Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 3. 2006 12:23

Edita
Host

Kouření-nutně HELP!!!

Mám takový problém a je mi blbé říct ho mému partnerovi.Nikdy sem klukovi nekouřila.Prosím,jak se to dělá?kapitulation

#2 18. 3. 2006 15:53

Userzsi
Host

Re: Kouření-nutně HELP!!!

jakkoliv chces. Ne vazne, na tom neni co zkazit. Myslim ze vy holky to mate v tomhle snazsi. Ver ze ikdyz budes delat cokolitak 99% klukum se to bude libit, nejsme vybiravy :-D

#3 18. 3. 2006 16:23

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Představ si, že jíš zmrzlinu a moc Ti chutná big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#4 18. 3. 2006 16:32

kata303
♥------

ono taky si jde o to, zda právě toto má vést k úplnému vyvrcholení partnera, či jen k vzrušování...
v tom jsem měla já problém, obava z toho "aby se mi to povedlo"...ale asi záleží na každém chlapovi

Není tady

#5 18. 3. 2006 20:48

Evíík
Host

A poradí mi někdo, jak se mám přinutit k tomu, abych polikala?
Můj přítel chce, abych polikala, ale mě se to hnusí, kouření mám ráda, ale ten konec, to bych se pozvracela. Přítel však neustále naléhá, chce se mi udělat do pusy. usch

#6 18. 3. 2006 20:50

Ina
Host

Ne zmrzlinu,ale nanuka.To je skoro stejné jako kouření.

#7 18. 3. 2006 20:58

Rybička
♥♥♥♥♥--

Evíík napsal(a):

A poradí mi někdo, jak se mám přinutit k tomu, abych polikala?
Můj přítel chce, abych polikala, ale mě se to hnusí, kouření mám ráda, ale ten konec, to bych se pozvracela. Přítel však neustále naléhá, chce se mi udělat do pusy. usch

Nenech se nutit. Asi by nechtěl, abys ho pozvracela, ne? Když se Ti do toho nechce, tak to nedělej...

Není tady

#8 18. 3. 2006 21:18

jana.jana
Host

Já jsem v jedné knize četla, že muž to bere jako odmítnutí sebe sama, když žena nechce polykat jeho semeno.
Když mohu mluvit za sebe, tak jsem to také nikdy neudělala...nějak se mi do toho nikdy nechtělo.
V té knize dále psali, že se dá chuť ovlivnit tím, co partner konzumuje... smile Když jí to či ono je chuť nakyslá či hořká. Prý po týdnu pití ananasového džusu to chutná báječně sladce ... smile
Tak nevím, zda by jsi to chtěla udělat a jen se ti to hnusí z tohodle důvodu - myslím té chuti  a jsi na tom s partnerem tak, že si můžete takto promluvit, zkusila bych to...
A taky tam psali, že když partner naléhá a ženě se to hnusí, má mu sama dát ochutnat, co po ní vlastně chce...
Tak držím palce a napiš jak jsi to vyřešila

#9 18. 3. 2006 21:25

Evíík
Host

jana.jana napsal(a):

Já jsem v jedné knize četla, že muž to bere jako odmítnutí sebe sama, když žena nechce polykat jeho semeno.
Když mohu mluvit za sebe, tak jsem to také nikdy neudělala...nějak se mi do toho nikdy nechtělo.
V té knize dále psali, že se dá chuť ovlivnit tím, co partner konzumuje... smile Když jí to či ono je chuť nakyslá či hořká. Prý po týdnu pití ananasového džusu to chutná báječně sladce ... smile
Tak nevím, zda by jsi to chtěla udělat a jen se ti to hnusí z tohodle důvodu - myslím té chuti  a jsi na tom s partnerem tak, že si můžete takto promluvit, zkusila bych to...
A taky tam psali, že když partner naléhá a ženě se to hnusí, má mu sama dát ochutnat, co po ní vlastně chce...
Tak držím palce a napiš jak jsi to vyřešila

Právě se mi to nelíbí, protože už jsem to jednou zkusila a fakt se mi teda udělalo docela špatně, když jsem to měla v puse. Myslela jsem, že se pozvracím.
Ale přítel má ananasový džus docela rád, tak mu to navrhnu a uvidí se. Za zkoušku nic nedáme smile

#10 18. 3. 2006 22:34

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

To se nesmí chutnat,ale rychle polknout jako hnusnou kořalu.

Není tady

#11 19. 3. 2006 10:37

Zuzka S
♥♥♥----
Místo: Žatec

K polykání se nedonutíš.Zkus fígl-nech svého přítele ať se ti udělá do pusy a pak to semeno vyplivni třeba do dlaně nebo kapesníčku.

Není tady

#12 19. 3. 2006 13:56

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

to se opravdu nchutná ale polyká ... aby jsi se k tomu odhodlala musíš na to mít chu´t sama to se nedá nutit má to opačný efekt ....

ještě jedna věc pokud mu to děláš pusou a máš pusu plnou slin tak pak je těch pár kapek polknout jednodušší ...

a nebo jak je napsáno više můžeš to pak vyplivnout ...

Není tady

#13 19. 3. 2006 14:22

Evíík
Host

vašek napsal(a):

to se opravdu nchutná ale polyká ... aby jsi se k tomu odhodlala musíš na to mít chu´t sama to se nedá nutit má to opačný efekt ....

ještě jedna věc pokud mu to děláš pusou a máš pusu plnou slin tak pak je těch pár kapek polknout jednodušší ...

a nebo jak je napsáno više můžeš to pak vyplivnout ...

No jo, ale my to s přítelem děláme tak jednou za čtyři dny, protože se vícekrát nesejdem kvůli práci, takže on "toho" má pak docela hodně a to se prostě polknout nedá. A když mi takové množství nastříká do pusy, tak jí toho mám plnou. Kdyby to bylo pár kapek, tak by to bylo asi jiné.
Už se musím smát sama sobě smile

#14 19. 3. 2006 15:13

Evíík
Host

terikus napsal(a):

Můj přítel to má strašně ale opravdu strašně hořký...polykání mi nedělá problémy, ale když je to tak hořký tak se mi obrací žaludek...nevim proč to má hořký...jestli je to tim že kouří nebo já nevim...

Jojo, tak nějak podobně, je to hořký a navíc to tak nepříjemě zapáchásad

#15 19. 3. 2006 19:04

kamolina
♥♥♥♥---

takhle se kamarádka nutila k polykání, až dotyčného pozvracela ... moc erotické to nebylo, takže pokud je odpor, rozhodně bych ho nelámala....

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#16 19. 3. 2006 19:20

nikabb
♥♥-----

Jojo holky, tohle je téma tak minimálně na měsíc.Ale je fakt, že se holka nesmí nutit do ničeho. Já jsem taky nerada kouřila, dokonce se mi z toho dělalo zle, ale pak když sem už byla s přítelem rok,tak sem si na to zvykla a časem i na to nechat si to nastříkat do pusy. To ale vždy vyplivnu, protože polikání mi nikdy k srdci nepřiroste.
Je prej pravda hodně na tom co chlap přes den pije, pokud pije pivo, nedoporučuju ani do pusy.....skurt

Není tady

#17 19. 3. 2006 21:18

Lucinka
♥♥-----

no mne moj chalan povedal ze mi to nikdy nepusti do ust....Lebo uz jemu samemu je to nechutne.... Ani mna to nejak nelaka

Není tady

#18 20. 3. 2006 9:18

DankaS
♥♥♥♥---

Lze to spolknout tak, že tu chuť příliš necítíte, ale musíte nechat přítele ejakulovat  až úplně vzadu v krku a pak to tak šikovně pustit rovnou do bříška:).

Není tady

#19 21. 3. 2006 11:45

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Já polykám většinou jen tehdy, když už má ten den druhý orgasmus a sperma není tak "drsné" jinak bych chudáka asi taky pozvracela. A když holt projeví své přání - vyplivnu to do kapesníku a myslím, že je mu tato varianta nejpříjemnější, protože mi to nevadí a nenadavuju se před ním nebo se neošklíbám s kyselým výrazem ve tváři.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#20 21. 3. 2006 11:59

potvurkapodivna
Host

Na to prostě musíte mít chuť, nejde se do ničeho nutit, jinak si vypěstujete i nějaký psychický odpor a blok. Včera mě přítel překvapil, když po milování mě ještě dodělal jazýčkem a tak vlastně ochutnal sám sebe. Bylo to moc vzrušující.

#21 21. 3. 2006 16:59

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

milování je o tom, že děláme co chceme a musí se nám to líbit. Nenech se nutit. Já to dělám, ale taky mi to nechutná, ale nenatahuje mě to na zvracení. Prostě to tak nějak už k tomu patří, nedělám to pokaždé, ale už jsem to tady jednou psala, mám připravenou tequillu a tu si potom dám a zruším tu chuť na patře, manželovi taky něco naleju, on už to ví a tak so vždycky potom dáme spolu , pak už v puse necítíš nic.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#22 21. 3. 2006 20:13

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Dana

úžasný příspěvek :-)))

v milování se nenech do ničeho nutit ...... já to taky dělám ale nechutná mi to

to je tak skvěle napsaný :-)))

jo a s tím zapitím je to pravda :-)) na to už úplně zapoměl ...:-))

Není tady

#23 21. 3. 2006 21:14

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

ano, nechutná, ale nevadí, to je ten rozdíl, a nikdo mě do toho nenutí, ke kadeřnici taky chodím nerada a budu kvůli tomu chodit neostříhaná?

Upravil(a) Dana (21. 3. 2006 21:17)

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#24 21. 3. 2006 21:27

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

já rád chodím ke kadeřnici. Miluji, když se mi prohrabává ve vlasech smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#25 22. 3. 2006 5:51

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

a to já ne, možná, kdybych chodila ke kadeřníkovi, to by mohla být jiná, budu muset vyzkoušet

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí