Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 3. 2006 19:42

zabka
♥♥♥----

Nevera aneb uz zase na dne...

..ani jaq jsem necekala, ze se to stane. Trochu me zamrazilo. kdyz jsem tu cetla o tom znovuobjevei SMS a tom, jak si chlapi pockaji,az se to doma uklidni a zase pokracuji v nevere. Vim, ze ted ublizim mnohym z vas, kteri jste ve stadiu vahani zda uverit nebo ne. Ja jsem se pokousela, uz jsem byla fakt blizko a dnes SMS od ni..... takze zase dno a konec nadeji. Manzel to jeste nevi. ze vim... Poradte jak se mam zachovat? Mam odejit? Asi nic jineho nezbyva. je to pro me hrozne tezky, protoze jsme dlouhodobe v zahranici a dcera tu ma jeste rol studia pred sebou a podotykam, ze to je jen moje dcera - jsem rozhozena a nevimjak to resit. mela jsem odejit jned, ted to vim, udela si ze me hadru, o kterou se je4 mozno otrit, kdyz je potreba a jinak si bezi za hlasem srdce, nebo ho vydira, nevim, devatka moje zlaty, dejte hlavy dohromady a poradte. mam chut ji napsay, at sem projede a uvidim, jak se bude tvarit...

Není tady

#2 17. 3. 2006 21:22

Carla
Host

Re: Nevera aneb uz zase na dne...

Ahoj, jsem tu nova a jeste jsem nepsala zadny prispevek. Napisu Ti moji zkusenost s "moji" milenkou. Asi te nepotesim. Ja jsem jedna z tech podvedenych a podvadenych - opakovane. Manzel mel postupne nekolik milenek. Znovu a znovu  jsem manzelovi verila, ze tentokrat je to uz naposledy, jenze to "tentokrat" se nakonec tahlo nekolik let. Az ted, s odstupem casu vidim, jak jsem byla neskutecne hloupa, naivni, duveriva....Strasne jsem chtela uchovat rodinu, chtela jsem, aby deti mely otce. Misto toho jsem byla ubrecena, nestastna...Od setkani s milenkou si nic neslibuj. Jedna z manzelovych milenek,  byla jeho spolupracovnice, se kterou i me casem seznamil, chodila k nam domu na navstevy a vubec, ale vubec ji nevadilo, ze cekame dalsi dite (to bylo v dobe, kdy jsem nic netusila), nevera se prolatla, az bylo malicke nekolik mesicu....a to milenka mela ten zaludek chodit na navstevu i za mnou a miminkem, vozit kocarek a soucasne s mym manzelem spat... Takze - moje zkusenost - nesazet a nespolehat na nejake "city" od milenky. Ji tvoje nestesti nezajima. Aspon takto to bylo v mem pripade.

#3 17. 3. 2006 21:33

Carla
Host

to jsem znovu ja, pripada mi, ze jsem to napsala asi tvrde. ja v zadnem pripade ti nechci radit, co mas delat a zrazovat te od pokusu uchranit manzelstvi.... Mozna je tvuj manzel jiny nez muj, mozna je "tvoje" milenka jina.... a hlavne - nechci ti brat nadeje. Jestli to vyznelo tvrde, tak promin. Mam za sebou tezke roky a jsem ze vseho nastesti venku, divam se zpatky a vidim, jak jsem byla strasne hloupa a jak me duverivosti manzel vyuzival a zneuzival, tak asi proto ten muj ton. Drzim ti palce ke spravnemu rozhodnuti.

#4 17. 3. 2006 22:23

LinaB
♥♥-----

zabko,
chci se podělit o moji zkušenost. Po 24 letech manželství jsem rozvedená. Žalobu podal BM. Polovinu manželství jsem prožila ve stresu, ponižovaná a utrápená z jeho nevěr. Po určité době se vrátil domů a chtěl vše vrátit do starých kolejí. Jeho rozchody s milenkami nebyly však ze dne na den, ale trvalo to i rok, že prý to nemůže ukončit naráz / chudák ona, co by tomu řekla /. Poslední milenka ho dotlačila k rozvodu. Nejdříve jsem nesouhlasila a oddalovala to, ale začal vyhrožovat, že ho brzdím a že to stejně podá. Tak jsem se objednala na konzultaci k advokátce a řekla mi, že když máme dospělé děti, že nás stejně rozvedou, že to nezachráním, pouze bych to prodloužila, ale finále by dosáhl. Proto jsem přistoupila na sepsání dohody o majetkovém vypořádání... A k rozvodu postupně dozrála. Dnes se cítím uvolněná, bez napětí, mám klidný spánek. Dosáhl svého. Teď, když už nejsem jeho manželka, začal komunikovat, přiznal, že rodinu rozbil a odešel dobrovolně. Domů ještě dochází nepravidelně, než se úplně vystěhuje. O děti se zajímá, ale vidí je málo. Jsou dospělé a mají svůj program. Leccos doma i opraví, aniž bych o něco žádala. Jsem nyní ve stádiu, že už k němu necítím ani vztek ani odpor ani nic jiného. Beru ho pouze jako otce mých dětí. Přeji mu vše dobré a doufám, že ten "pravý" ještě přijde. Žádnou z jeho milenek jsem nikdy nekontaktovala. To bych se jen ztrapnila. Nic mi do nich nebylo. Selhal přece on.

Není tady

#5 18. 3. 2006 9:35

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Zabko,
SMS od milenky, či bývalé milenky ještě nemusí znamenat, že by něco pokračovalo, či to znovu rozjeli...ale může taky znamenat i to, že se znovu, co se situace maličko uklidnila, snaží zkontaktovat.A´t jedna či druhá strana...Žabko, jsi připravená odejít hned teď?Protože jestli manželovi naznačíš, že opět něco víš, bylo by dobré tento krok udělat rázně- pak jsou ovšem dvě možnosti, on tě nechá jít, nebo se chytne za nos a bude slibovat....
Nebo dělej mrtvého brouka....ted ten vzpomínaný rok, kdy jste v zahraničí...dotaz: za rok byste se měli vrátit zpět do Česka? Předpokládám, že milenka je místní, tudíž by to mohlo skončit....Ano, toto je takové řešení strkání hlavy do písku, ale je na to zvážit, co je pro tebe v TUTO DANOU CHVÍLI výhodnější..ano, čteš dobře, nejsme sice na trhu, ale city stranou (zatím), proto píšu výhodnější.
Držím ti palce k správnému zapřemýšlení- na rozhodování máš dost času.Zvaš plusy a minusy vašeho soužití vůbec, a když to trochu zjednoduším, tak někdo chodí hrát fotbal, jiný automaty, další má milenku...každý se nějak baví- bohužel chlapi to cítí tak, city je zajímají minimálně....(a city manželky už skoro vůbec).

Není tady

#6 18. 3. 2006 10:08

Iva1
Host

dumbomŽabko,já už jsem si taky myslela,že je konec a objevená SMS mne znovu vzala.Bohužel jsem nedokázala to co ti radí Michaela.Řekla jsem mu,že jsem ji četla,trápím a užírám se zase já a rozejít se s ním taky nejsem schopna.Ano,praktická stránka věci je hodně důležitá.Je to pro mne výhodnější zůstat s ním,kvůli dětem na VŠ.Ale moje city k němu nejsou vlažné,pořád to moc bolí.Už dva dny chodím jako mátoha.Mají pravdu všichni pánové Plzáci,že pokud se k tobě manžel chová pěkně,je ti s ním dobře,máš ho ráda,je PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO PORUŠOVAT JEHO SOUKROMÍ.Pak to hodně bolí toho,kdo to udělá a určitě nezíská větší lásku svého partnera!!

#7 18. 3. 2006 10:22

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Ivo, něco na tom je.....protože lásku si nevynutíš.ale v tom případě bych i napsala , že je přísně zakázáno porušovat soukromí toho druhého....a jsme  v linii žítí vedle sebe spíše jako dva kamarádi, kteří se mají rádi, mají si co říct, koho vychovávat,občeas hupnou i do pelíšku....alee nesmíme myslet, jestli partnerovy zbytky citů nejsou náhodou někde jinde...A jde o to také, jak dlouho nás to bude bavit.

Není tady

#8 18. 3. 2006 11:02

iva
♥♥-----

To,že spolu budeme žít jako kamarádi,pořád si máme co říct,jsme spolu rádi i v tom pelíšku,po 23 letech manželství je  asi největší ideál.Nic jiného od manželství nepotřebuji.Ale,to že vím o jeho zamilovanosti do kolegyně v práci,teď podle něho prý už jen platonické/před rokem tomu bylo jinak/,asi těžko překousnu.Včera mne prosil,jestli bych se nad to nedovedla povznést,prý už ho to přechází.Nechce odejít,má mne rád,ale v práci se potřebuje vznášet v oblacích.

Není tady

#9 18. 3. 2006 20:38

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Ivo,
tak se povznes, opravdu o tom nepřemýšlej, trochu zadůvěřuj....ostatně  zajdeš si někam ty sama? Myslím večer se známými, s partou do kina, na skleničku?Přece jenom je dobré mít i trochu "svůj! život, kam se člověk v pípadě nouze uchýlí

Není tady

#10 19. 3. 2006 8:31

iva
♥♥-----

Michaelo,to víš,že hledám i něco sama pro sebe a bez něj.Nikdy jsem nebyla nesamostatná jednotka.Ale to víš,vdané kamarádky se mnou nebudou trávit víkendy.A tak se chystám právě na bazén,zaplavat si.V neděli po ránu je to hrozbně příjemné.Děcka ještě spí,manžel šel na tenis.Mám dobrou kamarádku a zároveň svoji ,,vrbu,, v práci,ta však má klidné zázemí doma....Nepotřebuju se svým mužem trávit všechen svůj volný čas, ale když se spolu setkáme doma,ten pocit,že je s tebou někdo doma rád člověku někdy chybí!Nejhorší na tom je,že právě v případě té nouze nrejvětší se člověku vůbec nikam nechce,nejradši by zalezl pod peřinu a nebo si psal tady s váma na Babinetu.

Není tady

#11 20. 3. 2006 9:29

uzlík
♥♥♥♥♥--

Žabko,
to snad nééé.Je mi z toho na nic, vše se ve mně opět svírá. Píšeš, že psala ona. Ty ale nevíš, jak se k tomu staví on. Své city má už třeba vyjasněné. Ach ty mobily.  Třeba měla špatnou chvilku a tak to zkusila.
Ach Žabičko zlatá, nevím jak ti poradit, sama jsem se zase hodila po přečtení zpět. Ale asi bych chvíli vyčkala a pak so i všem opět promluvila. Jenže k čemu je povídání, když mi už vůbec nevěříme.

Není tady

#12 20. 3. 2006 14:24

KAMARADKA
♥♥-----

holky a ted mi poradte jak s timto, reknete povznest se nad tim a hupnout sem tam do pelisku... asi jsem nejaka ujeta kdyz nemohu prezvikat,ze ji krasna slovicka cvrlikal do ucha a pak hupky dupky do pelisku za mnou. .a manzelce zvatla zas neco jineho, a to nemyslim jen o slovickach ,co tak dotykani se ,libani atd. je mi s toho na bliti, jak se povznest ,rictsi ze je to jen kus organu nebo co....jak proti tomu se obrnit a v intimni chvilce zacat nemyslet

Není tady

#13 20. 3. 2006 15:04

aeva1
Host

To je to, co můj muž nedokázal. Spát s oběma. Tak jsem na to nějak přišla, že teda když nespí se mnou , tak asi.... Jeho představa byla bydlet se mnou a spát s milenkou. dobrý , co. Tak končím a nechávám ho milence. Nevím jestli je to prohra, prostě 20 pěkných let je v pr..

#14 20. 3. 2006 15:10

hlena.i
Host

aeva1 napsal(a):

To je to, co můj muž nedokázal. Spát s oběma. Tak jsem na to nějak přišla, že teda když nespí se mnou , tak asi.... Jeho představa byla bydlet se mnou a spát s milenkou. dobrý , co. Tak končím a nechávám ho milence. Nevím jestli je to prohra, prostě 20 pěkných let je v pr..

vidím, že máme stejný osud. Ten můj se zezačátku vymlouval na erekci, Prý má velké stresy v práci. Taky že jo. Našel si milenku v práci a až je po problémech s erekcí.

#15 20. 3. 2006 15:45

aeva1
Host

No jo, a co s tím děláš ? Spíš s ním ? Když teda zrovna by mohl i doma , cha, cha, promiň. Jsou to volové.

#16 20. 3. 2006 19:16

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Kamaradko,
když se nad to doveve povznést tvůj manžel( myslímstřídattebe a milenku- promiň, zní to blbě, aleje to tak), tak se nad topovznes i ty...Nakonec ty si můžeš myslet, žetamto již skončilo, proto je s tebou, tebe žádné svědomí trápit nemusí ( no, bohužel ani jeho trápit nebude), ale zkus se povznést, protože  jen ty vlastně tímto trpíš....ovšemže milenka trpí taky, ale on jí samozřejmě říká, e vy dva spolu už dávno nic...no asi by to chtělo, aby se to dozvěděla...

Není tady

#17 21. 3. 2006 14:03

helena.i
Host

Aeval:

[ne nespím. Ležíme vedle sebe v ložnici jako dva spoubydlící. Máme velmi podobný osud my dvě. Taky mám 19 let manželství v p... Manžel se chce se zachovat "čestně". Odejde z domu až konecem školního roku. Prý aby měly děti čas to lépe přes prázdniny strávit. A já brečím / ale po tajmu /, snažím se udržovat normání chod v rodině, a pomalu se připravuju nato, že budu sama. Nehádám se, nevyčítám, kyž jdu kolem jeho mobilu tak ho vekým bloukem obejdu. Když s  v po obědě dělám kafe tak udělám i jemu. Je to všechno jak hrozný sen ze kterého bych se ráda konečně probudila!

#18 21. 3. 2006 14:34

aeva1
Host

helena.i napsal(a):

Aeval:

[ne nespím. Ležíme vedle sebe v ložnici jako dva spoubydlící. Máme velmi podobný osud my dvě. Taky mám 19 let manželství v p... Manžel se chce se zachovat "čestně". Odejde z domu až konecem školního roku. Prý aby měly děti čas to lépe přes prázdniny strávit. A já brečím / ale po tajmu /, snažím se udržovat normání chod v rodině, a pomalu se připravuju nato, že budu sama. Nehádám se, nevyčítám, kyž jdu kolem jeho mobilu tak ho vekým bloukem obejdu. Když s  v po obědě dělám kafe tak udělám i jemu. Je to všechno jak hrozný sen ze kterého bych se ráda konečně probudila!

Heleno, myslíš, že se s tím dá něco dělat ? On chce odejít ? Ty chceš , aby zůstal ?

#19 21. 3. 2006 15:15

helena.i
Host

[Zní to asi divně, ale je to dobrý chlap. 17 let jsem byla šťastná ženská vedle něho. Byl to zároveň i můj nejlepší kamarád. Musela jsem si to v sobě ujasnit . Chtěla bych ho zpátky. Ale asi je už opravdu rozhodnutý to řešit odchodem od nás. Pokiuším se t nějak vstřebat, ale moc mi to nejde. Snažím se chovat tak, jak mi poradil psycholog. Udělat takové prostředí, abych mu ten jeho odchod ničím neusnadňovala. Když to zavinil on, ať si to taky sám vyřeši. A já chci mít zároveň pocit, a mít čisté svědomí, že jsem se tu naši rodinu pokusila zacháránit.

#20 21. 3. 2006 15:21

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Prosím tě, jaké jsou rady psychologa, abys mu to neusnadnila? Nevadilo by ti trošku to přiblížit?

Není tady

#21 21. 3. 2006 19:41

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

holky,
to usnadňování snad znamená mužkovi podstrojovat do poslední chvíle, nehádatse usmívat se....ale přesto, je-li ten chlap rozhodnutý, že vy nejste již ta pravá, ale ta nejpravější jezrovna ta nová milenka, tak i ten úsměv on nevidí, připravenou kávu  zamíchá se zavrčením děkuji-v lepším případě a nic...prázdnota....
tudy cesta sice může vést, ale...no a teď rozhodnout, jestli my,vy, která jsme to ale...že

heleno,
snad kromě tohoto všeho, co ti radí psycholog, zkus se začít taky zaobírat sama s sebou, co tobě vyhovuje, jít si taky za svými přáteli a vůbec přijít na jiné myšlenky, než, že chlap, co miluješ, budeš ho mít jen do léta....když se to takhle suma sumárum řekně, zní to strašně:Raz, dve, přesně 1.7. se M stěhuje( v lepčím případě)opravdu strašné...ale čti dál...

kukačko,
tebe znám...tak ta káva, úsměv-žádné vnucování...to by snad...
jinak začínám se prokousávat prvníma kapitolama tebou doporučované knížky...děvčat, je to boj...

Není tady

#22 22. 3. 2006 8:11

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Míšo - nemohu se ani usmívat, ani dělat kávu...není doma...

Není tady

#23 22. 3. 2006 8:44

helena.i
Host

[Kukčka:
přiblížím ti to. Psycholog / z manželské poradny/ říká, že ten můj chlap ještě není rozhodnutý, že neví co má dělat. Tvrdí, že pokud se chlap nerozhodně v té nejakutnější fázi, že už to nikdy neudělá. Takže jeho rada zní: snažit se s ním normáně komunikovat, řešit běžné provozní starosti, vytvořit klidné prostředí, nikam ho hlavně netlačit, neprosit, nebrečet,. Udělat takové prostředí, ze kterého se mu bude špatně odcházet. Říká, že z prostředí kde je křik, hádky apod. se chlapovi dobře utíká. Tvrdí, že to záleží na mě, jak celou situaci ustojím. Já se o to snažím, ale je to šílené. Nejradši bych mu hned zbalila kufry nabo ho podřezala. Taky s nm nemám na téma on a jeho milenka vůbec mluvit. Mám mu říct, že je  to jeho problém, on ho zavinil a tak ať se s tím vypořádá sám. Takže když můj muž před 3 týdny přišel s tím, že bychom si měi promluvit, tak jsem mu řekla, že všechno jsem mu již všechno řekla ten večer co prskl jeho poměr a dál je to pro mě zbytečné rozebírat.
Podotýkám, že on je z mého chování v šoku. Asi čekal hádky, nadávky, pláč, že udělám té babě scénu, půjdu si stěžovat rodičům a jiné. A já nic. Já jakože nad věcí, žádná pavlačová driáčnice ale dáma. Nevím, jestli je to dobrá rada, ale znám případy, žeč manžečlky rozbily milenkám hubu, chtěly se otrávit, využívaly děti, udělaly scnu v práci a nic jim nepomohlo. Stejně chlapi odešli. Tak jjá jsem zvolila tuto cestu. Dám ti vědět, jak to dopadlo. Ahoj a hezký den.

#24 22. 3. 2006 8:57

aeva1
Host

Heleno,
musím reagovat. Jo děláš to možná dobře, třeba to u vás zabere. Já jsem také přestala dělat scény, snažila jsem se být normální . Čím větší byl doma klid, tím ve větší pohodě byl můj muž a veselé dál běhal za svou milenkou. Když jsem se kdysi ráno rozbrečela. Tak se divil co je, vždyť už jsem prý byla v pohodě. Takže takto si to vyložil můj M. Že je klid a pohoda. Ale je to asi na povaze. U nás nepomáhá nic, prostě si dělá , co chce. Jeho mil. ho asi má pevně v rukách.

#25 22. 3. 2006 9:10

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Aevo - u nás také tak. S tím rozdílem, že malá studentka už nehraje takovou roli. Odcizilo nás to a on by nejraději zapomněl, že má rodinu a že kdysi býval taky skvělý manžel.
A mě je čím dál hůř....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí