29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ema napsal(a):
jsem tu nová ale mám podobný problém . Potřebovala bych poradit , co mám asi dělat když manželovi došla zpráva : ahoj zlato urvi se dnes mám pro tebe něco. Vím ,že to nemusí nic znamenat ale třeba taky jo!
prosim o radu
Ema
Především nekoukat manželovi do mobilu!! Vím, že při podezření to k tomu strašně svádí, ale bude to tak lepší HLAVNĚ pro Tebe.
Není tady
Emo,
Až příjde večer domů - asi později, tak se jen zeptej kde byl, předpokládám, žes "projela " mobil, ale to mu NIKDY nepřiznávej!!!To už výmluvy tapu: jedna paní povídala....Bohužel, někteří jedinci jsou na své "zprávy" velice neopatrní, a pak milující bytosti trpí.Jinak jestli je vše OK, nemusí tato zpráva znamenat zdaleka nic...ostatně může jít i o omyl - to tě nechci utěšovat, to je z vlastní zkušenosti, mně přišel jednou v neděli dopoledne na mobil taky hezký milostný vzkaz - neznámé číslo.....no, jsem pro legraci, odpověděla jsem, že zřejmě omyl, že volané č. neznám...byl to omyl :-(.. ale mít doma manžela, který by žárlil, tak nevím, jak by si to nechal vysvětlit...tím chci naznačit, že nedělej ukvapené závěry z jedné zprávičky -
Není tady
Jestli jste v maximální pohodě, tak neřešte vůbec nic - není totiž, co. A do toho mobilu mu stejně nelez, nemáš tam, co dělat, ju?
Není tady
Tak to fakt neřeš, čím ty se zabýváš ve volných chvílích? Myslím, když manžel má trenink, máš ty taky nějakého koníčka?
Není tady
Emo,
tohle je zbytečné vůbec komentovat. Co lchceš vlastně řešit? Ty nikomu ze svých známých neřekneš zlato?
No Já mám kamarády, kteří jsou opravdu jen kamarádi a kolikrát jim píšu "zlatinko", používám to jak pro muže tak ženy. Víš říká se, že 100 nic umořilo vola. Tak POZOR. Užívej si jak jsi sama napsala"maximální pohody" a nanejvýš se pouč z našich příběhů.
Není tady