29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím je mi 50 let a již několik let beru AD.Poprvé před 4 lety jsem měla apo parox a zabíral dobře tak jsem po půl roce přestala. Vrátilo se zpět..úzkosti, nespavost, hrozná únava a od té doby zkouším Brintelix, Olwexya a vždy po nějaké době zpátky do hrozných stavů. Takže nasazen opět apo parox..již půl roku a opět se stavy zhoršují. Už mě nebaví opravdu žít. Probudím se a hrozná únava, celý den, bušení srdce, tlak na hrudi, pracuji s lidmi ..někdy se to nedá jsem OSVČ a musím....už jsem fakt v koncích a u lékařky už se bojím říct jak mi je. občas si vezmu lexaurin ten uleví ale to se nemůže částo. U lékaře jsem byla krev v pořádku.Ráno se probudím a těším se na večer, už mi děláproblém se i oblíknout a jít.....nebaví mě život. Koupila jsem si geriavit, piju magnezium.....poradte prowsím
Není tady
Zkus si přečíst své minulé vlákno z prosince 2016. Nespoléhej na antidepresiva.
Změń ve svém životě to, co tě trápí, cos tam tenkrát vypsala, jestli jsi to ještě nezměnila.
Navštěvuj dobrého psychologa. Pomůže ti.
Není tady
Petuna26 napsal(a):
Prosím je mi 50 let a již několik let beru AD.Poprvé před 4 lety jsem měla apo parox a zabíral dobře tak jsem po půl roce přestala. Vrátilo se zpět..úzkosti, nespavost, hrozná únava a od té doby zkouším Brintelix, Olwexya a vždy po nějaké době zpátky do hrozných stavů. Takže nasazen opět apo parox..již půl roku a opět se stavy zhoršují. Už mě nebaví opravdu žít. Probudím se a hrozná únava, celý den, bušení srdce, tlak na hrudi, pracuji s lidmi ..někdy se to nedá jsem OSVČ a musím....už jsem fakt v koncích a u lékařky už se bojím říct jak mi je. občas si vezmu lexaurin ten uleví ale to se nemůže částo. U lékaře jsem byla krev v pořádku.Ráno se probudím a těším se na večer, už mi děláproblém se i oblíknout a jít.....nebaví mě život. Koupila jsem si geriavit, piju magnezium.....poradte prowsím
Takhle se nedá dlouho žít.
Jen léky a střídat.
Co zkusit řešit příčiny stavů? Psychoterapii?
Není tady
Ber to tak, že strach říct to doktorovi je součást nemoci. A nebo je to součást lékařky. Najdi si někoho, kdo může psát recepty, ví o existenci úzkostí, deprese a paniky a umí s nimi zacházet.
Není tady
Damila napsal(a):
Petuna26 napsal(a):
Takhle se nedá dlouho žít.
Jen léky a střídat.
Co zkusit řešit příčiny stavů? Psychoterapii?
Presne, lieky pomôžu (asi len dočasne) s príznakmi, ale Ty by si mala hrabnúť aj dovnútra, do príčin....
Není tady
Jak to mysli S - zkouším ? Léky ti snad předepisuje lékařka. Tak by mela vedet ,jak ti po nich je. Jinak diky silenemu pocasi ,ma ted problemy kde kdo. Taky to se mnou ted "mlátí ". Jinak nejen léky ,ale je nutna i terapie.léky pomuzou,ale nevyleci. To můžeš jen ty.
Není tady