někdy a 7 x.
Není tady
nakonec mi pomohla mořská voda a spej do nosu. Rýma mě trápila celých 8 dní a jsem z ní uplně hotová.
Není tady
Babičky a maminky radívaly inhalovat slanou vodu... jene ta je holt příli obyčejnská, kdy kilovej pytlík stojí akorát bůra...
Není tady
Ale kdy ona má úplně tragickou rýmu, né nějakou obyčejnskou! Trápila ji CELÝCH 8 DNÍ!!! A je z toho tak hotová, e nám to sem musí hnedka napsat, kdybychom byly taky úplně hotové, abychom si věděly rady. Jetěe tu Lejlu máme!
Helčo, ty jse normálně nevděčná!
Není tady
modrovous napsal(a):
Helčo, ty jse normálně nevděčná!
To ví, Fouse... já byla mrcha vod plínek... a jak známo, patný vlastnosti se věkem zhorujou
Není tady
je jich dost, zkus se zeptat v lékarne ale pokud chces neco přirodniho tak doporučuji https://drkh.cz/produkt/respirokid/. Je to super. A zabírá. I jako prevence
Není tady
O.novotna napsal(a):
A zabírá. I jako prevence
A někdo vynalezne protirýmovou prevenci, dostane Nobelovku...
Není tady
Sakra, kde se o to hlasi?!?
Ja to mam, uz cca 40 let!
Neprozradim!
Nebo vite co? Kaslu na odmeny, kdyz ucitite nevysmrkatelne ucpany nos, HNED! vemte cibuli, rozkrojte napul, pulku polozte na prkynko a zkraje ukrojte nejake "mesicky" o sile, kterou po vsunuti do nosni dirky nevdechnete. Zasunout co nejdal, co snesete, netyrat se, neriskovat zaduení! Vydrzet, kolik jde. Ja u malych deti u Vecernicku byla vdecna za par chvil, minutu, tri... atd. Dospelak silou vule muze vydrzet aj pulhodku, nijak to neskodi...
Tak. V pocatku staci 2-3x (za den) a je po nemoci, pozdeji "uz v nose típe", ale vetsinou hned po prvnim zasunuti dochazi k velkemu odsunu hlenu, t.j. hleny vytekaj hooodne! Z vlastni zkusenosti nekdy ihned podlozit kapesnik kvuli pčikání. To ve...
Není tady
obávám se, e protirýmová prevence není, ale bylo by fajn, kdyby ji někdo vymyslel. Taky by se mně to líbilo
Není tady
na rýmu jedině sprej do nosu a teplý čaj.
Není tady