Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 3. 2006 13:38

Míša
Host

Bolest na vaječníku

Ahojky, v určitý poloze při sexu, jsem cítila bolest na pravém vaječníku. Od té doby mi tam dost pobolívá? Nevíte někdo čím to může být? Nastydnutí? Nebo nějaký zánět? Nebo důsledek té soulože?
Děkuju moc za radu. Ke gynekologovi jdu za měsíc. Váhám jestli se nemám přeobjednat dříve.
Děkuju za odpovědi.

#2 17. 3. 2006 14:02

Peta
♥♥-----

Re: Bolest na vaječníku

S tím ti tady asi nikdo moc nepomůže. Radím, co nejdřív si k tomu doktorovi zajít. Opravdu to může být i zánět vaječníku.
Ale je pravda, že u některých poloh mě sem tam taky někde zabolí.

Jestliže budete dělat pořád to, co vždycky - vždycky dostanete to, co už jste měli

Není tady

#3 17. 3. 2006 14:18

Míša
Host

Re: Bolest na vaječníku

I tak děkuju za odpověď. Napadlo mě že by to mohl být příznak mimoděložního těhotenství, snažíme se už čtvrt roku o mimi. Asi zavolám příště týden gynekoložce.
Přeju pěkný víkend.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí