6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holčiny. Pracuju jako zdr. sestra a co mi říkala doktorka, tak obvodní lékaři mají v průměru kolem 1500-2000 pacientů a za kadého dostanou měsíčně kolem 35kč ani by hnuli prstem. Je to jen za to, e Vás mají v evidenci. Ale jsou ton obvodáci, odborní lékaři to tak nemají.
Kadý lékař má od pojitovny stanovený penění limit, který nesmí překročit (vypisováním receptů atd) jinak je sankcionován pokutami, take spousta lékařů odmítá léky vypisovat na recept. Pokud lékař takto pojitovně etří, dostává od ní bonusy(myslím, e penění) Take lékař, který se snaí pacienta vyléčit sám a např. místo pobytu v nemocnici se ho snaí léčit ambulantně má tím pádem vysoký náklady a je pro pojistovnu nevýhodnej.
Je to postavený na hlavu, protoe pokud je pacient v nemocnici, tak jsou mnohem vyí náklady, ne kdy je léčen ambulantně. Ale to je v pořádku.
Tady máte odpověd, proč mnozí lékaři nechtějí psát léky na recepty.
Není tady
Ahoj Misho, tak doufam, ze uz je male lip. Ikdyz to male fakt nepreju a chapu jak ti to rve srdce, kdyz ji tak vidis, tak je zas super, ze to pritele nenechalo chladnym a zacal se ji venovat. Doufam, ze to bude s nim jen lepsi a za chvilku bude nej tata. Ikdyz chapu, ze bys byla radeji, kdyby se ji zacal venovat radeji za jinych okolnosti.
Není tady
Ahoj, moje děti to také patně snáely, nakonec jsem se rozhodla, e zkusím sirup a pomohl nám, jmenoval se Vakcinal, tak to doporučuji zkusit, snad to pomůe. Hodně těstí.
Není tady
Maminy, zkuste vakcinal sirup na očkování. Je to skvělý přípravek, který má za účinek zabránit neádoucím reakcím při ořkování. Já bez něj u neočkuju. Více na www.vakcinal.cz.
Není tady