6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím je mi 50 let a ji několik let beru AD.Poprvé před 4 lety jsem měla apo parox a zabíral dobře tak jsem po půl roce přestala. Vrátilo se zpět..úzkosti, nespavost, hrozná únava a od té doby zkouím Brintelix, Olwexya a vdy po nějaké době zpátky do hrozných stavů. Take nasazen opět apo parox..ji půl roku a opět se stavy zhorují. U mě nebaví opravdu ít. Probudím se a hrozná únava, celý den, buení srdce, tlak na hrudi, pracuji s lidmi ..někdy se to nedá jsem OSVČ a musím....u jsem fakt v koncích a u lékařky u se bojím říct jak mi je. občas si vezmu lexaurin ten uleví ale to se nemůe částo. U lékaře jsem byla krev v pořádku.Ráno se probudím a těím se na večer, u mi děláproblém se i oblíknout a jít.....nebaví mě ivot. Koupila jsem si geriavit, piju magnezium.....poradte prowsím
Není tady
Zkus si přečíst své minulé vlákno z prosince 2016. Nespoléhej na antidepresiva.
Změń ve svém ivotě to, co tě trápí, cos tam tenkrát vypsala, jestli jsi to jetě nezměnila.
Navtěvuj dobrého psychologa. Pomůe ti.
Není tady
Petuna26 napsal(a):
Prosím je mi 50 let a ji několik let beru AD.Poprvé před 4 lety jsem měla apo parox a zabíral dobře tak jsem po půl roce přestala. Vrátilo se zpět..úzkosti, nespavost, hrozná únava a od té doby zkouím Brintelix, Olwexya a vdy po nějaké době zpátky do hrozných stavů. Take nasazen opět apo parox..ji půl roku a opět se stavy zhorují. U mě nebaví opravdu ít. Probudím se a hrozná únava, celý den, buení srdce, tlak na hrudi, pracuji s lidmi ..někdy se to nedá jsem OSVČ a musím....u jsem fakt v koncích a u lékařky u se bojím říct jak mi je. občas si vezmu lexaurin ten uleví ale to se nemůe částo. U lékaře jsem byla krev v pořádku.Ráno se probudím a těím se na večer, u mi děláproblém se i oblíknout a jít.....nebaví mě ivot. Koupila jsem si geriavit, piju magnezium.....poradte prowsím
Takhle se nedá dlouho ít.
Jen léky a střídat.
Co zkusit řeit příčiny stavů? Psychoterapii?
Není tady
Ber to tak, e strach říct to doktorovi je součást nemoci. A nebo je to součást lékařky. Najdi si někoho, kdo můe psát recepty, ví o existenci úzkostí, deprese a paniky a umí s nimi zacházet.
Není tady
Damila napsal(a):
Petuna26 napsal(a):
Takhle se nedá dlouho ít.
Jen léky a střídat.
Co zkusit řeit příčiny stavů? Psychoterapii?
Presne, lieky pomôu (asi len dočasne) s príznakmi, ale Ty by si mala hrabnú aj dovnútra, do príčin....
Není tady
Jak to mysli S - zkouím ? Léky ti snad předepisuje lékařka. Tak by mela vedet ,jak ti po nich je. Jinak diky silenemu pocasi ,ma ted problemy kde kdo. Taky to se mnou ted "mlátí ". Jinak nejen léky ,ale je nutna i terapie.léky pomuzou,ale nevyleci. To můe jen ty.
Není tady