|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Magduška
Ne nevadilo, asi to nepochopíš viď ...., fantazie je jedna věc a život druhá ...
Upravil(a) vašek (20. 3. 2006 14:37)
Není tady

vašek napsal(a):
neboj se mu to říct .... třeba ti i něco zajímavého řekne on ... důvěra za důvěru ....
Teda Vašku,Ty si ale bazilišek.Proloukla jsem Tě.
Není tady
při orgasmu se snad myslet nedá, spíš to člověk prožívá,ne?

Není tady
Tak to Tino máme někdy stejné myšlenky
, ale naštěstí ten můj ještě žije 

chudák manžílek 
Není tady
Ivča K.
to je dobrý :-)) já totiž sám sobě nerozumím :-)) tak alespoň ty že víš o co jde :-)))
tina
ano, tak to je jediná myšlenka která je správná :_)))))))))))))))
Není tady

Abychom se zítra nedozvěděli ze zpráv, že nějaká ženská zavraždila svého muže poté, co se on udělal dřív 
Není tady

Tak to se málo snažíš 
Není tady
tina napsal(a):
tak to ne - než on je jednou, tak já třikrát
Tak to jen tiše závidím.U nás je to naopak. Jinak já se taky jen oddávám dotekům, žádné představy tohle asi nepředčí....
Není tady
naopak se snaží až moc :-))))))))))))))))))))))))))
Není tady
Ja na co myslim, to aj pocuvam z ust mojho priatela... najradsej mam, ked mi rozprava "iste pribehy" a za ten cas co sme spolu, tak presne vie kedy ma zacat hovorit a tiez aj co ma hovorit....
mam rada predstavu, ze sa s nami miluje este jedna zena.... no a on presne vie, ako to ma vsetko povedat, ako to zaobalit len skoda, ze nikdy nepocujem ani len polovicu pribehu, lebo som hned hotova.... 
Není tady
:-))) kdo umí ten umí ..... zase se můžeš těšit že ti ten příběh dopoví jindy :-)))
Není tady
no, lenze ja vzdy zabudnem, kde skoncil, tak si zase vymysli iny pribeh s rovnakou tematikou.... 
ale zase aj ja viem ako na neho, co mu povedat, ked uz to na neho ide a akosi sa to neda...
to staci zacat vetu: vies, ako som ti ho raz zobrala na prameni do pusy.... 
Není tady

sunny, já tě chci 
Není tady
tu ma mas

Není tady

ale ne tady, dyť víš 
Není tady
Dyt vim 
Není tady
:-))))
Není tady
Vasek, co sa zase chechtas? 
Není tady
sunny 2
jak si to natřela Kalíkovi :-)))
Není tady
Tak ja vam to budem natierat zase zajtra, dobre? 
uz letim, pekny dnik...
Není tady