27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Romčo, to je opravdu ono. Také jsme to koupili, neb se mi líbí, e to má nasáknout tu teplou vodu a to mimčo by mělo být celou dobu v teple a také to bude asi příjemné. Stojí to jen 110-120kč a u to mají skoro vude. Jsem ráda, e Petina napsala, e to tak funguje a tak se opravdu na to těím.
Jitu, má krásného kluka a asi se mu u tebe moc líbilo, neb je takový cvalík, chlapák u z bříka Pá
Není tady
No já teda nevím. Pravdou je, e to plátěné lehátko jsme pouili tak dvakrát. zabíralo ve vaničce místo, malá stejně klouzala dolů, je to na nic.
Já koupu malou, jak nás to učili v porodnici. Teda vlastně je to výsada taky. Mydlíme ji na podloze na přebalováku, takji můeme v klidu pečlivě ínkou vyčistit vechny záhybky a do vaničky ji pak dáme jen opláchnout. Naučila jsem manela chvat, který je bezpečný pro miminko a nemůe se vysmetknout, i kdy dovádí ve vodě - poloit miminko na pai a tou samou rukou chytit ramínko, tím je druhá ruka volná, a tou ji můle oplachovat, malá kope nokama, mana dělá vlnky jak s ní jezdí tam a zpět. Malá je spokojená. U se přitom i drí okraje vaničky, moc se jí to líbí.
Já si během koupání připravím čité oblečení ale hlavně si nahřeju na topení osuku, take malé není při vytaení z vaničky zima, ale jde z tepla do teploučka, teplá osuka se ji moc líbí.
Upravil(a) Kamčitka (17. 3. 2006 20:41)
Není tady
Tak, holky, ja jsem uz koupila to molitanove lehatko do vanicky a dneska vecer ho prubneme. Jeste takovy dotazek, davate na to jeste plinu? Prece jen je ten molitan trosku drsnejsi.............
Není tady
Ahoj Romčo. Tak to jsem ráda, e se to líbilo. Aspoň vím, e jsme koupili dobře
Jak u jsem psala před tím, tak mi to doporučili v obchodě a já to vzala jen tak, e se mi to líbilo a e Danýsek pak bude v teplíčku, kdy to nasaje tu teplou vodu. Je to teda tak?? Jé, já se tak těím
Pozdravuj Barunku. Pá
Není tady
romi, fotky samozrejme chceme, doufam ze nema dudel i ve vane, takove fotky me provokuji:-))))
Není tady
vypada fakt paradne:-) nam se za chvili do kybliku nevejde, tak asi prejdem pak na velkou vanu, a podlozku taky poridime
Není tady
Romi já chci taky fotky jak se Barunka koupe na nový podloce prosíííííím.
Není tady
Romana napsal(a):
Holky, uzasna vec, Barculi se to zalibilo a i tatka ma pri koupani volne ruce. Muzu zaslat foto. Moc diky za typ!!!!!!!!!!
Já bych prosila foto.Díky moc se teím,Barče to vude sluí,tak u se těím.
Upravil(a) jitu (31. 3. 2006 20:34)
Není tady
Romčo a co já??????? A budeme mit druhý miminko, tak to chci taky koupit, tak bych chtěla vidět jak to vypadá s miminkem.... Děkuju předem
Není tady
My máme od narození delfínka a je super. I holčina co učí miminka plavat, tak říkala e je to pro ně nejlepí, můe se napustit hodně vody, mimča si pomalu zvykají a nemusí se dret ..
Pete, co to je ten delfínek?? Dík.
Není tady
Miineček napsal(a):
Pete, co to je ten delfínek?? Dík.
Je to takové polosedátko do vany, stojí kolem 300kč a mezi noičkama se to dá posouvat jak dítko roste, vespod jsou přísavky aby se to nehýbalo..
Ahoj holky, dytak se jukněte sem
http://potreby-pro-koupani.babyexpert.c … datka+c90/
je tam několik typů na koupání miminek i kdy nám třeba vyhovuje nejlépe klasické látkové lehátko :-)
Ahoj Romi,taky se hlásím o fotky jak se Barunka koupe,my jsme si lehatko taky objednali,ale zatím jsme koupali na něm jen jednou,protoe Terezce se nejvíc líbí koupáni bez lehátka.Aspon to u vas omrknu a pak zkusím jetě dalí pokusy.Ja jsem zjistila e u jsem na vás vech závislák,pět dnu mi neel net a byla to hrůza prostě absták.
Není tady
My máme taky ergonomickou vaničku http://www.funbaby.cz/eshop/denni-pece/ … blue-tran/ take u vloka není třeba, je to fajn věc líbi se mi to a manel se tak nebojí teď malýho koupat jak se bál koupat dcerku před 5 lety
Není tady
My máme vaničku Cam Bollicina má tam takové dvě místečka, jedno pro mimčo v lee, kdy je jetě malinkatý a není tam potřeba poldoku a pak jak je u větí je tam takový výklenek na sezení, nám vyhovuje
Není tady