29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chtela bych se zeptat, brala sem ATB, snizuje ucinek HA. s pritelem sem mela sex....
v pondeli mi zacalo byt zle, rano, vecer, po jidle taky....kdyz sem nic nejedla, bylo to dobry...
udelala sem si tehotensky test, muze zjistit uz po 3 dnech, jestli jsem tehotna?
bylo tam napsano 99,8 % spolehlivostale zajimalo by me, jestli uz se da po 3 dnech zjistit, jestli uz sem tehotna
ja beru HA, takze se to zjisti az to vysadim, ne?
Tak brzy po otěhotnění ti to žádný test neřekne. Je tam hrozně nízká hradina toho hormonu a ten test nezachytí. Většinou se opravdu uvádí až první den po termínu menstruace.
Není tady
jakto že neřekne?
"HCG je specifický glykoproteinový hormon, který se vytváří v placentě a dostává se do krve a do moči poměrně brzy po oplodnění (už 7. den). " Myslím, že Clear Blue je jeden z nich...
Není tady
http://zena.atlas.cz/clanek.aspx?clanek … ubrika=275 tady je nějaký info...
ale pokud já nedostanu mences neprodleně, tak jsem pěkně v prde.... !!! Sice mám angínu a po vysazení HA mi to chodí jako na stírací losy, ale strach je strach...že?
Není tady
Delala sem si test 3 den po pohl. styku, ale taky si myslim, ze je to jeste moc brzo, tak to zkusim za tyden, snad budu chytrejsi, zatim se citim v pohode, ale brala jsem jeste ATB a melo to hodne vedlejsich ucinku(Sumamed) tak se domnivam, ze nevolno rano i vecer a po snezeni neceho mi bylo blbe prave z toho, jinak se citim skvele, ale to jeste nemusi nic znamenat, ze?
no, tak jestli si měla summamed, tak se můžeš upokojit. Ten působí až 14dní po užívání. Je to jedno z těch rychlých antibiotik.... Takže to mohlo dost dobře ovlivnit příchod menstruace. Já jsem od rána už vklidu taky.... Bolí mě celej člověk, nejraději bych spala, ale jsem klidnější!
Není tady
potvurka.prapodivna napsal(a):
no, tak jestli si měla summamed, tak se můžeš upokojit. Ten působí až 14dní po užívání. Je to jedno z těch rychlých antibiotik.... Takže to mohlo dost dobře ovlivnit příchod menstruace. Já jsem od rána už vklidu taky.... Bolí mě celej člověk, nejraději bych spala, ale jsem klidnější!
no, jeste sem od te doby co´jsem douzivala somamed nemela menstruaci, protoze beru HA a az ji vysadim, tak mam strach, ze ji nedostanu...
Chantal,je nemozne,aby ti 3 dni po styku test ukazal ci si tehotna,lebo po oplodneni trva este asi tyzden,kym sa oplodnene vajicko uhniezdi v maternici a az po tomto uhniezdeni zacne produkovat HCG podla ktoreho ti test urci tehotenstvo.A aj HCG musi byt dost vysoke nato aby ho test zaregistroval,takze niekomu citlivy test moze urcit tehotenstvo par dni pred menstruaciou a niekomu az po vymeskani.Najspolahlivejsie je testovat par dni po vynechani.Preto ti ani nemoze byt zle z tehotenstva,lebo zatial este tehotna urcite nie si.A nevolnost patri vecsinou aj tak az k tym neskorsim priznakom tehotnosti-po vynechani menzesu.
Keysi1 napsal(a):
Chantal,je nemozne,aby ti 3 dni po styku test ukazal ci si tehotna,lebo po oplodneni trva este asi tyzden,kym sa oplodnene vajicko uhniezdi v maternici a az po tomto uhniezdeni zacne produkovat HCG podla ktoreho ti test urci tehotenstvo.A aj HCG musi byt dost vysoke nato aby ho test zaregistroval,takze niekomu citlivy test moze urcit tehotenstvo par dni pred menstruaciou a niekomu az po vymeskani.Najspolahlivejsie je testovat par dni po vynechani.Preto ti ani nemoze byt zle z tehotenstva,lebo zatial este tehotna urcite nie si.A nevolnost patri vecsinou aj tak az k tym neskorsim priznakom tehotnosti-po vynechani menzesu.
no a kdyz si ho udelam 14 dni od toho dne, kdy si myslim, ze bych mohla byt tehotna a jeste sem nemela od toho dne menses, protoze porad veru HA, tak mi to muze ukazat presne?