|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Tak něco napiš 
Není tady

Já zas pif 
Není tady
Já tedy vůbec na nic. Úplně se mi zatmí. 
Není tady
taky na nic nemyslím... možná předtím, ale při tom?
Není tady
v této situaci MYSLET na něco - to už pak nejde naplno PROŽÍVAT
Není tady

Jandulko, z čeho konkrétně jsi tak paf ? 
myslím, že abys mohla milování (protože mezi dvěma milujícíma lidičkama nejde podle mě o sex) pořádně prožít, nemůžeš u toho myslet...
potažmo......
Víte jaký je rozdíl mezi manželkou, milenkou a prostitutkou ???
Milenka si při tom říká - "Má mě rád, nebo mě nemá rád?"
Prostitutka si při tom říká - "Zaplatí nebo nezaplatí?"
a manželka si při tom v duchu říká - "Vymaluje nebo nevymaluje?" 
takže míň mysli a více si užívej

Není tady
Vetsinou myslim na to,jak chlap masturbuje.Dela si to krasne,jemne a dlouze,ma zavreny oci a stena rozkosi.
Ja jsem u nej blizko,citim jeho dech a jak je vzruseny a jak se na to divam,tak vlhnu cim dal vic.Laskam ho a libam a hladim jeho hrud.
Presne takhle jsem totiz s muzem dosahla orgasmu,tak nadhernyho,ze na to od ty doby porad myslim a vzdycky se u ty predstavy "udelam" a to i kdyz masturbuju sama,nebo se miluju....
to má asi každý jiné, ni? Nevím, jestli by jste z toho usnuly, kdyby jsem se tady rozepsala na co myslím:-) .. ale především se snažím vnímat doteky... Můj problém je, že neumím relaxovat a uvolnit se... prostě neumím zařídit, aby se mi hlavou nehonilo tisíc věcí... takže se snažím myslet na něco, co jsem viděla, zažila a pod... Mimochodem, momentálně se učím dýchat a harmonizovat "třetí a čtvrtou čakru" ( to zní, co?)... U mužů to údajně způsobuje téměř nezničitelnost.. ale já to dělám proto, abych se naučila vypnout:-)
Na co myslíš Ty?
Není tady

To já s tím nemám problémy, já myslím jen a pořád na TO 
Není tady
Já teda nemyslím vůbec na nic. Já naopak, když na něco myslím (např. když mě něco trápí atd.) tak orgasmu ani nedosáhnu. Ale jednou to bylo sice v zajímavim prostředí (uprostřed pšeničnýho pole),ale ten sex nestál za nic- a to sem při tom počítala ptáky na obloze, přemejšlela jsem co máme v plánu večer atd. ale to už bylo opravdu tragický 
Není tady
jen chci dodat, že ten kluk byl úžasnej, jen sme si něják nesedli po sexuální stránce- takže to nebyla ničí vina.
Není tady
tady je vidět že si ten sex moc holky neumí užívat, když můžete myslet na kraviny jako malovat atd. když něco dělám tak pořádně :-)))
Není tady
Když máte čas u toho přemýšlet o všem možným okolo, pak ten sex za nic nestojí a orgasmus je hranej nebo "mechanickej". Takovej sex a orgasmus radši ani ne...
Není tady
Ja kdyz se miluju s mym pritelem, tak nemyslim na nic. Divam se na neho, jak mi to dela a touzim, aby to nikdy neskoncilo. A proc? Protoze se zase dlouho neuvidime, a tak si to musim co nejvic vychutnat. Ach jo....
No, mě vzrušuje představa, že se můj přítel miluje s jinou ženou a já se na to koukám, to jsem pak hotová za chvíli...
Jandulka.F napsal(a):
Zajímalo by mě na co ženy myslí, když se milují.
Já jsem ze svých představ při milování občas paf.
Já si přestavuju,že jsem muž a dělám ženě předehru a potom do ní vniknu.Ta žena má špičatá prsa a jsme na nudistické pláži.Nejsem bisexuální,ale tohle mě strašně vzrušuje.Nechci se doopravdy milovat s ženou ani netoužím být mužem.
Mna dostane ak si predstavujem že po mne túži vela chlapov, ak si predstavým ako ma zbožňujú, ako by ma velmi chceli. A potom si možem spomedzi nich vybrať tých najlepších 
Alebo inokedy, keď vidím že moj partner slintá po nejakej inej žene, keď si predstavím že sa pri predstave na nu robí, a ja chápavo ho hladím a počujem ako vzdychá. Tiež ma niekedy dostane keď si predstavujem, že moj partner to robí nejakej žene, podvádza ma.
A v poslednom čase zisťujem že ma tiež velmi vzrušuje predstava byť ku**** a mať kopec chlapov, s ktorými by som sa mohla hrať.
Magduška
tak to je určitě přítel mooooc spokojenej :-)))) zkusila jsi mu to někdy říct co si představuješ :-)))))))
Není tady
Nepovedala bysom mu to. Ale niečo už so mna dostal pri milovaní, keď sme obaja boli vzrušení :-)
neboj se mu to říct .... třeba ti i něco zajímavého řekne on ... důvěra za důvěru ....
Není tady
Ja neviem. Myslím že by sa mu to moc nepáčilo.
Tebe by to nevadilo, keby si bol na jeho mieste?

Magduško, zbytečná obava, řekni mu to. Myslím, že bude velmi rád.
Není tady
Přiznám se, že při milování nemám žádné zvláštní představy, většinou pozoruji přítele, jak si se mnou hraje, prožívám dotyky a velice mě vzrušuje, když pod každým mým dotekem taje blahem 
Zavriem oči a ideme nato . Ja a moji (virtuálny) chlapci.
Není tady
:-)))))))))
Není tady