29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Romčo, to je opravdu ono. Také jsme to koupili, neb se mi líbí, že to má nasáknout tu teplou vodu a to mimčo by mělo být celou dobu v teple a také to bude asi příjemné. Stojí to jen 110-120kč a už to mají skoro všude. Jsem ráda, že Petina napsala, že to tak funguje a tak se opravdu na to těším.
Jituš, máš krásného kluka a asi se mu u tebe moc líbilo, neb je takový cvalík, chlapák už z bříška Pá
Není tady
No já teda nevím. Pravdou je, že to plátěné lehátko jsme použili tak dvakrát. zabíralo ve vaničce místo, malá stejně klouzala dolů, je to na nic.
Já koupu malou, jak nás to učili v porodnici. Teda vlastně je to výsada taťky. Mydlíme ji na podložze na přebalováku, takji můžeme v klidu pečlivě žínkou vyčistit všechny záhybky a do vaničky ji pak dáme jen opláchnout. Naučila jsem manžela chvat, který je bezpečný pro miminko a nemůže se vysmetknout, i když dovádí ve vodě - položit miminko na paži a tou samou rukou chytit ramínko, tím je druhá ruka volná, a tou ji můlže oplachovat, malá kope nožkama, manža dělá vlnky jak s ní jezdí tam a zpět. Malá je spokojená. Už se přitom i drží okraje vaničky, moc se jí to líbí.
Já si během koupání připravím čišté oblečení ale hlavně si nahřeju na topení osušku, takže malé není při vytažení z vaničky zima, ale jde z tepla do teploučka, teplá osuška se ji moc líbí.
Upravil(a) Kamčitka (17. 3. 2006 20:41)
Není tady
Tak, holky, ja jsem uz koupila to molitanove lehatko do vanicky a dneska vecer ho prubneme. Jeste takovy dotazek, davate na to jeste plinu? Prece jen je ten molitan trosku drsnejsi.............
Není tady
Ahoj Romčo. Tak to jsem ráda, že se to líbilo. Aspoň vím, že jsme koupili dobře
Jak už jsem psala před tím, tak mi to doporučili v obchodě a já to vzala jen tak, že se mi to líbilo a že Danýsek pak bude v teplíčku, když to nasaje tu teplou vodu. Je to teda tak?? Jé, já se tak těším
Pozdravuj Barunku. Pá
Není tady
romi, fotky samozrejme chceme, doufam ze nema dudel i ve vane, takove fotky me provokuji:-))))
Není tady
vypada fakt paradne:-) nam se za chvili do kybliku nevejde, tak asi prejdem pak na velkou vanu, a podlozku taky poridime
Není tady
Romi já chci taky fotky jak se Barunka koupe na nový podložce prosíííííím.
Není tady
Romana napsal(a):
Holky, uzasna vec, Barculi se to zalibilo a i tatka ma pri koupani volne ruce. Muzu zaslat foto. Moc diky za typ!!!!!!!!!!
Já bych prosila foto.Díky moc se teším,Barče to všude sluší,tak už se těším.
Upravil(a) jituš (31. 3. 2006 20:34)
Není tady
Romčo a co já??????? Až budeme mit druhý miminko, tak to chci taky koupit, tak bych chtěla vidět jak to vypadá s miminkem.... Děkuju předem
Není tady
My máme od narození delfínka a je super. I holčina co učí miminka plavat, tak říkala že je to pro ně nejlepší, může se napustit hodně vody, mimča si pomalu zvykají a nemusí se držet ..
Pete, co to je ten delfínek?? Dík.
Není tady
Mišineček napsal(a):
Pete, co to je ten delfínek?? Dík.
Je to takové polosedátko do vany, stojí kolem 300kč a mezi nožičkama se to dá posouvat jak dítko roste, vespod jsou přísavky aby se to nehýbalo..
Ahoj holky, dyžtak se jukněte sem
http://potreby-pro-koupani.babyexpert.c … datka+c90/
je tam několik typů na koupání miminek i když nám třeba vyhovuje nejlépe klasické látkové lehátko :-)
Ahoj Romi,taky se hlásím o fotky jak se Barunka koupe,my jsme si lehatko taky objednali,ale zatím jsme koupali na něm jen jednou,protože Terezce se nejvíc líbí koupáni bez lehátka.Aspon to u vas omrknu a pak zkusím ještě další pokusy.Ja jsem zjistila že už jsem na vás všech závislák,pět dnu mi nešel net a byla to hrůza prostě absták.
Není tady
My máme taky ergonomickou vaničku http://www.funbaby.cz/eshop/denni-pece/ … blue-tran/ takže už vložka není třeba, je to fajn věc líbi se mi to a manžel se tak nebojí teď malýho koupat jak se bál koupat dcerku před 5 lety
Není tady
My máme vaničku Cam Bollicina má tam takové dvě místečka, jedno pro mimčo v leže, když je ještě malinkatý a není tam potřeba poldožku a pak jak je už větší je tam takový výklenek na sezení, nám vyhovuje
Není tady