|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, jak zvládáte nachlazení v těhu? Myslím, že v téhle nekonečné zimě je nás nachlazených dost, tak čím to zvládáte? Já jsem se držela, ale po manželovi dostal zánět průdušek i syn a já už taky začínám kašlat a cítím na těle, že není vše OK. Může to nějak ohrozit
??
Zatím se léčím jen čajem a citronem, ale nějak nevím, jestli můžu bylinkové sirupy proti kašli atd. a k doktorovi se mi zas hned nechce, mám ho 15km daleko... 

Není tady
Já když jsem byla v začátku těhu nachlazená, tak jsem si koupila na kašel homeopatický sirup Stodal a jinak jsem se snažila hlavně vyležet.
Malé nachlazení miminko neohrozí, pokud je teplota nižší než 38°.
Není tady
Souris, díky..
já naštěstí teploty nemívám, no zkusím to nějak přežít ve zdraví...koukám, že Ty už to máš za pár
To Ti úplně závidím..
Já zatím nemám ani potvrzené srdíčko, tak snad se to bude OK.. 

Není tady
Sunjo,
když jsem v těhotenství marodila (bylo to několikrát), tak jsem si jen jedinkrát vzala Paralen, když jsem měla vysokou teplotu. Jinak jsem si kupovala tabletky Vincentka, nosní sprej Vincetnka a to mi fakt pomohlo na krk, na rýmu. Jinak jsem ještě brala kapky Helidos, to bylo taky na rýmu. Jsou bylinkové a neškodné. Jinak je asi fakt nejlepší zalézt pod deku, vařit si čaj s medem a jíst vitamínky.
Přeji rychlé uzdravení!
Není tady
Nebo Helidox, asi jo, trošku jsem to popletla .....
V lékárně jsem se vždycky ptala, jestli by mi jako těhotné něco nemohli poradit a vždycky poradili dobře.
Není tady
Petina, nebyl to Hedelix? Břečťanový?

Není tady
No jo, jsem úplně pitomá. Nějak se mi ty názvy pletou. Jasně, byl to Hedelix.
Není tady
Ahoj Sunjo,tak jak píše petina,v lekarně ti poradí aniž bys musela k lekaři,mně dokonce poradili lepší medikamenty než mi napsala doktorka.
Není tady